תודע*
F Fay Wood New member 17/3/06 #15 אתה קטן וצ'יבי~ ^.^ ../images/Emo168.gif אה, אני חושבת שאני אוכל להגיע.. למרות שהשבועיים האלה ירוששו אותי לגמרי X__X; ניע, נראה~ ^^ מזלטובב~~ ^__^
אתה קטן וצ'יבי~ ^.^ ../images/Emo168.gif אה, אני חושבת שאני אוכל להגיע.. למרות שהשבועיים האלה ירוששו אותי לגמרי X__X; ניע, נראה~ ^^ מזלטובב~~ ^__^
N nadav chan New member 17/3/06 #17 מה אנשימים זהו?? אף אחד לא יכול לבוא??? בהתחלה ההורים שלי אמרו לי שלא תיהיה מסיבה ואז אני חשבתי אם אין לי מסיבה אז לפחות אני אסע ליום כיף והם הרשו ואז הצעתי להביא אנשימים מהפורום והם הסכימו אבל רק 5-6 באים ואני קיוויתי שכולם
מה אנשימים זהו?? אף אחד לא יכול לבוא??? בהתחלה ההורים שלי אמרו לי שלא תיהיה מסיבה ואז אני חשבתי אם אין לי מסיבה אז לפחות אני אסע ליום כיף והם הרשו ואז הצעתי להביא אנשימים מהפורום והם הסכימו אבל רק 5-6 באים ואני קיוויתי שכולם
I I SanGo I New member 17/3/06 #20 יש סיכוי שאני באה , אבל זו קצת בעיה כי זה על שעות בצפר ולא בטוח שירשו לי. וגם שזה קצת רחוק ^_^ אז נראה ^^ מזל"ט
יש סיכוי שאני באה , אבל זו קצת בעיה כי זה על שעות בצפר ולא בטוח שירשו לי. וגם שזה קצת רחוק ^_^ אז נראה ^^ מזל"ט
S Sakai Shana New member 17/3/06 #21 אני אנסה לבוא DD: ממש אנסה .____. כי יום לפני זה אני הולכת לת"א לשני מפגשים, שניהם מפגשי פרידה |: מזלטוב!3>~
אני אנסה לבוא DD: ממש אנסה .____. כי יום לפני זה אני הולכת לת"א לשני מפגשים, שניהם מפגשי פרידה |: מזלטוב!3>~
R Rukia nik New member 17/3/06 #26 בסופ אני לא יכולה!! אני לא יכולה לבוא גם לזהההה!!! מצערת נורא אבל הרבה מזל"ט בכל זאת!!
A Ayelet chan New member 18/3/06 #30 מצטערת, אבל אבא לא מרשה על בית ספר. >: וגם יום לפני זה אני הולכת לשני מפגשים.
M Mrs Puff New member 18/3/06 #31 נמ.. על שעות בצפר, אבל ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif אולי ירשו לי לבוא ישר אחרי שאני גומרת בצפר.. מתי נפגשים בכלל? בכל מקרה מהונהמון מזלטוב ^^
נמ.. על שעות בצפר, אבל ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif אולי ירשו לי לבוא ישר אחרי שאני גומרת בצפר.. מתי נפגשים בכלל? בכל מקרה מהונהמון מזלטוב ^^
B BlackEyedSpirit New member 18/3/06 #32 ממ.. אני לא חושבת שירשו לי לבוא על השעות של הבצפר אבל.. אחרי זה כן ^^;
M Mrs Puff New member 18/3/06 #38 XDDD ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif זה אומר שקראת את התגובה שלי XD אחח.. הגאונות (או שלא OO)
XDDD ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif זה אומר שקראת את התגובה שלי XD אחח.. הגאונות (או שלא OO)
S ShuNka New member 18/3/06 #63 רוב הסיכויים שאני אבוא .. אבל פרטים ;ם; ממתי עד מתי? מה עושים? מה לקנות לך? XP
N nadav chan New member 18/3/06 #67 אנשימים שינויייייי היומולדת תיהיה ביום חמישי הבא עקב בעיות רבות בשעה 6 באוטאקו(דיזינגוף)
M marinaaa New member 19/3/06 #120 למה שוב שישי? למה?../images/Emo110.gif למה אתה עושה בשישי? אני כל כך רצה לבוא אבל לא יהיה לי איך לחזור, אתה גם רשע.
למה שוב שישי? למה?../images/Emo110.gif למה אתה עושה בשישי? אני כל כך רצה לבוא אבל לא יהיה לי איך לחזור, אתה גם רשע.