שרשור מכירות והחלפות

haoren1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo63.gif../images/Emo41.gifלמכירה שומרת אחותי-ד'ודי פיקו ועוד

ספרי רם אורן ספרי הרלן קובן ספרי עגנון ספרי קפקא ספרי הרמן הסה אפלטון

jen10

New member
../images/Emo63.gif רשימה של ספרים כולם חדשים

רשימה שלי חלום חייה- לינדה שאו לילות בשלג- דיאנה ויטני קורסרודס-- ג'ני מרקאס קסם שבלב- מרגוט דלטון בחיק המשפחה- הקשטור נאלו אש השדות יוקטן- אורית עוזיאל תכשיט נסתר- וי.ס אנדרוס הבורחות-וי.ס אנדרוס הדיבה המרקדת- פיטר דיקינסון ברטני ספירס מלב אל לב בקסטריט בויס הסיפור האמיתי חלומות ומשאלות-קאתי קלארק הנשיקה הראשונה שלי- אמה האריסון אנה ומלך סיאם שני חלקים- מרגרט לאנדון לחיי האהבה לגעת באושר אני מעוניינת בהחלפות ספרים פנטסיה ורומנים רומנטי היסטורי גם בקניה

jen10

New member
המשך הרשימה

הנסיכה- נורה רוברדס בץ יפתח- נעמי רגן טאק לנצח- נטלי באביט וינטר בלו- אשכר ארבליך

fots

New member
מוזיקה והופעות ב DVD

מוסיקה - 1 ב 50 ₪ 2 ב 80 ₪ Deep Purple: 1974 California Jam Deep Purple: Bombay Calling 95 Guns N' Roses - World Tour Live II Le Roi Danse Queen: We Will Rock You Sting - Bring on the Night The Doors - The Door's Tribute to Jim Morrinson הדלתות - הסרט (DTS / 2-CD) לפרטים ניתן לפנות במסרים, תודה.

halloo

New member
רוני/קרן פלס/מדונה

כל דיסק ב40 שח, אלא אם מצויין אחרת- מוכנה להתמקח!!! קרן פלס- אם אלה החיים (מצב מעולה, כמעט חדש) מדונה-confessions on a dance floor רוני: עולם שלם בחוץ (מהדורה מיוחדת)-30 שח לא עוצרת 1 ו2 (בעטיפות נפרדות)-50 ש"ח או כל הדיסקים של רוני יחד ב65 ש"ח. כל המחירים כוללים משלוח ניתן לאסוף מרחובות, או מאזור המרכז (תל אביב, פתח תקווה, הרצליה, רעננה...) פרטים נוספים למעוניינים, במסרים.

vai2000

New member
דיסקים למכירה - מטאל רוק פרוג ג'אז ../images/Emo66.gif

אני מצרפת את אלבום הדיסקים שאני מוכרת: מטאל, רוק, קלאסי ופרוג חלקם שמתי באלבום זה, ויש לי עוד דברים שעדיין לא שמתי - יש עוד הרבה שלא שמתי, דיסקים של פסיכודלי וג'אז (אל די מיאולה, ג'ון סקופילד, קורט רוזנווינקל....) אתם מוזמנים לראות את מה שיש באלבום אם המחיר נראה לכם גבוה, תציעו את הצעתכם, אני גמישה במחירים לגבי המיקום שלי - אני יכולה להפגש בתל אביב רמת גן וחדרה ואני גם שולחת בדואר רשום. ההתכתבות דרך התיבה הפרטית שלי!!! המכירות!!!

vai2000

New member
../images/Emo140.gifאני רק רוצה לציין ש..

כל הדיסקים שלי במצב מצויין! אם יש לכם עוד שמות שלא מצאתם כאן , תשאלו אותי - אני מתכוונת להוסיף עוד הרבה דיסקים לרשימת המכירות שלי

כנרת21

New member
מחפשת את הסדרה "בנות גילמור"- כל עונה שהיא

מקורי עם תרגום בעברית.

כנרת21

New member
אופס לא שרשרתי במקום הנכון. אפשר להעביר

את זה לשרשור "אני מחפש?" תודה!

דיטי

New member
אי אפשר להעביר הודעה משורשרת

עדיף שתכתבי הודעה חדשה במקום הנכון ותשלחי מסר למנהלות שימחקו את ההודעה הזו שמשורשרת לא נכון.

fots

New member
סדרות TV

24 עונה מס' 2 (50 ₪) . - . מתורגם אנג'ל עונה ראשונה (120 ₪) . - . ללא תרגום . - . כחדש באפי עונות 1 ו 2 (200 ₪) . - . ללא תרגום . - . כחדש בנות גילמור עונה 1 (80 ₪) . - . מתורגם . - . חדש הסופרנוס - עונות 1 ועד 6.1 (750 ₪) . - . מתורגם . - . כחדש כל 5 העונות של עמוק באדמה (600 ₪) . - . מתורגם . - . כחדש מילניום כל שלושת העונות (300 ₪) . - . ללא תרגום . - . כחדש סיינפלד - עונות 1 ועד 7 (750 ₪) . - . מתורגם . - . כחדש עונות 1 ו 2 של או. סי. (120 ₪) . - . מתורגם . - . כחדש לפרטים ניתן לפנות במסרים, תודה

fots

New member
סרטים

3 סרטים ב 100 ₪ (* מסמן ללא תרגום) Earth Girl Are Easy* Indian in the Cupboard, The* Space* Star Trek: Insurrection* אח סמוי איזה מין הורים אייר פורס 1* איש הנצח (DTS-ES)* איש הקש אלכסנדר באטמן - 1 באטמן חווזר - 2 באטמן ורובין - 4 באטמן לנצח - 3 בוראט בחברה טובה בחדר המיטות בית השעווה בעבור חופן דולרים בראש מורם 2: הנקמה דג קטן דום דופלקס דרך הנשר דרכו של אקדח* האחים בלוז 2000* הדבר הגדול הבא החזאי החשיכה הטינה היט היעלמות מחשידה היער המומיה חוזרת* המועמדת הממלכה העשירית* המנסרים מטקסס: הדור הבא המתופפים הנחטף הנשכחים* הסיור האחרון וואסאבי וונדיגו ורוניקה גארין זולנדר זכרון של דג זהב* חבורת לוחמים* חסין אש חתונת מונסון טוויסטר (DTS) טים אמריקה ים כחול עמוק ירח 44 כוכב הקופים (DTS)* כוננות גבוהה להרוג את ביל חלק 1 להתאהב שנית לוכד החלומות ליל המסכות: תחיית המתים מגשים המשאלות (DTS)* מהומה בשנחאי מהיר ועצבני מושחתים מטען עודף מים אפלים מלכודת אש* מסע לעמק החלומות מקדש שאולין משחקי אמון נס ברחוב 8 סיימון אמר סינמה פארדיסו סיפורי ארוס סיפורי דגים* סיפורים קצרים על אהבה עדת ראיה עטלפים על נשיקה ותשוקה ערפדים (של ג'ון קרפנטר)* עשיר וטיפש עשרת הדיברות* פורצי החוק פרדי קרוגר הסיוט קו הגבול ראש מחק* רוחות רפאים רנט רעש לבן שבעה חטאים* תא טלפון תחנה 49 פרטים נוספים ניתן לקבל במסרים, תודה.

fots

New member
שר הטבעות

כל שלושת הסרטים בגרסאות המורחבות ובמצב חדש, ב 200 ש"ח בלבד

אי תי

New member
למכירה ספר

לכירה " אלבום העשור לצה"ל " מהדורת ידיעות אחרונות . במצב טוב מאד .

למעלה