שרשור סופ"ש

V e g

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

היי אנשים, מה איתכם? באופן מפתיע, גם הפעם אתם מוזמנים (ואף חייבים) להעלות המלצות סופ"ש: מוסיקה, סרטים, ספרים או לספר לנו מה שאנחנו חייבים לדעת. למי שאין מה לספר, שימציא. למי שאין מה להמציא, שיפתח עוד כמה ימים שרשור אמצ"ש עם המלצות. אני מזכיר למי שלא הגיב לשרשור השכן להקיף בעיגול תשובה אחת: לא / אולי / מתכוון לבוא למפגש פורום אפשרי אצלי. תהנו :)

Cherub Rock

New member
אולי אתם תוכלו להמליץ לי?

יש לי את כל האלבומים של רדיוהד, ואת הEPים* הבאים- My Iron Lung, I Might Be Wrong, Com Lag, Airbag/How Am I Driving? (בעצם הEPים שיש בחנויות
). אני רוצה לשמוע את שאר הEPים, והייתי היום באוזן השלישית (ברעננה), וחשבתי, למה לא לשאול אם הם יכולים להזמין לי? (אני לא יודעת למה לא חשבתי על זה עד עכשיו, הנחתי פשוט שזה בלתי אפשרי כי הם נדירים, וצריך ליבא אותם) אז מסתבר לי שהם כן יכולים להזמין! כשהייתי בחנות המוכר אמר לי על EP שנקרא Itch, ועל עוד אחד של פירמיד סונג. הזה של פירמיד סונג עולה בסביבות ה200 ש"ח, ואיטצ' עולה 100 ומשהו. אז הם יקרים, וחבל לקנות משהו יקר בלי המלצה, אז מה אתם אומרים? מה לקנות? ובכלל, אשמח אם תרשמו לי מהEP האהוב עליכם אישית מכל הEPים של רדיוהד, כי אני יכולה לברר אם יש גם אותם. תודה מראש
אגב, כשהוא בירר במחשב איזה EPים יש, הוא אמר שבחודש הבא IN RAINBOWS מגיע לחנויות! שאלתי אם ידוע אם גם הדיסק בונוס יגיע, ואמרו שהם חושבים שכן, אבל לא בחודש הבא, יש עוד זמן... * אני כותבת EP, אבל אני מתכוונת גם לסינגלים וביסיידס, אני פשוט לא יודעת מה ההבדל

Assilicious

New member
אני הכי אוהב את how am i driving

ובלי קשר, אני חושב שרק מה שיש לך כבר, שווה קנייה. גם הסינגל של knifes out אחלה. כל השאר לא שווים דניה לדעתי, ובטח שלא ביותר מ-50 שקל...

Latisia

New member
אממ

אני חושבת שכול אלה שיש לך הם טובים... כול השאר האיפיז והסינגלס דיי לא שווים קניה לדעתי כי הם פשוט מלאים בשירים שכבר נמצאים בדיסקים עצמם, יש בהם ביסיידס אבל זה עדין לא כזה שווה את זה אני חושבת. לא יודעת לא נראה לי ששווה להוציא כסף על סינגל בעל 3-4 שירים שיותר מחצי מהם כבר מצאים באלבום עצמו. בכול אופן, אני נורא מחבבת את הסינגל השני שfake plastic trees. יש בו גירסאות אקוסטיות לשירים מתוך the bends. אני מניחה ששווה לקנות את כול הסינגלים האלה והאיפים האלו הם את אספנית או משו... החדש של רדיוהד יצא בראשון לינואר פה בקנדה (=

Knives Out

New member
כמה המלצות

קפקא על החוף - כנאמר התחלתי לקרוא את זה, ואני אמנם רק בפרק 22 כרגע, אבל זה ספר אדיר ממה שאני קורא בינתיים. שפה פשוטה יחסית אבל כל כך מורכבת מהבפנים, הרוקי מורקמי הוא אומן אמיתי ביצירת חלומות שמתפרשים על עמודים שלמים. והגיבור אוהב רדיוהד D: Pulp - Different Class - פעם לא התייחסתי כל כך לאלבום פופ הזה, אבל פאלפ ענקיים והם כותבים שירים טובים וקליטים, ובנוסף ההפקות יצאו פצצה, וזה פשוט קלאסיקה שגיליתי רק עכשיו כמו שצריך Pavement - Wowee Zowee - וואו איך שכחתי מהאלבום הזה, היה כל כך כיף לחזור אליו The Smiths - Meat Is Murder - התחלתי לא לשנוא אותם, והופ, אהבתי אותם, תודה רדיוהד Animal Collective - Strawberry Jam - אלבום עתיר הכל. זה מה שאני אגיד.

