לשתיכן. לא יכולה לחכות *-*
B Baptized By Fire New member 15/12/09 #25 ../images/Emo23.gif לשתיכן. ../images/Emo189.gif לא יכולה לחכות *-*
N NotFamous New member 11/12/09 #17 לא ניראלי אגיע...אבל אם כן- שם: מור גיל: 15 ושבוע מחר!! פריט שבעזרתו נוכל לזהות אותך: כובע אדידס כנראה, או כובע אחר. תמונה:
לא ניראלי אגיע...אבל אם כן- שם: מור גיל: 15 ושבוע מחר!! פריט שבעזרתו נוכל לזהות אותך: כובע אדידס כנראה, או כובע אחר. תמונה:
S Super Pumpkin New member 12/12/09 #19 ../images/Emo34.gifיש מצב אני באה לא בטוח...| שם:ספיר גיל:17 פריט שבעזרתו נוכל לזהות אותך: היופי הנדיר שלי חחחח סתם...נראה תלוי במזג האווויר אולי חולצת משבצות.. תמונה:
../images/Emo34.gifיש מצב אני באה לא בטוח...| שם:ספיר גיל:17 פריט שבעזרתו נוכל לזהות אותך: היופי הנדיר שלי חחחח סתם...נראה תלוי במזג האווויר אולי חולצת משבצות.. תמונה:
D Declaration Of War New member 13/12/09 #21 אממממ אני מקווה שאני אצליח להגיע ../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif צבא וזה... נראה מה יהיה יום שני ואז אני כבר אגיד לכם
אממממ אני מקווה שאני אצליח להגיע ../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif צבא וזה... נראה מה יהיה יום שני ואז אני כבר אגיד לכם
G GrumpyWantsAKiss New member 13/12/09 #23 אני מגיעה D: ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif שם: גל גיל: 16. פריט שבעזרתו נוכל לזהות אותך: ספיר זה הפריט שלי תמונה:
אני מגיעה D: ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif שם: גל גיל: 16. פריט שבעזרתו נוכל לזהות אותך: ספיר זה הפריט שלי תמונה: