מעניין למה
U Unaffected New member 22/12/05 #34 מעניין באמת ../images/Emo12.gif יש מצב שזה קשור לזה ששתינו באות לאותו מפגש?
R Rose131 New member 22/12/05 #35 יכול להיות..../images/Emo79.gif אני לא סגורה על זה.. והולכים להתקשר כן? אישה טיפשה.. מה את מתקשרת לטלפון הציבורי?!
יכול להיות..../images/Emo79.gif אני לא סגורה על זה.. והולכים להתקשר כן? אישה טיפשה.. מה את מתקשרת לטלפון הציבורי?!
U Unaffected New member 22/12/05 #43 אממ.. לא נראה שזה בגלל זה.. זה בכלל לא הגיוני.. וכן,ברור .. נקווה ששוב יהיה איזה טיפש שיחכה ליד הטלפון ויענה
אממ.. לא נראה שזה בגלל זה.. זה בכלל לא הגיוני.. וכן,ברור .. נקווה ששוב יהיה איזה טיפש שיחכה ליד הטלפון ויענה
R Rose131 New member 22/12/05 #56 אני רואה את מה שאני רואה?../images/Emo79.gif אור מעיזה לכתוב שהיא לא תבוא? אני רוצה נימוק למה זה קרה. ואני רוצה שתתקני את זה
אני רואה את מה שאני רואה?../images/Emo79.gif אור מעיזה לכתוב שהיא לא תבוא? אני רוצה נימוק למה זה קרה. ואני רוצה שתתקני את זה
N Noa Tsror New member 22/12/05 #46 ../images/Emo45.gif ואין לי כסף!! פאק..... אני לא יודעת איך אני יסע אפילו.... נועל'ה 2 אם את המנהיגה אני היושבראש!!
../images/Emo45.gif ואין לי כסף!! פאק..... אני לא יודעת איך אני יסע אפילו.... נועל'ה 2 אם את המנהיגה אני היושבראש!!
G GalushGalush New member 23/12/05 #65 ../images/Emo79.gifמממ...מצטערת על הבוֹרוּת ../images/Emo9.gif אבל..מה זה ליאונרדו? ובקשר למפגש, אני אהיה שם בכלמקרה [פורום שייגעצ בהיידפארק] אז אם אני לא אתפדח, אני אבוא להגיד שלום [בכלזאת, אנ'לא מכירה אפ'חד ]
../images/Emo79.gifמממ...מצטערת על הבוֹרוּת ../images/Emo9.gif אבל..מה זה ליאונרדו? ובקשר למפגש, אני אהיה שם בכלמקרה [פורום שייגעצ בהיידפארק] אז אם אני לא אתפדח, אני אבוא להגיד שלום [בכלזאת, אנ'לא מכירה אפ'חד ]
S S u p e r S h e e p New member 23/12/05 #72 רק יותר זולה.../images/Emo163.gif 50-70 לניטים של שורה. מפחיד._.
O O L g i T New member 24/12/05 #87 וגם פחות איכותית -_- הסיכות שלו נוראיות הוא מדפיס אותן בעצמו והן נופלות ומתפרקות >_< [וואו, כרגע ממש השפלתי אותו >_>]
וגם פחות איכותית -_- הסיכות שלו נוראיות הוא מדפיס אותן בעצמו והן נופלות ומתפרקות >_< [וואו, כרגע ממש השפלתי אותו >_>]
S S u p e r S h e e p New member 24/12/05 #91 ../images/Emo6.gif LOL../images/Emo163.gif נשרטה לי סיכה שקניתי בתומר, והיא נראית כאילו עברה עליה משאית:| איזה זנות שאין סיכות שחסינות מפני שריטות<.<
../images/Emo6.gif LOL../images/Emo163.gif נשרטה לי סיכה שקניתי בתומר, והיא נראית כאילו עברה עליה משאית:| איזה זנות שאין סיכות שחסינות מפני שריטות<.<