שרשור מכירות והחלפות

rocket

New member
../images/Emo41.gif שרשור מכירות והחלפות ../images/Emo41.gif

שרשרו במקום הנכון או שהודעתכם תימחק !!!! אין למכור דיסקים לא מקוריים !

vered47

New member
ספרים למכירה- סיפורת מדריכים ושירה!

על היופי/ זיידי סמית- 40 ש"ח- (חדש לחלוטין) אושר/ עוזי וייל- 30 ש"ח (כחדש) ארוחה עירומה/ וויליאם ס. בורוז- 30 ש"ח גן השבילים המתפצלים/ חוררה לואיס בורחס- 30 ש"ח עץ האפשרים/ ברנאר ורבר- 20 ש"ח (כחדש) המדונות של לנינגרד/ דברה דין- 25 ש"ח (חדש לחלוטין) המדריך השלם לצילום/ מייקל לנגפורד- 50 ש"ח כל השירים/ דן פגיס- 45 ש"ח מופע/ יונה וולך- 40 ש"ח צורות/ יונה וולך- 30 ש"ח אור פרא/ יונה וולך- 20 ש"ח מונחון לספרות/ אשר ריבלין- 20 ש"ח לאן נעלמו הקולות/ יואל הופמן- 30 ש"ח אריסטו/ פואטיקה- 25 ש"ח אודיסיה / הומרוס- בתרגום טשרניחובסקי- 50 ש"ח ליצירת קשר- [email protected]

ליטרט

New member
ספרים למכירה!

הרפתקות אוגי מארץ' (א'+ב') - סול בלו - 44ש"ח - מצב טוב מאד איש המרתון - ויליאם גולדמן - 34ש"ח - מצב טוב מאד לא כך תיארתי לי - בתיה גור - 19ש"ח - מצב טוב מאד בודד בדמשק / חייו ומותו של אלי כהן - שמואל שגב - 44ש"ח - מצב טוב מאד, כריכה קשה הלוך בשבי / סיפורם של השבויים העבריים במלחמת העצמאות - דניאל נדב - 44ש"ח - מצב טוב מאד (עם הקדשה וחתימה של המחבר) ישראלים, ברלין - פניה עוז-זלצברגר - 44ש"ח - מצב טוב מאד פינת חמד / מקומות יפים ורעיונות יצירתיים לבלות, להפתיע, להתאהב - אלישבע זלצר - 20ש"ח - כחדש, כריכה קשה -------------------------------------------- ספרים נוספים ב: http://site.2all.co.il/bookly/

ליטרט

New member
ספרים למכירה!

רק שנה אחת - סווטלאנה אלילויבה סטאלין (הבת של...) - 34ש"ח עונת יובש לבנה - אנדרה ברינק - 29ש"ח מסע לאיכטלאן / משנתו של דואן חואן - קרלוס קסטנדה - 34ש"ח המלט - שייקספיר (בתרגום שלונסקי) - 19ש"ח ----------------------------------- ספרים נוספים ב: http://site.2all.co.il/bookly

דיטי

New member
למכירה "מרובינסון עד לובנגולו"

מאת אוריאל אופק בהוצאת מסדה.

jen10

New member
יש לי ספר

בת יפתח- רגן נעמי תכשיט נסתר- אנדרוס וי.ס אני מעוניינת להחליף בצפון ודרום צפון ודרום מאת אליזבת גאסקל או ג'יין אוסטן ורומנים שונים של רגן נעמי וגם אני מעוניינת במגוןן ספרים אחרים תודה מראש

