שרשור מכירות והחלפות

vai2000

New member
מוכרת בגוד מדהים ותכשיטים !

פרסמתי מודעה בפורום אופנה אלטרנטיבית ואני מפרסמת זאת גם כאן! אני מוכרת פרטי לבוש מדהימים ותכשיטים, כולם חדשים או כחדשים אני יכולה להפגש בת"א , רמת גן או חדרה המחירים שלי הוגנים וניתנים למו"מ אני נותנת כאן לינק לאלבום הדברים למכירה, יש תיאור ומחיר ליד כל פריט לכל המעוניינים - נא לפנות לתידה הפרטית שלי! כי זה יותר נוח ושומר על הפרטיות שלנו. ולהלן הלינק: האלבום שלי!!!!

עמי

New member
דיסקים (בעיקר) וספרים למכירה

העומס באוסף הדיסקים ובכוננית הספרים גובר. להלן רשימה של דיסקים וספרים במצב טוב, שאני מעוניין למכור. רוב הדיסק חדשים לגמרי ועדיין בעטיפת הצלופן שלהם. המחיר לכל דיסק / ספר הוא 20 ש"ח בלבד, למעט אלה שמצוין לידם מחיר זול יותר. המייל לצורך תיאומים וכד': [email protected] 1. שלומי שבת ופבלו רוזנברג - המופע המשותף 2. ירוסלב יעקבוביץ - אלבום שירי הארץ [3X] 3.משה להב - הטיש הגדול 4. funset - live ragga pumpkin 5. לירן נדל - קרוב יותר 6. אורליקה -אורליקה (מחיר: 10 ש"ח) 7. שחר סוויסה - שחר סוויסה 8. שלמה ארצי - שפויים 9. נינט טייב - יחפה 10. שחרית - שחרית 11. תובל פטר - נינו וחצי 12. אורלי פרידר - blondub (מחיר 10 ש"ח) 13. שלומי פריג' - צילו של האיש הרזה 14. גלעד אחיטוב- וזה קורה עכשיו (מחיר 10 ש"ח) 15. דניאל זילברשטיין - מה שאת עושה לי 16. בועז שרעבי - לנשום 17. הראל מויאל - לבדי 18. פבלו רוזנברג - האוסף 19. רונית רולנד - כל אחד והקטעים שלו 20. man alive - open superman 21. שרית חדד - מיס מיוזיק 22. mosaic project 23. האחים דורון - ציפורים (מחיר 10 ש"ח) 24. פאנקנשטיין - the band [כפול] 25. עדי כהן הברון - דרך משלה (מחיר 10 ש"ח) 26. ווקי טוקיז - the stupid years 27. האחים לוי - אחי פשוט שיש (מחיר 10 ש"ח) 28. פיטר רוט - פיטר רוט 29. ניר סנדץ' - ככה מקרוב (מחיר 10 ש"ח) 30. גמאגמא -גמאגמא 31. אסי אברג'ל - ריקוד של מכשפים 32. ניסן - שבוז על הבלוז (מחיר 10 ש"ח) 33. buraq- sheer sofer (מחיר 10 ש"ח) 34. toy vivo - laughing with angels - live 35. גלעד - המכנה המשותף 36. אורן שפר- 1440 (מחיר 10 ש"ח) 37. רועי אדר - לרגע (מחיר 10 ש"ח) נספח ספרים: [רובם במצב חדש לגמרי, מקסימום, טיפה אבק] 1. רם אורן - אהובי, אויבי 2. אלי מורנו - אישה מונית 3. דרור גרין - רצח בפורום החדש 4. דן מיכאלי - נייטיב מירושלים 5. רועי צ'יקי ארד - אירובי 6. קרן ציטר - השקיעה של אתמול 7. יאיר לפיד - החידה השישית 8. מיכל זמיר - ספינת הבנות 9. עמי סמולרצ'יק - איפה אתה? 10. פאולו קואלו - קצרצרים 11. פיליפ רות - הקנוניה נגד אמריקה 12. ג'ניפר ויינר - טוב במיטה

the mnm factor

New member
מחפש את הספר "סידהרתא" של הרמן הסה

איבדתי אותו לאמא שלי וזה עצוב לי נורא... אני לא רוצה לקנות לה אחד חדש כי אנחנו אנשים מוזרים כאלה וחשוב לנו שלספר יהיה "סיפור" מאחוריו... אז בבקשה אם אתם מוכנים לעזור, אני אשמח. צרו קשר במסרים.

דיטי

New member
למכירה "צמחי בית ומרפסת"

מאת אברהם שטיינמן, דוד צפריר (צירקין) בהוצאת עם עובד משנת 1979.

ophler

New member
ספרים למכירה

יש לי ספרים שאני מעוניין למכור במחירים נמוכים. (יתרון למי שיקנה כמה ספרים) הרשימה: אנציקלופדיה עברית (שנת תשכ"ו). מכלל אנציקלופדיה לנוער (1979). מבצעי חיל הים במלחמת הקוממיות. משפחות יקרות. פרשיות נעלמות (לקט פרסומי במחנה, כרך שני). דוד בן-גוריון -האיש וצה"ל. בני קשת. מקראת ישראל מחודשות (לשנת הלימודים השלישית, תשל"ב). הגיבן מנוטר דאם (הוצאת ספרים עופר, ת"א. תירגום מצרפתית: יצחק לבנון). ---- הספרים במצב טוב עד סביר+ (תלוי בספר). פרטים: כאן או במסרים ע"פ נהלי הפורום. אני מאיזור חיפה ומעדיף איסוף של הספרים מביתי (אם יש צורך בשינוע וזה באיזור חיפה אז יש על מה לדבר). יום מועדף: שישי או בשעות הערב באמצע השבוע

