שרשור סופ"ש

FunkyMonk

New member
אני לא חושב שזה נכון

לשפוט אותו כ"גיטריסט של רד הוט". את קריירת הסולו שלו הוא התחיל מחוץ לרד הוט, כמדומני, אחרי BSSM. מה גם, שממה ששמעתי (חלקים פה ושם, לא הרבה), זה ממש לא רד הוט, והוא חושף צד שונה לחלוטין שלו. צד הרבה פחות קופצני ופ'אנקי, לאו דווקא פחות טוב. אני מאד רוצה להכיר את החומרים שלו, ואשמח לקבל גם קצת המלצות ספציפיות.

פוֹלי

New member
הנה המלצה ספציפית...

to record only water for ten days אחלי בחלי של אלבום. לטעמי - אחד הטובים שלו.

e-shfiyut

New member
לא רק אחלה אלבום...

אלא אחלה אלבום עם אחלה שם. שאני גם אף פעם לא מצליחה לזכור את כולו... אבל אני גם ממליצה מאד.

LimiMimi

New member
אתה מנסה לסתור פה משהו,

שבכלל לא אמרתי. אמרתי שאם הוא נראה לכם מוכר, זה בגלל שהוא הגיטריסט של רדהוט. זה הכל. בעיני הוא אחר לגמרי מהסגנון שלהם, באמת רחוק לחלוטין מהכל. ברור שהוא נתן להם המון, אבל בסגנון אחר לגמרי. בכל מקרה, כבר נתנו לך את טו רקורד אונלי ווטר.. שזה אחלה דיסק להתחיל איתו, יש שם דברים מדהימים כמו Ramparts, The First Season.. והכביכול נדושים - Going Inside ו- Murderers. זה האלבום שהתחלתי איתו, וכשהייתי מספיק "מוכנה", עברתי לדברים היותר כבדים. Inside of Emptiness זה דיסק פאקינג מדהים, Niandra Lades And Usually Just A T-Shirt (מישהו אמר שקשה לזכור טו רקורד ווטר פור אונלי טן דייז? תנסו את זה.) דיסק חזק לחלוטין, כשהוא מסומם-מת, וזה פשוט מדהים לראות את ההמשך של זה בShadows Collide With People, שירים כמו Regret שפאקינג מצמררים לי את הצורה. יש עוד המון להתעמק, זה מה שעושה את כל היצירות שלו כלכך מדהימות. יש מן המשכיות כזאת, רצף. והכל מרגש ומדהים ומציף.

LimiMimi

New member
אגב, אם כבר התפלספתי פה,

ג'ון פרושיאנטה הצטרף לרדהוט ולאחר ההצלחה המסחררת של בלאד שוגר (אדיר) ומאדר'ז מילק (לטעמי לא משהו בכלל), הוא מצא את עצמו עמוק בתוך ההרואין, ומחוץ לרדהוט. ואז הוא התחיל בקריירת הסולו שלו, שוקע בתוך הסמים האלה, כמעט מת. אז הוא הקליט את Niandra Lades... שזה דיסק עם שירים פשוט מחרידים, כמו Your Pussy is glues to a building on fire. [?!!@] ב1998 ג'ון נכנס למכון גמילה, וחזר לרדהוט. אז הוא הקליט במשך שנה שלמה 6 דיסקים (!). ביניהם המוצלח ביותר שהוא טו רקורד אונלי ווטר.. ושאדואוז (שלפי דעתי הוא מדהים.). וסתם לינקים שתהנו לכם. Life's a bath - ג'ון מסומם ואנחנו זוכים להנות מכך. The Past Recedes - אחד השירים הכי טובים של ג'ון, לפי דעתי. חפרתי מספיק, לא?
לילה.

alon5559

New member
צריך המלצה

היי, אני בעיקר קורא קבוע פה וכתבתי קצת פעם (נדמה לי בשם משתמש אחר), ואני מאוד אוהב את רדיוהד. למי שמאזין ללהקת PLACEBO, אני אשמח להמלצה, מכיוון שאני אוהב המון להיטים שלהם שמפוזרים על כל מיני אלבומים, אין לי מושג מה לקנות. חשבתי על Sleeping with ghosts או MEDS אבל לא יודע \: בעצם, אשמח בדרך להמלצה על אלבום של בלר. אני ממליץ על אלבום של THE VERVE, אני זוכר מילה אחת מהשם של האלבום- urban, זה זה עם הלהיט ביטר סוויט סימפוני- אלבום מעולה.

e-shfiyut

New member
לגבי פלאסיבו,

הייתי ממליצה על האלבום פלאסיבו, או על Meds. ובלר- Parklife.

InnocenceLost

New member
פלאסיבו

יש לי כמה אלבומים שלהם, MEDS הוא מעולה מעולה מעולה פשוט אוהבת את האלבום הזה..

kittycatbone

New member
אוף,

אתם מהזה גורמים לי פתאום לרצות אלבום שלהם!! כנ"ל לגבי אלבום של בלר... ! למה אין כסף?

למעלה