שרשור סופ"ש

פוֹלי

New member
../images/Emo41.gif שרשור סופ"ש

ושוב אנו בפינה הקבועה האהובה עליי, בה אתם ממליצים על סרטים/ספרים/דיסקים/הופעות ומה שעולה לכם לראש... אז זרקו מה היה חדש השבוע. הארי פוטר 5 הוא במפורש הסרט הכי טוב בניתיים מבין החמישה שכבר יצאו, ואיזה באסה שכולם ידעו לפנינו מי מת בספר האחרון.

libro

New member
המלצות לסופ"ש...

thom yorke ft Beck - I'm set free thom yorke ft Bjork - I have seen it all thom yorke ft UNKLE - rabbit in your headlights Bjork - Volta - החדש ביותר, מדהימה כרגיל Client - City kid koala - מוסיקה אלקטרונית

kittycatbone

New member
ביורק../images/Emo99.gif

כבר ציינתי שראיתי את "רוקדת בחשיכה" וזה סרט כל כך יפה^^ גם גרם לי פתאום לאהוב אפילו יותר את השיר של ביורק ות'ום יורק מסיבה לא ברורה D: אולי בעצם כי בסרט זה השחקן שם ששר את זה, והוא לא שר ממש טוב
או את אותן שורות בדיוק
ו-וולטה, אכן אלבום טוב

FunkyMonk

New member
אני נאלץ לחלוק...

הרביעי הוא הטוב ביותר. בתור אחד ש-לא- קרא את הספר החמישי, אני יכול להגיד לך שהוא ממש לא ברור. הרבה דברים לא מוסברים שם, המון דברים נראים כמו דברים חשובים אבל הם מופיעים רק לסצינה אחת.. קיצר, לא ברור בהחלט.

../images/Emo45.gif

ראיתי את הסרט, וכן קראתי את כל הספרים, אבל עדיין כל הזמן חשבתי כמה שחברה שלי למשל שבאה איתי ולא קראה את הספר לא מבינה המון דברים מהותיים (והיא אכן לא הבינה). לא לעניין

kittycatbone

New member
דווקא-

חברה שלי שראיתי איתה את הסרט, לא קראה את הספרים אלא רק עקבה אחרי הסרטים. היא אומנם התאמצה מאוד לעקוב כדי להבין, אבל היא הצליחה בסופו של דבר D: בתור סרט אני חושבת שהוא ממש טוב (החמישי, כן?XD), בגלל שהם אומנם שינו המון המון מהספר, ונאלצו לחתוך הרבה מאוד, אבל הם עשו את זה לטובת הסרט. וגם אפשר לראות איך הם רצו להתמקד על אווירה מסויימת, שלא בהכרח הורגשה בספר, בגלל שבעצם בסרט הם בחרו את כל הסצנות שיתרמו למה שהם רצו ליצור. היו כמה דברים באמת שהיו חשובים, והופיעו באופן לא מספיק מרכזי שזה לא היה מובן עד כמה זה משפיע, אבל זה החסרון אני מניחה בעובדה שהם היו צריכים לקצץ ספר של איזה 600 עמודים לסרט של שעתיים וחצי ... הו ונזכרתי שוב ברביעי, ובג'וני גרינווד שנמצא שם בלהקה הזאת, זה כל כך מבדר

המלצות-

השגתי אותו כבר מזמן אבל רק עכשיו התפניתי להקשיב לו כמו שצריך - Back to Black של Amy Winehouse פשוט מצויין. לשמוע-לשמוע-לשמוע. אני גם ממליצה לכם לבוא לכפר של קוקה קולה.

