שרשור סופ"ש

גם אני ראיתי אתמול את הסרט החמישי,

ובאמת שנורא נהניתי. אני קוראת ממש הדוקה של הספרים ונוטה לשנוא את הסרטים - בכל פעם שהלכתי לסרט יצאתי כועסת ומאוכזבת, והפעם פשוט נהניתי. נכון שהשמיטו כל כך הרבה פרטים (כל כך כל כך כל כך הרבה!), אבל לפחות את מה שעשו - עשו מעולה. הסרט באמת היה ברמה הרבה יותר גבוהה מהקודמים. והיום - הספר
. יאללה, שיגיע כבר... רק שלא יגלו לי את הסוף לפני שאני אסיים. אה, והמלצה קטנה לסיום - גיליתי לאחרונה זמר מקסים ומוזר בשם מקסימיליאן הקר (Maximilain Hecker), אולי חלקכם מכירים... בכל אופן, השיר שלו Polyester הוא בהחלט אחד השירים היותר מרגשים ששמעתי לאחרונה. לא יכולה להפסיק לשמוע. (אגב, הוא גם עשה גרסת כיסוי לcreep, רק עם פסנתר, לא מקורי במיוחד אבל הקול שלו עושה את העבודה). סופ"ש נעים.

e-shfiyut

New member
אפשר להמליץ רטרואקטיבית?!

הייתי אתמול בהופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר. בבית הכחול. ונהנתי מאד. למי שמזדמן לו, אורן ברזילי ממש מצחיק בהופעות... ואלבום, mer de noms, של a perfect circle עושה אצלי קאמבק בימים אלו... מומלץ בחום!

InnocenceLost

New member
והנה גם אני ראיתי הארי פוטר!

מצד אחד , קראתי את הספר אז נורא התאכזבתי שחתכו כלכךךך הרבה (אפילו שהסרט היה נורא ארוך) מצד שני חברה שלי לא קראה וחצי מהדברים לא הבינה אבל האפקטים מדהימים נהנתי מכל רגע :)

Fauno

New member
../images/Emo45.gif

"שבעה חטאים", "המשחק" ו"מועדון קרב" - יצירות מופת! "החדר" חביב, אבל הוליוודי בצורה מחרידה. לפחות יש את המצלמה החודרת של פינצ'ר
את "זודיאק" ו"הנוסע השמיני 3" עוד לא ראיתי - איך הם?

kittycatbone

New member
באמת תהיתי

אם זודיאק טוב, כשראיתי שזה הבמאי של מועדון קרב
|סגידה|

Knives Out

New member
Yankee Hotel Foxtrot של Wilco

וואו. מוזר לי שלא הכרתי את האלבום הזה קודם. אני לא יכול להפסיק לשמוע את Jesus etc. זה מחרפן אותי.

למעלה