שרשור סופ"ש

V e g

New member
../images/Emo41.gif שרשור סופ"ש ../images/Emo41.gif

העלו כאן את המלצותיכם לסופ"ש הנוכחי. ובהזדמנות זו, מהו שיתוף הפעולה שהכי אהבתם של ת'ום יורק עם אמן אחר? ת'ום ופי ג'יי הארווי? או ביורק? unkle? עם איזה אמן או להקה הייתם רוצים לראות את רדיוהד משתפים פעולה? ועוד שאלה: לאיזה אמן, חוץ מרדיוהד כמובן, אתם מחכים בקוצר-רוח לדיסק חדש? בכל אופן, אלבומים מסקרנים שבדרך: Pocket Symphony של Air שיצא במרץ, סמאשינג פאמפקינס, שירלי מנסון סולנית Garbage, בלאר, מאסיב אטאק שיצא ב-2007 וכמובן האלבום המדובר של פורטישהד, שממשיכים לענות אותי בצפייה.

scooby4

New member
הפרוייקט עם פ.ג'.הארווי

זה הכי מדליק לפי דעתי... מתוך כל האלבומים שהזכרת, הכי מסקרן בשבילי אולי זה בלר. למרות שהם נחשבים "זולים". אני אוהב לפעמים, "זול"ות. אבל לא הזכרת את האלבום החדש שהוקלט-אך-לא-הולך-לצאת-בקרוב של הבילויים, ראיתי אותם בלבונטין אמש והם נשמעים פיצוץ, מלא קטעים חדשים וחדשים-ישנים. המלצה שבועית? רדיוהד מנגנים קיד איי לייב בטור האחרון ב-2006. זה משהו שאני ממליץ עליו. וגם הבלוג החדש שלי, שנקרא "אפשר לשפוט ספר לפי העטיפה שלו, אני אראה לכם איך": http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=359471

prophet85

New member
I've Seen it All

עם ביורק, לדעתי יצירת מופת. פשוט ככה. המלצה שלי לסופ"ש - הדיסק "סימנים של חולשה" של ברי סחרוף, שמעלה בי זכרונות טובים. אני באופן אישי מחכה לדיסק הבא של "משינה" (חחח סתאאם...) אולי לדיסק השנתי של ההופעה האחרונה לזכר מאיר אריאל, שהייתה בקיסריה השנה, ובאמת שברה כמה שיאים של רגש. סופ"ש סבבה לכולם!

Knives Out

New member
מחכה לסטרוקס.. :p

וכמובן לאלבום הבא של AIR. אתם יודעים אולי מי מפיק?.. בכל מקרה, השיתוף פעולה הכי טוב?... הממ.. Unkle כנראה.. או ההופעה של בק ות'ום יורק לI'm Set Free של Velvet Underground .

dresner

New member
המפיק

של אייר הוא לא אחר מאשר נייג'ל גודריך. בחור מוכשר, כבר אמרנו?

שבת שלום!

תודה על ההודעות עידוד משבוע שעבר לגבי המוסיקה והצבא , קראתי אותן עכשיו... הצבא זה כיף..., לפחות את לרגע שיתחילו לזמבר אותי ב ..... האמת שבקושי יש זמן לשמוע שיר אחד אז אני כבר מוותר . אולי לפני שינה אני אנסה משבוע הבא לשמוע איזה אלבום מופת ... ממליץ לכם לשמוע אמור להיות בסופה"ש הזה בגלגל"צ שעת בחירות של הלהקה Queen לרגל ציון 15 שנה למותו של פרדי מרקורי.

Paranoidd

New member
שבת שלום לכולם...בקשה להמלצה

אם אפשר המלצות לאלבומי צ'ילאאוט וטריפ הופ .. או בסגנון.. פורטיסהד. אייר. מאסיב...רק של הרכבים טובים אחרים אני אודה לכם מאד... תודה מראש.. שבת שלום

V e g

New member
בטח

Bonobo - Dial "M" for Monkey DJ Shadow - Endtroducing Tricky - Maxinquaye ?Moloko - Do You Like My Tight Sweater Thievery Corporation - The Cosmic Game כולם טריפ-הופיים להפליא. מומלץ ביותר. אגב, "צ'ילאאוט" זה מונח שכל מיני אנשי מכירות הדביקו למוסיקה אלקטרונית כדי למכור אותה. אני לא בטוח שהאמנים האלה "chill me out". הם דווקא די ממריצים.

kittycatbone

New member
מסכימה

עם השורה האחרונה, זה אשכרה הרוב שם לא מצ'ללים! למרות שיש כאלה שכן. בכלל אני אישית חושבת שכל המוזיקה האלקטרונית מאוד מרגיעה
אבל גם מצד שני קצבית שכזאת. המ לא דעת. כל אחד ומה שמרגיע אותו כאילו? ואוו ההודעה הזאת כבר הפכה לממש מוזרה וחסרתטעםXD

Knives Out

New member
Thievery Corporation

בחירה מעולה. צ'ילאאוט מעולה. ממליץ על sounds from the verve hi-fi שלהם, שזה צ'ילאאוט עם ג'אז ובוסנובה ובנוסף גם על mirror conspiracy המאוד "מזרחי" שלהם. D: (במיוחד על Lebanese Blonde - טראק מרגיע.

kittycatbone

New member
royksopp!

ממש אוהבת אותם. למרות שאני מכירה רק כמה שירים בודדיםXP כלמקרה אבל נראה לי הם מתאימים לסגנון שביקשת

avki

New member
האמת, שבלייר כבר לא בשיאם

וסמאשינג פאמפיקנגס אחרי הידוע שלהם, ששכחתי איך קוראים לו כבר גם לא בשיאם, מאסיב אטאק כנ"ל, וגרבאג' אפעם לא היו משו רציני מדי לטעמי. החדש של פורקיופיין לעומת זאת...

V e g

New member
אני לא מסכים

בלאר הוציאו את Think tank (אמנם ללא גרהם קוקסון הגיטריסט המצויין שלהם שמתעקש על קריירת הסולו שלו לצערי), הדיסק הזה ממש מצויין. ובכלל, כל להקה אהובה שמוציאה אלבום אחרי הרבה זמן זו סיבה למסיבה. כנ"ל לגבי רדיוהד שלנו...

avki

New member
ת'ינק טאנק זה האחרון שלהם?

כי אם כן אני חוזר בי ממה שאמרתי.

למעלה