שרשור מוצאי שבת

רינתי77

Active member
עוד מעט מתחיל מאסטר שף, נוכל להתנחם

באוכל טעים...ושיאכלו פה אחד את השני מצידי!

רינתי77

Active member
כנראה שכל וואלה עבר לכאן כי שם כבר ממש

צפוף. ולא שיש למישהו משהו אינטליגנטי לומר...

izmeral1

New member
טעות. אני כתבתי בוולה פעמיים בשם אני. אכן אן

וכמובם שם אוהבים הרבה את אורטל הפורום מכור לאורטל מהתחלה. ואני בעד ועוד חלק למען איתן ודניאל. והחלק המערי לקרן .והכוחנית הבזויה יחד עם בן.היא וליהי שם נחשבות לאביר. ויודעים כמה עוזרים לגבחברים שלא תתבלבלו כאן אף אחד לא למען קרן הפוך למען גב.אבל היא בחבילה. הרי בתור אישה מי היה צביע לשקרנית אחת גדולה.וכמובן חכמולוגית ענקנית. עד שאיריס דרשה עוד תשלום רק כדי לפיענוח המוח של קרן. ללכת על מס אחת . והכוח להמשיך ללכת על מס 2-באמת תפנימו פעם אחת.את הבנות היא הצליחה להביס. כאילו עשיות הם מבמבה חחחחחחחח אבל כואב. המעשים שלה .אז גב עוד חכמולוג ענק. מצא עם מי להשלים את הפזל הקל. -והיא קרן שחם. לעזור לו לקבל הכסף. ואמן ולא יזכו בגרוש. כי כול הרוצה את העוגה שלמה הוא מקבל מכה.והעוגה נשארת. מי היה מאמין שיש כלאה בחורות." עם ביייצים אבל ממין נקבה. צחוק הגורל. על כולם ידעה לצחוק לתמרן-לתחמן-ולנטרל כול מה ומי שרק העיז להריע. באים לכאן להתבחיין. למה הלמה זה למען גב.וזה ליגיטי מי. אבל זה רע הזוג" הזה בכלל.................

adiyon2

New member
איזמרל, את יותר אכזרית אפילו ממני../images/Emo6.gif

כיסחת את קרן. קבלי

izmeral1

New member
למה אחזרית ממנה.לא היה ולא נברא כמו הדבר קרן.

האומר כך. אם רק רוצים אולי בסרטים שם רק סרטים יש כאלה דברים. אבל כאן זה המציאות שאתם קוראים לה תוכנית. הכסף שהמדמודדים מקבלים. זה גם תוכנית. הכול אמת. גם אאשת איש חיה בהמודדות של משחק החיים לטוב ולרע. אז קיבלנו שחקנית מס רחת.על זה מגיע לה צלשיםםםםם" כי צחקה על הבנות על הגברים" אם בכלל הם כאלה אולי? וכמובן היא שחכה שיש דעת הקהל שגם ירקה עליו. ועל מי שאיתה בבית. היא אמרה לא אני. מי סופר אותם בחוץ ובבית. אז חיבוקי ואז בעיטה זה מה קיבלו. נכנס המדובב השני. בסיבוב שני גם אותו לוקחת. כמו באיגרוף חחח לכולם נתנה זה
לככול אלה
וכאלה
רק היא ערנית .זה ילדה מחונת. ומנצלת את הצד הרע שלה וכמובן זה הכלי שלה. שפו לה.על זה שעבדה על הרבה אנשים? וכמובן הרע בסוף רע לו. האם נראה לך שגב בחוץ יהיה איתה. אמת הוא נתן לעצמו כמה דברים. נחמדים. זה לחבב אותה קצת למען האדם אשר בו. כי כמה שהוא אסטרטגי. לי נראה שלא אדם רע הוא.אבל למען הכסף. יוצא רע וטפל. המעשים שהוא מראה לנו..אז שלא יעבדו עליינו. שבוע טוב לך
מתוקה הרחקתי אותך מהרע כמובן. ADIYON2

adiyon2

New member
הרגת אותי מצחוק

כמה
. את מקסימה ומשעשעת אותי בכתיבה שלך. המשיכי כך.

שאפולי

New member
אני מבינה שהיה קשה?

אני כגם רואה פה חסומים בניקים אחרים... מחקתי עכשיו שני שירשורים שלמים- ואם צריך- ראשים יעופו

adiyon2

New member
../images/Emo124.gifתגידו השתגעתם?

בסה"כ תוכנית טלויזיה, אף אחד מאיתנו לא זוכה במיליון. אין טעם להעליב אף או לפתוח ג'ורה, קצת פרופורציות. שאפולי - שאפולך

למעלה