שרשור עדכונים - לילה
10/08/11

poseidon111

Active member
אני לא מאמין לו

צריך להיות אידיוט מושלם בכדי להודות בכזה דבר.להגיע אליו אמורה להיות משימה מאד פשוטה,במידה והפקת התכנית תרצה.דרך האימייל שלו או דרך האייפי.אחד שעושה זאת, לעולם לא יודה בזה,כשברור לו שיגיעו אליו.הוא סתם מתרברב ביכולותיו.אני לא אומר שלא יתכן שמישהו הריץ את ענבר, אך זה לא הוא.

ייתכן מאוד

אבל בהחלט יש משהו חשוד בצורה שבה היא עלתה ב10 אחוז.. תוך 20 דקות, בעוד ששאר הבנות נותרו פחות או יותר יציבות.. ז"א.. עליה של אחוז ירידה של אחוז וכו...

רגב רגב

New member
זה לא יתכן. זה בטוח. אין הסבר אחר

ההסבר שהגולש הודה היה שהוא בטוח שכולם משתמשים בתוכנות אוטומטיות והשאלה מי משתמש יותר טוב. אחרת הוא לא היה מודה. הוא הופתע מעוצמת התגובה.

רגב רגב

New member
אני מנסה ליצור קשר עם וואלה

כתבתי מכתב תלונה לוואלה. הגולש כתב שהוא בטוח שכולם משתמשים בתוכנות אוטומטיות ולכן הראה שהתוכנה שלו "מנצחת". ענבר עלתה ביותר מ 15% תוך 4 שעות.

maximb55

New member
יצרתי. הם לא מתייחסים. אתמול בלילה גם

כנראה העלו את קרן עם התוכנה. היא עלתה 4 אחוז בחצי שעה בשעה 3 לפנות בוקר בערך אחרי שכל היום כמעט לא זזה. מה שמוכיח שיש בעייתיות עם ההצבעות בוואלה לגבי כל המתמודדות . הבעיה היותר חמורה היא שכל שבוע יש הצבעות גם באתר ולא רק במסרונים בסלולר למועמדות להדחה ואם אפשר לזייף הצבעות עם תוכנה , כמו שאפשר לראות, אז כנראה משתמשים בתוכנת הזיוף גם בהצבעה באתר למועמדות להדחה, מה שמטה את התוצאות והופך את כל המשחק ללא אמין... במיוחד שיש סכום כסף גדול שמישהי צריכה לזכות בו וזה לא צחוק...

maximb55

New member
../images/Emo26.gif חשוב לקרוא: זיופים בהצבעות באתר וואלה:

מועתק מפורום התכנית שבאתר וואלה: מוקדם יותר המשתמש daviddeboymn מפורום התכנית בוואלה הודה בכך שהוא מזייף קולות לענבר בהצבעה באתר למי שתיקח חסינות והוא עושה את זה באמצעות תוכנה לא חוקית ובגלל זה ענבר עלתה בעצם בצורה כל כך דרסטית בהצבעה ובמהירות ועקפה גם את דניאל בעוד שאר המתמודדות נשארו די יציבות מהצהריים.... בצהריים ענבר היתה 13- 14 אחוז ודניאל 30 וכבר בערב ענבר עקפה את דניאל והגיעה ל- 27 בעוד דניאל 26 .ענבר היחידה שהתנודה אצלה היתה כל כך מהירה ודרסטית , כולן נשארו יציבות , היתה שעה - שעתיים שכל 10 דקות בערך היא עלתה אחוז. אני לא אתפלא אם גם כשיש הדחה הוא מזייף לה הצבעות דרך האתר גם ובגלל זה היא אף פעם לא מועמדת , היא יכולה אפילו לזכות בתכנית בגלל זה.. חובה לבטל את ההצבעה!!! מצורף צילום מסך שמוכיח את העניין כשהוא הודה בפורום

noaxxx

New member
קרן וליהי בסיגריה לילית..

קרן מספרת שהיתה לה התפרצות בכי היום בגלל מה שצעקו לה מבחוץ, ושיוני ממש עזר לה וניחם אותה. כמובן שלא ויתרו על ההזדמנות לגחך על התסרוקת שעשו לדניאל ואז קרן קיבלה סמס מאיתן, ושבאה לענות לו גילתה שהוא לא זמין ליהי אומרת: "בטח הוציאו אותנו מזה רעות עם ליז...... עם כל מה שעשינו....." וקרן עונה לה:"ליז יודעת טוב מאוד מה אנחנו מרגישות אליה..."

אני ממש מרחמת על בן

אז ליהי באה וחיבקה אותו עמדו השניים מחובקים ודיברו על הכלב אף אחד לא הסתכל על השני. כשהלכה להתארגן לקראת שינה, פנתה אליו נתנה לו נשיקות על הלחי, על הצוואר, על הכתף חס וחלילה לא נשיקות של אהבה בפה.. כל כך לא רומנטי כל כך לא אמיתי לא מגיע לאף אחד, גם לא לבן, שאישה תוליך אותו שולל בצורה שכזו. באמת כואב לי עליו

noaxxx

New member
ראית? אפילו הכלב שלו לא שם עליו

לא מגיע לבן שאישה תוליך אותו שולל בצורה כזו? הוא הביא, וממשיך להביא את זה על עצמו. הוא היה עם בחורות בעבר והוא יודע איך זה מרגיש כשבחורה רוצה אותו. בראש, הוא יודע שהיא לא בעניין. הבעיה היא שהוא לא חושב עם הראש... בזה זה מסתכם

הוא אמר ליוני

שבחוץ כאישה אומרת לו פעם אחת "אני לא רוצה לנשק על השפתיים כי יש לי אודם" והוא אומר שלום כאן היא אמרה לו את זה יותר מפעם אחת .. ויוני אמר לו תלך עם האינטואיציות שלך.

noaxxx

New member
לדברי דניאל... ליהי וקרן מדברות במקלחת

אבל לא מראים לנו... בינתיים בן מתייבש בחצר עם הכלב, מחכה שליהי תסיים להתארגן לשינה, ודניאל איתו.

Klayhamn

New member
ו... רגע, מה זה, על מה הוא מדבר?!

הוא אומר שהוא לא בטוח שליהי מעוניינת בו?!
אני בשוק מה קורה פה...

noaxxx

New member
זה לא מה שהוא אמר

הוא אמר שאין תקשורת ושהוא מעדיף לא להתעסק בזה

noaxxx

New member
O.K. ../images/Emo6.gif

כי אחרי ששאלת, פתאום חשבתי לעצמי, שבאמת הוא אמר את זה, רק לא באופן ישיר. ונראה לי שזה הזמן לומר
לילה טוב

למעלה