diego5

New member
ספרי מד"ב למכירה

אפשר ליצור איתי קשר דרך המסרים הנזיר שמכר את הפרארי שלו שארמה רובין 30.00 ש"ח מצב כחדש 2 התוהו מזדחל ה. פ. לאבקראפט 40.00 ש"ח מצב כחדש 3 הנסיכה הקסומה גולדמן וויליאם 45.00 ש"ח מצב כחדש 4 היפריון סימונס דן 50.00 ש"ח מצב טוב 5 הכוח רובינסון, פרנק מ35.00 ש"ח מצב טוב 6 המפלצת מן הכוכבים הינליין רוברט 40.00 ש"ח מצב טוב 7 המלחמה באחו וונגרין וולטר 50.00 ש"ח מצב טוב 8 בני מתושלח היינליין רוברט 40.00 ש"ח מצב סביר 9 נוסע בלילה צ`רי, קרוליין ג`אניס 40.00 ש"ח מצב סביר 10 השחקנים של טיטן פיליפ ק. דיק 30.00 ש"ח מצב לא משהו 11 הצלם פיליפ ק. דיק 30.00 ש"ח מצב לא משהו

plonteron

New member
למכירה

ויליאם כץ\מתקפת כוכב הצפון קווין בייקר\דרימלנד סמדר שיר\רומן אמיתי איריס גוהנסון\לבטוח בזר רם אורן\התמכרות לי ציילד \כסף קטלני שלום עליכם\ארבעה סיפורים לילדים שלום עליכם\עיר האנשים הקטנים סטנלי פוטינגר\שריפה איטית יורם בר\קיץ סיבירי נורה רוברטס\חצות בביצה דניאל סטיל\בית האגדות ג'קי קולינס\כוכב אמריקאי קוסטה מורסאלס\שיער צבוע אדום אורה מורג\שמלת הכלה המכורה פיליפ קאר \חקירה פילוסופית אריה גוראל\העלילה פר' חיים גינות\בין הורים לילדים פר' חיים גינות\בין הורים לבני עשרה יעל הדיה \תאונות גלילה רון פדר \יש אישה אחרת אייל מגד\חסד נעוריך שושנה ארבלי \מהמחתרת בבבל לממשלת ישראל שבע נשים ורצח ג.מ.קוטזי \חרפה דניאל סטיל\כוכב זוהר שבתאי שובל \אני הנבחר מייבבינצ'י\אגם הזכוכית סטיבן צבוסקי\כמה טוב להיות פרח ניקולאס קולריד'ג \אם חברים כאלה אמנון בי -רב\סקופ מושחת פר' משה גפן,יצחקי גל\ספר הכנרת ק.א אפלגייט\ההודעה אנימורפס ר.ל. סטיין \צמרמורת חץ הרוחות גוליה ודרך פרקר\חלומות אייל מגד\חיי עולם עירית לינור\שיראת הסירנה בגין דבורה טנן\קצר משפחתי רות ריכטר\ים כחול שלי ניאל ויליאמס\ארבעה מכתבי אהבה מיקראה פדגוגית סיפרותית מושגי ייסוד ביחסים בינלאומים יעקב עולם\מכתבים אלייך דניאל סטיל\סטאר וולטר גראב\נפוליאון ותקופתו סינטיה פריימן \הנסיכה האחרונה בדיחון לילדים שאוהבים לצחוק חלונות 95 \המדריך השלם אדגר קרת\אני הוא ארבעה סיפורים טלי רוזון ,ד"ר עמוס בר\המדריך הישראלי למתבגרים 16 -18 ספר השיאים של גינס 98 ליצור קשר בפרטי

r i n i

New member
מחפשת את הספר הרפתקאות ויפללא

אויש, שאני אהבתי את הספר הזה... עכשיו מגיע גם לדור ההמשך. תודה

mmm172

New member
מעוניין לרכוש ספרים - The Dark Tower

שלום אשמח לרכוש ספרים יד שניה באנגלית מסדרת The Dark Tower

yuvalgul

New member
נמצא ברשותי ספר על ה-doors on the road להקת ה

להקת הדלתות מצבו מעולה המעוניינים יפנו במסרים

thinlizzy

New member
ספרים למכירה!

