שרשור סופ"ש

פוֹלי

New member
../images/Emo41.gif שרשור סופ"ש

סופשבוע טוב לכולם. כרגיל, שוב אנחנו רוצים לשמוע על ההמלצות שלכם, סרטים, ספרים, הופעות מוסיקה וכל הבא לכתב. אני עוד אמצא פיתרון לקובץ של הספיישל. למי שיש שטח איכסון ויכול להשאיל אותו לכמה ימים - זה יכול להיות נחמד. שיהיה סופשבוע רגוע וקריר.

Anuerysm

New member
האחים כהן

שני חבר'ה ממש מגניבים לפני חצי שנה בערך ראיתי את צומת מילר שלהם ורק לפני שבוע התחלתי להתעמק בהם יותר עם אחי איפה אתה וביג לבובסקי שלושה סרטים מומלצים לכולם

kraz11

New member
וצומת מילר

לצד ביג לבובסקי הסרט הכי טוב שלהם לטעמי

The Girl Who

New member
ברטון פינק...../images/Emo45.gif

הסרט האהוב עליי, גאוני. גם ביג לבובסקי.

kittycatbone

New member
המלצה של הרגע..!

פיקסיז
נזכרתי היום בשיר in heaven. שיר פשוט מצחיק!
וככה בקיצור בגאונות של הפיקסיז.

alon5559

New member
מצטרף להמלצה!

למי שלא שמע- פשוט חובה (ממליץ ישר לאזין לאלבום ולא להוריד כמה שירים מהאינטרנט)

InnocenceLost

New member
../images/Emo41.gif המלצה למחר

כל החיפאים והסביבה למיניהם, מחר בביט במרכז כרמל עולות להופיע 2 להקות ממש ממש טובות, missflag defsound אז ניפגש שם ב9 :)) ובכללי המלצה: חרשתי השבוע על אביתר בנאי האלבום הראשון מ97 פשוט מעולה :)

kittycatbone

New member
חח ..

נו מה עדיף? מסיבה שיש לי אליה כניסה חינם, והמועדון הוא 10 דקות מהבית שלי.. או הופעות שעולות לי כסף, אני צריכה איכשהו להגיע לשם עם תחבורה ציבורית ולוקח בטח איזה שעה לעשות את זה.. וכמובן שגם מי יודע איך אני בכלל אוכל לחזור

InnocenceLost

New member
טוב נו, מקווה שנהנית :)

ב25 רואים אותך בורטיגו שמעת??? חסר לך אם לא :)

kittycatbone

New member
מה יש ב-25?../images/Emo2.gif

דאמ, דווקא אני בכנס תזמורת בתאריך הזה, אם אני לא טועהXD

:)

הומלץ כאן לא אחת אחת על "ההפקה המסתורית של הביצים" של אנדרו בירד (אהמ אבשלום אהמ), אבל יצא שקניתי דווקא את "שעת השחייה" כי את ההפקה לא מצאתי. בהתחלה לא התלהבתי ממש, זה מרגיש אחר מההפקה, אבל גיליתי אותו מעט באיחור והוא ממש מוצלח
- אז אני ממליצה עליו. Andrew Bird - The Swimming Hour חוצמזה שגם החדש של רופוס וויינרייט אחלה, בשמיעה ראשונה. (שבוע הבא בטח אמליץ עליו כאן בשיא ההתלהבות
)

LimiMimi

New member
ג'ון פרושיאנטה.

אנשים, הבנאדם אגדה. אל תפספסו אותו. אם יש לכם זמן ורצון להכיר מוזיקה מצוינת, בתוספת קצת היסטוריה שלו, זה עושה את העבודה. להקשיב לשירים בהתאם לתקופה שהוא עבר והכל.. אוח. הוא פשוט חובה P: ולמי שהשם הזה באמת לא אומר כלום - הוא אולי מוכר לכם כי הוא הגיטריסט של הרדהוט.

למעלה