שרשור סופ"ש

kittycatbone

New member
המממ

קשה לי להמליץ מוזיקלית על משו, אני פשוט עושה שאפל במדיה פלייר בזמן האחרון. שמעתי כמה אלבומים וכאלה, במיוחד מבין החדשים שקניתי (11 דיסקים בחודשיים. אני משוגעת או מה?
).... ו..ו..זהו. אני סתם רובצת בבית בלי לעשות כלום
כשיש לי המון מה כן לעשות

Latisia

New member
זו גם הבעיה שלי...

לרוב אני שומעת רדיוהד ומידי פעם אני שומעת קצת קט סטיבנס, לד זפלין, ג'ף באקלי, ביטלס ולינירד סקינרד. סתם שום כלום חדש בנוגע למוזיקה. זו תקופת שפל נוראית ממש...דיי ארוכה. אה גם אני לא עושה הרבה. היום הייתי אמורה לנסוע למפלי הניאגרה אבל מאתמול בלילה עד היום בצהריים היתה סופת שלג מטורפת ובדרך יש גשר ענק שנסגר לגמריי כי הוא מלא קרח וזה בעקרון נורא מסוכן. בלע כה מעפן. לקחתי חופש מיוחד מהעבודה איזה חודש לפני זה. בלע.

kittycatbone

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo201.gif

מקווה שתוכלי להגיע לשם בקרוב בכל זאת
איכ, איך אני שונאת כשמזג האוויר הורס הכל
אין אפילו את מי להאשים
[חוץ מאלוהים?
] ומבחינת מוזיקה אני מבינה אותך. האמת שגם אני קצת בקטע הזה שאין שום חדש במוזיקה... כלומר קניתי המון דיסקים חדשים וכאלה, שזה נהדר וכיף
אבל מבחינת אמנים לא גיליתי שום דבר חדש... גם לא לגמרי ניסיתי, כי לא הייתי הרבה בבית במחשב ובמצב כזה של להתחיל להכיר דברים חדשים... אולי גם כי אני לא מרגישה שאני מכירה מספיק את הדברים שאני כבר ככה מכירה. אבל זה מגיע, ואז הכי כיף ^^

lifahead

New member
../images/Emo13.gif

david bowie כי הוא אגדי Flight Of The Conchords!!!!!!!! חובה על כולם להכיר אותם הם גאונים11!!! http://youtube.com/watch?v=ZbbxA8a_M_s&feature=related

juventina

New member
אז אממם...

כולם ראו את זה? http://youtube.com/watch?v=YGzhanFN9So מסתבר שהמהדורה של IR שהולכת לצאת לחנויות תהיה ב"הרכבה עצמית", כלומר אתם תאלצו למצוא פלסטיק כזה של דיסקים ולהרכיב לעצמכם את הדיסק
ואתם יודעים מה זה אומר???? מדבקות!!!!
אוף, אני כלכך רואה את עצמי הולכת בינואר לקנות את זה רק בשביל המדבקות...
טוב ואין לי כלכך המלצות כי אני כל היום עורכת איזו עבודת וידאו ללימודים ואין לי חיים :) אבל התחלתי לקרוא את "לרוץ עם ניצודים", המקראה המפלצתית של בוקובסקי ואני נהנת מכל רגע, הוא גאון.

Assilicious

New member
אממ

אם הכל יהיה בסדר, אז ב 17/6 אני אהיה בהופעה של רדיוהד באיטליה

juventina

New member
../images/Emo2.gif

הזמנתי כרטיסים להופעה הזאת ברגע של חולשה... אבל אני מקווה שאני לא אצטרך להשתמש בהם כי רדיוהד יבואו לארץ...(חוץ מהעובדה הפשוטה שאין לי מושג מאיפה אני אביא כסף לנסוע למילאנו) ושאני אוכל פשוט למכור אותם במחיר עלות למעריצים שיתקעו בלי (הבנתי שההופעה הזאת כבר SOLD OUT) בכל מקרה, OMG איזה כיף לך!!!! נראה לי שרדיוהד + איטליה זה השילוב האולטימטיבי בשבילי :)

Assilicious

New member
עדיין אין לי כרטיסים...

אבל באתר הרשמי של רדיוהד רשום שעוד אפשר לרכוש כרטיסים.. כמה עלה לך בכלל? רשום שם 22 יורי..נראה לי תמוהה קצת..

juventina

New member
נכון

ההופעה של ה-18 היא כבר SOLD OUT אבל ל-17עדיין יש כרטיסים. אני קניתי את ההכי זולים, אלו שעולים 22 יורו, הם ליציע המרוחק. לזה תוסיף 7 יורו עמלה של WASTE. כמובן שיש לך גם לאיזור עמידה ושם זה כבר סיפור של 36 יורו לכרטיס. אבל זה מומלץ אם אתה יכול להשקיע עוד קצת...(ואם אתה בענין) גם ליציע הפחות מרוחק תשלם סכום דומה. הייתי מציעה לך להזמין כרטיסים בזמן הקרוב מכיוון שיש לי הרגשה שהכרטיסים האלה לא ישארו שם עוד הרבה זמן, ולהשיג כרטיס אחר כך זה כאב ראש אחד גדול.

כדאי שתבדקו שוב - המחירים הם בפאונד לא ביורו.

ויש הבדל משמעותי. 30 יורו הם 171 ש"ח בעוד ש-30 פאונד הם 243. waste עובדים על בסיס פאונד שכן זה אתר מכירות אנגלי- וזאת למרות קיום ההופעות במדינות השייכות לאיחוד האירופאי. לידיעתכם.

kittycatbone

New member
איזה כיףףף!

מקווה בשבילך שייצא! הלוואי עליי שיום יבוא ורדיוהד יבואו לארץ, ואני אוכל גם להיות במופע

אזירפאל

New member
מישהו ראה את הביקורת ב"7 לילות" של ידיעות?

עזבו את זה שרדיוהד הוזכרו בחמישה הקשרים שונים בשני העמודים של מדור המוזיקה; היתה ביקורת על הדיסקבוקס, שלא היתה אוהדת במיוחד. אבל מה שבאמת אכפת לי ממנו - האם זה אומר שמי שכתב את הביקורת (AKA גון בן ארי) קיבל את הדיסקבוקס?!

אני בספק

כנראה הוריד מהאינטרנט. למרות שהוא מבקר מוזיקה, אני בספק שהוא קיבל את המארז לפנינו.

kittycatbone

New member
יאפ../images/Emo3.gif

ובדיוק אתמול אמרו לי על הביקורת וסרקו לי ושלחו לי.. מישו רוצה שאעלה לכאן את הכתבה?

kittycatbone

New member
הופסססססססססה

הנה
זה בעיקר הביקורת על הדיסקבוקס, אבל אפשר להציץ בלמטה באופן חלקי שכזה על משהו עם ג'וני גרינווד ורדיוהד גם כן
[מקווה שזה קריא, אחרי ההקטנה שעשיתי בשביל שייעלה פה]

קראתי

כתוב יפה. מי ששמע את דיסק הבונוס מסכים עם מה שכתוב? (לא שמעתי ככה שאין לי דיעה)

Assilicious

New member
ההמלצה שלי...

קאבר מעולה של Brandi Carlile ל - Creep. היא עשתה את השיר משהו אחר לגמרי..אקוסטי אבל מלא עצבים. אחד הקאברים הטובים שעושו להם, לדעתי.

למעלה