ארבעה גברים ואישה- שולמית גלבוע- 30 ש"ח בגוף אני מבינה- דוד גרוסמן – 30 ₪ גרעינים לבנים – יוכי ברנדס 25 ש"ח האור השחור- איל מגד- 30 ש"ח הזימון- ג´ון גרישם – 30 ש"ח הסנדלרית- עירית לינור- 30 ש"ח הפירמה- ג'ון גרישם- 20 ₪ השותף- ג'ון גרישם 25 ש"ח השיבה מהודו- אברהם ב. יהושע- 20 ₪ ורוניקה מחליטה למות- פאולו קואלו-30 ש"ח זה יגמר בבכי- אהד אשרי 25 ₪ חמסין וציפורים משוגעות- גבריאלה אביגור-רותם- 30 ₪ חצוצרה בואדי- סמי מיכאל – 30 ש"ח כימים אחדים- מאיר שלו 30 ₪ לוויתן- פול אוסטר- 25 ש"ח לכבות את האהבה- יוכי ברנדס – 25 ש"ח נער קריאה- ברנהארד שלינק- 20 ש"ח סופת קרח- ריק מודי- 30 ש"ח פרקליט רחוב- ג'ון גרישם- 25 ₪ רומן אמיתי- סמדר שיר- 25 ש"ח שווים ושווים יותר- סמי מיכאל- 25 ש"ח תרנגול כפרות- אלי אמיר 25 ₪ הספרים במצב טוב מאוד עד מצוין. פרטים נוספים במייל [email protected] או בנייד 052-6969645 ליזה

מומין1

New member
../images/Emo26.gifלמכירה../images/Emo36.gif

כל הספרים במצב חדש! הארץ הטהורה שלושת המוסקטרים האקלברי פין הארי פוטר והאסיר מאזקבאן תרנגול כפרות העוזר האיש שצפה ברכבות חוכמת המנהיגות המסע לאיכטלאן לא בדרך המלך קאטרינה מען לא ידוע All my sons משלוח בדואר רשום - חינם!!

../images/Emo192.gifספרים להחלפה-../images/Emo63.gif

צופן דה וינצי אשתו של הנוסע בזמן מעופה של מרים אחות לבי איש הפח כל אחד מהספרים במצב מעולה!!! חדשים לחלוטין נקראו פעם אחת בדיוק. אני מעוניינת באחד מהספרים....: "רודף העפיפונים" "אלף שמשות זוהרות" "נשים הוראות הפעלה" (קארין ארד) "שנת החתול" שרה אנגל או "נער החידות ממומביי"...... לפנות ב

halloo

New member
Harry Potter and the sorcerer's stone-מכירה

במצב טוב (ראו תמונה-תצלום של הספר, לא מהאינטרנט), 35 ש"ח. מוכנה גם להחלפה, אתם יכולים להציע מה שאתם רוצים, גם ספרי בישול, ספרי לימוד (לתיכון או חטיבה), ספרי נסיעות וכד'. בקיצור, כל הצעה תתקבל בברכה :) עוד פרטים במסרים

beky1

New member
למכירה: עזר כנגדו-נעמי רגן

חדש לחלוטין, למסירה ישירה באזור השרון והמרכז לפי נגישות. פרטים במסר

beky1

New member
למכירה ספרי קריאה ומעט עיון

כולם כחדשים ,פרטים במסרים למסירה ישירה באזור השרון והמרכז (בהתאם לנגישות) סגנון חיים - ליאת תימור - אלבום בנושא עיצוב. מורשת - עם ישראל בתרבות האנושית - אבא אבן. דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר צופן דה וינצי' - דן בראון כל בית צריך מרפסת - רינה פרנק מיטרני אשטרלינה אהובתי - אלמוג אטינגר נערה עם עגיל פנינה - שבלייה מראות מצחיקות - עליזה אלרואי על ראש הגבעה - קריסטין גור ליבי הפצוע - מרטין דרי רודף העפיפונים הקיסרית - חדש לחלוטין עזר כנגדו- נעמי רגן כולם כחדשים ,פרטים במסרים

למעלה