שרשור מוצאי שבת

../images/Emo41.gifשרשור מוצאי שבת../images/Emo41.gif

שבוע טוב לכולם ושנה טובה, בסימן :" השנה אני אסתכל על הדבשת של עצמי לפני שאתלונן על אחרים".

didush100

New member
נראה לי שכן

למרות שלא ראיתי כל העונה בגלל השעמום הזה. את קולטת?

24שעות1

New member
הפקה בזויה היום אולי אולי 20 דקות הראו את

קרן וגב ההפקה החליטה דניאל ואיתן זה שהרס להם את הפורמט אחרי חודש יקבל את המיליון התעלמות הגובלת ברשעות במשך 5 ימים ברצף מקרן וגב

didush100

New member
מנסים לעשות לנו שטיפת מח

ולהחליט עבורנו מי יזכה. הלוואי אמן שקרן תזכה רק כדי לראות את הפרצוף שלהם ברגע הזכייה

מה בדיוק הבעיה?

כולם יודעים שקרן זוכה ההפקה בחרה בה וזהו אין יותר מה להוסיף כולנו כבר יודעים שקרן וגב זוכים

Rach31

New member
לגמריי, התעלמות בוטה אפילו! ../images/Emo46.gif

שמת לב גם איך באופן מגמתי שני הפרקים האחרונים היו לטובת איתן (התינוק של במבה) ודניאל (התינוקת נקודה)? זה מרגיז אותי!!! אני בכלל בעד אורטל כי היא היחידה שם שלא הועמדה להדחה אף פעם (ע"י הצופים), כי היא היחידה שהתנהגה באצילות ונעימות לכל אורך הדרך והיא היחידה שלא הייתה צריכה את עזרת הגברים התת רמה של 24\7.

sigal1005

New member
תודה לאל

מי שרוצה לראות פקינז,שילך לגן חיות או לפארקקקקקקקקקקק

24שעות1

New member
פומי יקירתי - קרן וגב היו בחצר שרו שירים

בשעה הזו 'ההפקה התעלמה מהם כפי שעושה כבר 5 ימים

puma141

New member
דידוש אני צועקת כבר 3 ימים.אבל אני מעדיפה

את אורטל-על איתן ודניאל שהיו ביומיים האלהחחח סורי מותק. אני מחכה למחר, ונראה מה יהיה עם הגמר-ואז אפשר יהיה לדעת עד כמה המשחק הזה היה מכור.ואז אולי-לפעול נגד ההפקה הזו

didush100

New member
הכל מכור. קלטת שאיתן שר את השיר של הפרומו שלו

אני בהלם!!! בא לי להקיא מההפקה הזאת

izmeral1

New member
שבוע טוב לך לכולם מתוקהNOAXXX../images/Emo6.gif

כול פעם היא מנסה המסכנה? לדחוף לנו את ליהי. הכי מצחיק אלה שצוחקים לה בפרצוף. על דידוש אני מספרת. היא חמודה אבל נאיבית ברמות כך כן. אז מגיבים לה כי רוצים לקדם את קרן ולא יותר. מכירה את זה.היא לא רואה אף אחד רק את בלעת הלסת. אפילו יש סיטקים להפחדת ילדים אם לא ילכו לישון. הקטנטן שלי אמר אין פה יפה . ואני לא יודעת לענות לא. לצחוק או לגיד זה לא הפה זה הלסת. קשה קשה עם הדישוש הזאת. הכי מצחיק שהיא מאוהבת בליהי יותר משליהי מאוהבת בבן. בזיון התוכנית.. שבוע טוב
לך לכולם מאוחר אהיה כאן גם אני במאסטר שף. כאב לי שלאבי יצא קצת מלוח.

noaxxx

New member
שבוע טוב גם לך../images/Emo140.gif

ודידוש באמת חמודה... מעבר לזה לא נראה לי לעניין לקשקש עליה כאן. כל אחד שיתחבר למי שבא לו, כל זמן שזה בשפה נקיה, הכל הולך.

למעלה