Karma Killer

New member
כמה המלצות בפי../images/Emo3.gif

1. האלבום החדש של שלומי שבן, "עיר". אני מודה שהוא לא מופתי כמו אלבום הבכורה, אבל בהחלט מספק את הציפייה של 7 שנים. שירים מומלצים: גור חתולים, new age woman, האזרח ה-1, מותק את אצלי בראש, אינטואיציה. 2. The Twilight Sad - Fourteen Autumns & Fifteen Winters אתם חייבים לעצמכם האזנה לאלבום המעולה הזה!!! 3. לי לא ייצא ללכת להופעה של טורי איימוס אז תלכו במקומי!!!
מומלץ בחום!!!!

Paranoidd

New member
אמממ

ממש לא אהבתי את האלבום של הטווילייט סאד... האמת שאני מחפש מוזיקה סקוטית מעניינת יש למישהו רעיון?

lifahead

New member
אני הולכת לטורי!! ובחינם לא סתם!

חבל שאין לי מושג איך אני חוזרת אבל בקטנה שווה את זה..:}

kittycatbone

New member
יאאאא

תהני
אני מתה ללכת להופעה הזאת. חבל שכל כך הרבה כסף ומחר בכלל אני נוסעת אז אנלא יכולה. חזרה זה עניין שולי ^^ תמיד מוצאים בסופו של דבר איך לחזורD: ואם את גרה רחוק, אולי תוכלי למצוא אנשים שגרים דווקא קרוב להשאר אצלם ללילה?

V e g

New member
כיף לך

או יותר נכון אני בטוח שהיה כיף לך אתמול. ודי בטוח שעכשיו תתחילי לשמוע את השירים שלה, אולי תזכרי פיסות קטעים מההופעה שראית

lifahead

New member
היה מדהים ברמות מטורפות.

את רוב השירים הכרתי האמת אבל זה ממש עלה על כל הציפיות שלי ! מה איתך? הלכת בסוף אדון?

V e g

New member
לא גברת, לצערי לא

שזה קצת חבל, אבל ממילא לא היה לי זמן :( לא נורא, העיקר קיבלתי היום פטור ממילואים. שזה תמיד נחמד

lifahead

New member
אוו חבל באמת פיספוס

לא נורא לפחות יצא לך מזה שמו :] סיניור..:)

laker000

New member
המלצה

לא יודע אם מישהו ראה- את הסרט "האריסטוקרטים", משודר לפעמים בהוט פאן באמצע הלילה. זה לבעלי קיבה חזקה, אבל מי שאוהב את כל סצנת הסטנד-אפ האמריקאית יאהב את זה, יש שם בערך 100 קומיקאים שונים.

kittycatbone

New member
הו!

גם אני ראיתי אתמול הארי פוטר החמישי^^ זה באמת סרט נהדר
הסרטים ממש משתפרים אחד עם השני, הרגע ראיתי בערוץ הסרטים חלק מהרביעי, וגם הוא לא רע בכלל. חבל שדניאל רדקליף לא שחקן כזה נהדר, אלה יותר המבוגרים שדווקא משחקים טוב! הממ סופשבוע- אתמול הורדתי מאיזה אתר מלא מלא שירים שהופיעו בבאפי שלא היו לי על המחשב. היו פשוט המון קישורים להורדה מידית וזה כל כך מגניב
גיליתי שם כמה שירים נחמדים ביותר! אבל אני לא זוכרת כמעט מה שמעתי ומה זה מה, אז לצערי לא אוכל להמליץ ממש
חוץ מזה... שבוע הבא אני בכנס של התזמורת (של בני הקיבוצים), ואבלה לי את החמישה ימים הקרובים באובר נגינה בכינור, מעט שינה, אי שם בקיבוץ בצפון הארץ. זה יהיה כיף ^^ ובינתיים, אני אורזת ומתאמנת על היצירות.. כלומר על שתיים מהן שהן ממש קשות...
זהו. לא הרבה המלצות לצערי

Knives Out

New member
שקט!! מי שכותב ספויילר אני יודע איפה הוא גר!

אני חבר של הבורר. סאמק מאיפה אני אשיג את הכסף היום? חייב.. לקרוא.. ואנלא רוצה לקרוא מהמחשב

למעלה