שרשור לפרק היומי

niminam

New member
|אני חושבת שכל הפורום זקוק ל ../images/Emo26.gif

חיבוק קבוצתי!

Nira22

New member
../images/Emo7.gifגם אני כמו כולנו

ראיתי את הפרק והזלתי דמעות במהלך כל הפרק ובאמת חשבתי לעצמי על כמה דברים שהתסריטאים פיקששו בהם: איך זה שבקי לא הופיעה בהלוויה?! הרי היא נחשבה במהלך כל העונה כבת משפחה. איך זה שליז לא הופיעה בהלוויה? לפחות בשביל אלכס... איך זה שסטיבי לא הופיעה בהלוויה? הרי הן אמורות להיות חברות טובות ולא משנה התירוץ המפגר שטס לא תרצה לראות אותה הרי אם הן היו חברות כ"כ טובות אז שום דבר לא צריך להפריע לדוג' סנדרה לא היתה צריכה להיות והן אויבות מושבעות ובכל זאת היא היתה.

ללינקה

New member
נכון מאוד

את ממש צודקת! גם אני חיכיתי שבקי וליז יופיעו... מן הראוי שהיו מגיעות ורק בשביל האמינות! ואיך זה שאף אחד שם לא בכה בהיסטריה כמוני?? מג שגידלה אותה כל החיים וניק שהכיר אותה כל החיים?... וכל הקטע עם סטיבי - את לגמרי צודקת... אני מקווה שבהמשך העונה הם לא ישכחו לאזכר את קלייר מדי פעם אחרת זה יהיה ממש מגוחך...

נועה167

New member
ברור שיזכירו אותה...

תחשבי כמה פעמים הזכירו את האבא של קלייר ג'ק מקלאוד והוא עוד לא היה בסידרה באמת... אז ברור שיזכירו את קלייר!

ללינקה

New member
אבל

היו חייבים להזכיר אותו כי אילולא הוא הן לא היו נפגשות ולא היתה סיבה לסדרה ולכל מיני רגעים ביניהן של הילדות שלהן ושיתוף ןקירוב לבבות... אבל קלייר מתה כי השחקנית רצתה לעזוב ועכשיו ינסו לחפות על זה עם סטיבי... כמו שלא הזכירו שום דבר מבקי בלוויה אפילו שהיא היתה ממש דמות מרכזית בסדרה והעריצה את קלייר... וגם מליז לא שמענו לכבוד הלוויה.. בכל אופן, אני מקווה שיהיה המשך ישיר ורציף ולא מאכזב... יום טוב! : )

Piece of Wood

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif|אליהו|

כל מה שטס אמרה בסוף היה כל כך עצובבב
עוד פרק עצוב

נועה167

New member
הפרק של היום... :(

ראיתי כבר הרבה תוכניות עצובות אבל בחיים שלי לא בכיתי כל כך הרבה וברצף! פשוט לא יכולתי להפסיק ! כל הקטעים עם קלייר היו ממש יפים דווקא זה היה נחמד איך שהם עשו את זה... וטס או מי גד איך ריחמתי עליה... היא פשוט מסכנה :( זה היה פרק כ"כ עצוב ובהלוויה כל כך בכיתי.. ואי ואלכס הוא כל כך מסכן אוףףףףףףףףףףףףף מצידי שהיו מוצאים שחקנים מחליפה וברור שזה לא היה אותו דבר אבל עדין מוות זאת האפשרות הכי גרועה :(

ללינקה

New member
פרק מנחם

ורציתי להוסיף שלדעתי הפרק הזה היה מאוד תרפוייטי לצופים... כאילו נתנו לנו להפרד מקלייר כמו שטס התנתקה ממנה כדי שנמשיך הלאה ונמשיך להנות מהסדרה...

fani i

New member
../images/Emo14.gifסגירת מעגל../images/Emo23.gif

הפרק של אתמול היה מדהים. יחד עם טס חוויתי את הקושי להרפות מקלייר ויחד עם טס - הרפתי. לא להאמין שלא נראה אותה יותר - ממש עצוב

the friend

New member
אנילא מבינה איך הם הוציאו אותה

המסדרה! היא היתה הלב של כל הסדרה הזו. עם הקשיחות שלה... ובדיוק כשהכל התחיל להסתדר לה : אלכס ושרלוט.... וסתם, למות בדרך חזרה , בלי סיבה, סתם... למות... עצוב כל כך נחנקתי מדמעות כל הפרק... הדבר היחיד שהיה טוב בפרק הזה זה היחסים של טס וניק שסוף סוף מתחילים להתחבר

../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif דבר אחד לא ברור לי

למה שליסה (קלייר) תרצה לעזוב סידרה כול כך מצליחה?!?!??!?

ללינקה

New member
יש לה חיים...

כי היא מיצתה את עצמה בדמות ולא רצתה ל"שרוף" את עצמה כשחקנית עם דמות כל כך דומיננטית שהיא כל כך מזוהה איתה והיא רצתה לפתח את הקריירה המוסיקלית שלה (אכן....) ולבלות עם בעלה..... ועדיין - אני חושבת שהיא היתה צריכה להשאר מחוייבת לקהל המעריצים!! שיהיה לה בהצלחה בכל מקרה...

mayah7

New member
איך? איך הם עשו את זה?

אני הממומה. לא הפסקתי לבכות כל הפרק. מה יהיה עכשו?

למעלה