שרשור לפרק היומי

fani i

New member
אני עדיין בשוק מהפרק של אתמול ../images/Emo12.gif

אני לא קולטת ?! איך זה קרה ?! איך היה להם אומץ להוריד את הדמות הראשית בסדרה ?! זה לא יהיה אותו הדבר בלי קלייר

נ מ נ מ

New member
הפרקים האלה זה מה זה שיחרור...

כמה אני בוכה
אבל היה פרק יפה לאללה

ללינקה

New member
עצוב

בכיתי במשך 45 דקות... אני לא רוצה שקלייר תלך!!! אוף, כמה בכי..

sundanse

New member
אני גם בהלם

אני ממש מסכימה. ודי עצובה. לא נעים להודות אבל כל הלילה חלמתי על זה וראיתי את הפרצוף שלה וחזרו לי פלאשבקים...תגידו, יש מצב שזה היה חלום? אין מצב שלא...נכון?

../images/Emo41.gif שרשור לפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif

עוד פרק עצוב היה לנו היום. אני לא אגלה ,לכל אלה שרואים רק ב 18:00 אבל הדמעות נשפכו לי בסוף
ובבקשה תשרשרו רק להודעה הזאת את כל התגובות שלכם לפרק היומי תודה

עצוב שקלייר מתה..

לדעתי הם פישלו בגדול, הם יכלו להשאיר את הדמות. פשוט להכניס אותה לקומה או להגיד שהייתה צריכה ניתוח פלסטי ולהחליף שחקנית לפחות כך לא היינו מאבדים את הדמות הכי טובה!

אני כל כך מסכימה איתך

כך היה אפשר להתחרט ולעצב את העלילה בלי לפגוע כךכך באלכס טס ושרלוט הקטנה

niminam

New member
אם...

אם השחקנית שמשחקת את קלייר רצתה לעזוב, זאת הייתה הדרך היחידה לעשות זאת. אף אחד לא היה מסכים לראות שחקנית אחרת בתפקיד של קלייר או שפתאום קלייר תהיה בקומה ואז פשוט ישכחו ממנה לאט לאט כמו שכנראה הולך להיות עם בקי. אני לא מאמינה שלא הכניסו לפרק היום.. היא לפחות יכלה להיות בהלוויה.

lions queen

New member
../images/Emo187.gifנכון..!

איך היא לא הייתה בלוויה!? מה זה הג'יפה הזה?? אוףף הם מעצבניםםםםם

נועה167

New member
כןן גם אני חשבתי על זה!

בקי הייתי צריכה להיות בהלוויה!! מה זה? :( אני מתגעגעת גם אליה..

תותה1

New member
למה הרגו את קלייר???

פרק אחרי שקלייר מתה היה כל כך מרגש,שפשוט לא הפסקתי לבכות... למה הרגו את קלייר?????

L o o K At Me

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא תיארתי לעצמי שסדרות טלויזיה יוכלו ללהוציא ממני כל כך הרבה רגש ודמעות..... אבל הפרק היום הי העצווב...ראיתי אצל סבתא שלי וממש לא הפסקתי לבכות..... אלכס היה כל כך אומלל ומזל שהוא לא הרג את הסוס פרא..כי הוא לא אשם הוא רק ה"שליח"-לפי האמונה של טס שלבן מסמל מוות וכו'..... הקטע עם רוי וג'ודי היה גם עצוב ובאמת כלבים לוקחים מאוד קשה מוות של בעלים.... ואיך טס כל כך ניסתה לחפש אשמים בדו"ח תאונה זה היה ממש קורע לב ושרלוט כל כך קטנה ולא מבינה מה הולך שם וטס אוי טס זה כל כך עצוב....... עצוב על כולם.... וסטיבי ניצלה תהזדמנות ישר לחזור לדרוברס.....אבל היא מבינה ענין בעבודות כאלה

lions queen

New member
../images/Emo187.gifעצובבבבבבבבב

כל כך עצוב.... אוףף עם הסירדההזאת כל יום עכשיו אני אבכה בגללה..? דיכאו, דיכאון ושוב דיכאון.. =\

lions queen

New member
../images/Emo187.gifהי הי הי.. אם כבר את זאת

שוולקאם טו דה קלאב... חח ילדה שמסתירה ממני רגשות..!!

niminam

New member
דכאון

אני מתחילה לרדת מהפסים מהבכי ביומיים האחרונים...פיו... זה נורא!
לפחות טוב לדעת שלא רק אני כזאת. אף סדרה לא הצליחה להזיז לי הרבה כמו בנות מקלאוד. כנראה שאני לא חסינה כמו שחשבתי ובקשר לפרק
מי שלא ראה שלא ירד למטה
הפרק היה נהדר! כל הרגעים שטס ראתה בהם את קלייר תוך כדי הימצאות עם עוד אנשים היו פשוט מעולים! בעצם ההימצאות של קלייר בראש של טס רק גרמה לי כבר להתגעגע אליה. מי יחזיק את טס עכשיו וירגיע אותה? אפילו כשהאוטו היה תלוי על הצוק בפרק האחרון, קלייר היא זו שאמרה לטס מה לעשות ושכנעה אותה לצאת מהאוטו... אני לא חושבת שפתאום טס תהפוך להיות חזקה כמו קלייר ותשתלט על הכל. זה לא יהיה אמין לטעמי. נקודה נוספת ששכחתי לכתוב על הפרק אתמול- נכון טס אמרה שהיא הייתה צריכה להישאר עם קלייר באוטו? אני לא מבינה למה היא אמרה משו זוועתי כל כך. מה היא רצתה, שלשרלוט לא יהיה אף אחד כשהיא תגדל? היא לא יכולה להאשים את עצמה...

spoop

New member
וואי ראיתי עכשיו תשידור של 18:00...

איזה פרק עצוב....הקטע שאלכס בכה מיררתי...וגם שטס בכתה בהספד...אבל תשמעו באסה בדיוק שהתחיל הקטע עם הפלאשבקים של טס הטלפון מצלצל!!!פספסתי!!!!למה עניתי?!בסוף זה היה סקר מטומטם!ובחזרה לפרק:יפה שסיימו בנימה אופטימית שטס יעני מנהלת את החווה ומחייכת...

פגית

New member
ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגג איזה פרק עצוב

... לא נראה לי שבכיתי באף סידרה כמו שבכיתי בפרק הזה......

ענת71

New member
../images/Emo182.gifדמעות חנקו את גרוני!!!

איזה פרק מרגש היה היום לא יכולתי להפסיק לבכות.

למעלה