שרשור עדכונים-בוקר
יום ג' 16/8/2011

meytula

New member
אורן מאוד מתגעגע לאיילת

מספר לדניאל שהיא חסרה בבית ושהיה בה משהו הרבה מעבר

meytula

New member
איתן יצא מהחדר

הכין קורנפלקס ונכנס חזרה למחבוא ממש בן לאדן הישראלי

meytula

New member
לדניאל ואורן נמאס מהאוירה בוילה

שיש יותר מידי סרטים שהם לא סומכים על אף אחד שכבר נמאס להם לשמוע ריכולים

../images/Emo42.gifבוקר אור לכולם../images/Emo42.gif השערה לגבי מצב הרוח

של איתן: מאז הדייט עם קרן, נראה כי איתן תפס מרחק מכולן (כולל מדניאל). הוא הודה כמה פעמים שקשה לו להתמודד, ובשבועיים האחרונים בקושי יש ל אינטרקציה עם הבנות. זה לא סוד שהוא כבר לא מעוניין להיות שם, והוא עושה הכל מתוך אילוץ ומחויבות. כנראה, ביקש לצאת מהתכנית. ההפקה הבינה כבר מזמן שיש פה בעיה והחליטה לגייס רווק חדש, ואולי במהלך השיחות עם ההפקה נתנו לו להבין שימצאו לו מחליף ואז יוכל להשתחרר מהחוזה ... הרי ההפקה הזו משנה את חוקי המשחק כל הזמן, אז אפשר להניח שהם אכן שקלו זאת ברצינות ואף רמזו לו על כך. בסופו של דבר הוחלט להשאירו עד הסוף, וכנראה אתמול, קיבל הודעה שייכנס רווק חדש, אבל הוא לא יוצא וחייב להישאר עד סוף התכנית. זאת יכולה להיות האפשרות הסבירה למצב רוחו העגום, לדעתי. לא נראה לי שזה בגלל תעודות הזהות כי דניאל שאלה אותו במפורש אחרי ההקרנה אם מה שהראו היה מפריע לו, והוא ענה שקצת, אבל זה לא משנה כבר כי הוא מכיר אותה ויודע מי היא. הסיבה, לדעתי, מורכבת יותר וקשורה להישארותו "הכפויה" בוילה. אבל שוב, זוהי רק השערה ...

Klayhamn

New member
האמת היא ש...

"להישאר בוילה בניגוד לרצונו" נשמע לי ההסבר הטוב ביותר למצב רוחו... כל דבר אחר נראה לי טריויאלי מדי מכדי לגרור תגובה כזו קיצונית

לאלאלאלא

אניטה וחואן זה אניטה וחואן! (אגב , מתה על גליקריה בשיר הזה) זה השיר שאני מדברת עליו, לא מוצאת ביוטיוב.

../images/Emo7.gif

אין למי. פשוט, בדיוק שמעתי אותו וחוץ מבנאדם אחד, אני לא מכירה מישהו שמכיר אותו. אז הייתי חייבת לשאול.

לונדרון

New member
../images/Emo254.gifזה?

אנא בואה, הו בואה מחמד ליבי ונאהב, נאהב לעולמים אשבע לך בשמי ובשם אבי שאחכה לך ימים רבים. שתי שנים, גם שלוש אחכה לך, גם חמש ושש, מחמד ליבי. את כספי, חייל שלי, אשלח לך, בחוט ומחט אכלה כוחי. התגנבי לך הלילה מבית אביך בואי נא אלי לתחנה חיבקתיך אלי ונשקתיך על פיך והרכבת כבר נסעה, חלפה. הרכבת דוהרת הרחק הרחק רגע תעצר בתחנות. כשאני נזכר בך אז אני שותק, אך מעיני זולגות, זולגות דמעות. אנא בואה, הו בואה מחמד ליבי ונאהב, נאהב לעולמים אשבע לך בשמי ובשם אבי שאחכה לך ימים רבים.

למעלה