Latisia

New member
סוף שבוע נעים!

אה ביום ראשון אני נוסעת למפלי הניאגרה (= כיף כיף. אני מכחה כבר בקוצר רוח. חוץ מזה, לאחרונה ראיתי את הסרט beowulf בIMAX... סרט לא רע בכלל ואפילו ממש משעשע. אממ בעקרון אני לא ממש מחבבת סרטי אנימציה מסוג זה אבל העובדה שראיתי את זה ב3D בהחלט תרמה. הם שינו את העלילה במקצת ואפילו שיפרו אותה. אהבתי. חוץ מהעובדה שבהתחלה ה3D עשה לי כאב ראש רציני. אה וראיתי גם את august rush... שחקנים בו פשוט מעולים: ג'ונתן רייז מיירס, קרי ראסל, רובין וויליאמס ופרדי היימור. חבל שהעלילה היתה פלצנית ולא הגיונית במיוחד לאנשים שיש לך ידע בכלי נגינה... יום טוב !

אלג'יר- מנועים קדימה

למרות שהמלצתי עליו כבר לא לפני הרבה זמן, אתם חייבייייייייים לשמוע אותו. הוא פשוט מושלם, הרגשה של חיבור של האלבום הזה איך כל שיר ושיר פשוט קשור לשני, הקו שבאלבום הזה שנע בין דת, לטירוף, לרוק משובח פשוט הרגשה שמיימית!! ועוד משהו, את מטרופולין אתם בטוח מכירים, אז האלבום החדש שיצא להם לא מזמן אם אינני טועה, מכמה שמיעות ראשונות ממש מעניין. אז אם בא לכם:) מטרופולין- הסליל סופש נפלא לכולם:)

InnocenceLost

New member
אלג'יר../images/Emo99.gif

בהחלט , מנועים קדימה אחד הדיסקים הישראליים האהובים עלי.. אני אוסיף ואמליץ את גבריאל בלחסן - בשדות (הופעה של אביב גדג' עוד.... שבוע? ממ
)

פוֹלי

New member
קשה לי לחשוב על ללכת להופעה של אביב גדג'...

משום מה ההפרדה הזו של האחרי אלג'יר קשה לי. המוזיקה שלהם הייתה מושלמת כמו שהיא.

באמת מושלמת, לא שמעתי משהו שקרוב לזה

כבר המון המון זמן! ואחי אגב היה בהופעה שלו, ודווקא אמר שהיה סבבה, ושהוא שר כמה שירים מפעם!

Knives Out

New member
סאמק בא לי להשוויץ בקשרים שלי עכשיו

וזה קשור לאלבום הזה, אבל אני אסתום את הפה כי זה חרא להשוויץ בפומבי D: אחלה אלבום גם

ד"א שאלה עליהם, מה הקטע איתם?

הם היו במוסד לחולי נפש או משהו כזה אם אני זוכר נכון, והיו דתיים שחזרו בשאלה או משהו.. קיצר אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלאגן אודה לו מאוד:)

פוֹלי

New member
דיוויד באלדאצ’י - מרתון ספרים...

עכשיו אני קוראת את "שבריר שניה", זה לא קפקא ולא דוסטוייבסקי, זה פשוט ספרי מתח שאני אוהבת להעביר איתם את הזמן מפה לשם. ומוזיקה - השבוע חזרתי קצת לשלום גד, בעיקר לאלבום "סוף המדבר". פשוט יוצר גאוני. המלצת הופעה - עמית ארז הכישרוני עד אימה בהופעת השקה לדיסק השני שלו ביום רביעי הזה בבארבי תל אביב. אני בטוח אהיה שם, לא מתכוונת להפסיד, אפרת בן צור וברוך בן-יצחק יהיו אורחים במופע, שווה בטוח יהיה

ממליצה על סרט שראיתי לפני שעה,

"דרך לא שמורה". דרמה חזקה, בכיתי כמו נקבה טיפוסית.

למעלה