stepi

New member
ספרים למכירה / להחלפה

פרטים במסרים... ספרי קריאה יצחק אורבך אורפז / מסע דניאל גפי אמיר / עד גיל 21 תגיע לירח .סי. אנדרוס / המלאך האפל וי.סי. אנדרוס / שמים ג'יימס בולדווין / סיפורו של רחוב ביל יצחק בן נר / האיש משם בראון סנדרה / חבוקים לעת שקיעה אדיבה גפן / רצח בקריאה ראשונה חגי דגן / מתחת לקו העונג אמנון דנקנר / הקיץ של רינה אוסטר שושנה ויג / דרך העיניים שלי יגאל לב / באלוהים אמא אני שונא את המלחמה יאיר לפיד / שקיעה במוסקבה גבי ניצן / באדולינה שולמית סבן / לחיות מחדש – סיפורה האישי של ניצולת מעלות מג' סווינדלס / שירת הרוח ג'ודית קרנץ / מנהטן א"ש / ראיתי את השמיים מחייכים סמדר שיר / סיפורים בג'ינס בישול הרזיה נעימה / רות סירקיס קפה ! / רות סירקיס דיאטת הפסטה / רות סירקיס עוגות גבינה / רות סירקיס ארוחות שחיתות / בני סיידא שוקולד / פיי לוי המטבח של כור ההיתוך / ישראל אהרוני ונלי שפר קישוטי מזון / טובה ארן חלומות מתוקים / העוגות של רוני ונציה יופי של סלטים / בני סיידא תוספות לעניין / בני סיידא מעדני גבינות / בני סיידא מסעדות 2006 / מומלצי "מפה" הורות ובריאות אימהות והטיפול בתינוק / ג'ונסון וג'ונסון המדריך השלם לטיפול בתינוק ובילד / עורך : פרופ' יהודה דנון המדריך החדש לטיפול בילדים / דר' אריה ברכר צעדים קטנים (מקומות ופעילויות מחוץ לבית לאמהות ותינוקות) / מיכל בן ארי ולילך ענב בר-ציון מדריך הבנות להריון ולידה או כל מה שהרופא שלך לא ספר לך / ויקי יוביין לקסיקון כרטא לבריאות המשפחה / מהדורה מיוחדת בהוצ' ביטוח ישיר שירה גיל עומר / טבלאות יאוש יואב קוטנר / אהבה בת 50 – שירי אהבה עיבריים ארץ ישראל מורשת עם וארץ / יואל רפל דרך ארץ – עם חי בנופיו / בעריכת עירית זהרוני 129 סיבות טובות לצאת מהבית / הילה טוב וקרין נוימן ספר המופת / בעריכת מיכאל בר זוהר תקשורת, כלכלה ועסקים הממלכה השביעית / דר' יריב בן אליעזר עסקים במהירות המחשבה / ביל גייטס המתווכים / ד.כספי וי.לימור תקשורת המונים (כרך א' – יחידות 4-1) / דן כספי שונות... לקסיקון החינוך וההוראה / קשתי, אראלי, שלסקי גרפולוגיה מעשית / דר' ש. יוגב חמישים שנה חמישים סיפורים / בעריכת זיו סתוי (הוצ' ידיעות אחרונות) אסטרולוגיה – ניתוח קווי אופי / הוצ' פישר דקארט / הגיונות על הפילוסופיה הראשונית דוד יום / דיאלוגים על הדת הטבעית

haoren1

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo63.gif למכירה הבושם!!זיסקינד

halloo

New member
הארי פוטר אנגלית-מכירה/החלפה

למכירה- הספר "Harry Potter and the sorcrer's stone" (גרסה אמריקאית), מצב טוב (ראו תמונה)- 30 ש"ח כולל משלוח (ואני מוכנה להתמקח) יש גם אפשרות של החלפה, אם יש לכם את הראשון או השני בגרסה בריטית, או כל ספר אחר שמתחשק לכם להציע...

DEATH82

New member
קולפר, טולקין ורויטבורד...

ג'.ר.ר טולקין - עץ ועלה - 30 שקל קים רויטבורד - לונאריס: הכניסה לעיר האסורה - 30 שקל אואן קולפר - ארטמיס פאול - 30 שקל אואן קולפר - ארטמיס פאול: התקרית בקוטב הצפוני - 30 שקל ספרים באנגלית: Eoin Kolfer - The Legend Of Spud Murphy - 20 nis Eoin Kolfer - Artemis Fowl: The Eternity Code - 40 nis Eoin Kolfer - Artemis Fowl: The Arctic Incident - 40 nis Eoin Kolfer - The Supernaturalist - 40 nis כל הספרים נקראו מקסימום פעמיים והם במצב כמו חדש!

haoren1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo63.gifלמכירה ספר מאוד מעניין מה זאת אהבה

ספרו של ירמיהו יובל במצב טוב מאוד איסוף בתל אביב או בדאר

spiderrrman

New member
מוכר ספרים - רובם במצב חדש!!

הקפות ביער- דלין מתיה הקו האדום- ג'ימס ג'ונס מול מוות אורב מלאכים ושדים- דן בראון שני ירחים- שרון קוריץ' יש ילדים זיג זג - דיויד גרוסמן צופן דה וינצ'י גרסה אנגלית-דן בראון הזר- אלברט קאמי שום גמדים לא יבואו- שרה שילה העדרו המסנוור של האור [email protected]

למעלה