שרשור סופ"ש

The Girl Who

New member
אכן יכול להיות שילוב מאוד מעניין...

פשוט לפי דבריו של ווג', חשבתי שהיה קיים בעבר שיתוף פעולה ביניהם.

V e g

New member
ועוד איך שיתפו פעולה

בקטע מהסרט "רוקדת בחשכה" ש-scooby4 שם פה ביורק שרה עם השחקן, אולם בפסקול של הסרט שר איתה יורק עצמו.

The Girl Who

New member
ואוו...../images/Emo12.gif

אני כ"כ אשמח לשמוע את הגרסה שלהם ביחד. יש אפשרות כזאת, מלבד לראות את הסרט?...

The Girl Who

New member
אוקיי..מצאתי ושמעתי.../images/Emo9.gif

מדהים. מדהים. אני חייבת להוסיף ולשמוע עוד את ביורק.

eugene40

New member
audioslave

מצטער שאני מקלקל קצת (קצת הרבה :)) את אווירת הצ'ילאאוט עם הדיסטורשן הלא קשור הזה אבל בכל זאת, האלבום המאד חדש של REVELATIONS - AUDIOSLAVE ממש כיפי. אין איזה להיט גדול כמו בשני אלבומים הראשונים אבל זה אלבום טיפוסי שלהם - כדאי ואגב ת'ום עם אמן אחר, יש לי שאלה: יכול להיות שאני טועה וכנראה שאני כן, אבל האם ת'ום משתף פעולה באחד השירים של the unbelievable truth??

Roy1232

New member
הבן השביעי של בתולת הברזל../images/Emo11.gif

או, Seventh Son of a Seventh Son / Iron Maiden וכל מילה נוספת מיותרת. למי שלא מכיר, חתיכת יצירת מופת שלא נופלת מOK COMPUTER או מDARK SIDE OF THE MOON. אלבום מטאל משובח (וקשה למצוא כאלה) שמספר מיתוס על בן שקולל ע"י השטן עוד לפני שהוא נולד. הטכניקה הגבוהה, המטאל שהוא רך יותר מבד"כ, ומעל הכל הסיפור, הופכים אותו לאחד לפני האול טיים פייבוריט שלי. מומלץ מאוד.

SLIPPERYSLOPE18

New member
קשה מאוד להחליט..

את השיתוף פעולה עם אנקל אני לא ממש אוהבת.. אבל את השיר שלו עם פי ג'יי והשיר עם ביורק אני ממש אוהבת!!!
ואני הייתי ממש רוצה שת'ום יעשה שיתוף פעולה עם הסיסטרז אוב מרסי.. הם בעיקרון ממש לא מתאימים אבל מעניין מאוד איך זה ייצא :) וגם עם הקיור!! הז חייב להיות מעולה.. הסחיפה המונוטונית של הקיור עם הקול וההלחנה של ת'ום... ((:):::

למעלה