שרשור עדכונים - לילה
10/08/11

KEEK

Member
קשה לי עם דניאל

מצד אחד אני ממש מחבב אותה וממש בא לי שתזכה מצד שני הפרס הוא איתן
לא יודע מה כדאי...

דידי 9

New member
איתן בחור טוב:בוגד,בזמן שהבחורה שהוא כביכול

אוהב בוכה-הוא שוכב עם אחרת. ממש בחור טוב:)

MICHI2404

New member
דני כל כך אצילית ויפה, איך התרגשתי שאיתן ליטף

אותה. הזוג הזה בלבד מחזיר אותי 20 שנה אחורה ומאוד מאוד מרגש אותי

דידי 9

New member
שמעתי שדניאל מתכננת לטרוף את איתן בסוף ה

התכנית ולהחזיר את ה 40 קילו שהיא לא יכולה בלעדיהם

meytula

New member
דניאל מעודדת את אורטל

מחזקת אותה ומסבירה לה למה נראה לה שהיא תשרוד את ההדחה''היו לך מספיק הוכחות עד עכשיו שהקהל אוהב אותך''

נדמה לי שאורטל אמרה משהו בסגנון

של אין לה אף אחד? יכול להיות? כי את החלק אחרי שמעתי שדניאל אמרה לה, "אין לך את אתי? אין לך את יוני? אין לך את אורן"? משהו כזה... לא שמעתי את ההמשך.

meytula

New member
כן,היא מאוד חוששת לצאת מהבית ובונה על המישפחה

אז דניאל אמרה לה שאין לה מה לדאוג גם מבחינת הבית וגם מבחינת הקהל

אורטל כרגיל משחקת על קלף המסכנות\קורבניות

מה שהיא עמלה עליו מתחילת התכנית,בתוספת לתדמית החסודה שהיא מנסה לטפח,מה שהוכח שהיא ממש לא. לפחות דניאל לא מוכנה ללכת רחוק כמוה עם הקלף הזה.הסיבה היחידה שאורטל "חזקה" בחוץ היא בגלל חולשת התכנית עצמה,אם היה מדובר על תכנית שרבים התחברו אליה,וכפועל נלווה מסמסים רבים,אז המשפחה של אורטל ואלו שמריצים אותה-צי'נו הפקות לא היה מספיק להם 10.000 גו'בות כדי להיות מקום1. אם זה ימשיך ככה-האי התחברות לתכנית,אז שווה להשקיע אפילו 50.000 כדי לזכות במיליון.

ת'אמת?

כבר נמאס לשמוע את ההתבכיינות הזו של כולן. מצד שני, אולי זה בגלל ,כמו שאמרת.. שאין להם למי לפרוק? אז הם מתבכיינים/מתמסכנים.. לך תדע מה היה קורה לו באח הגדול, לא היה את האח? אולי גם שם היינו שומעים אותם טוחנים ובוכים כל היום...

KEEK

Member
נקודה מעניינת

כנראה זה באמת נובע מהמקום שאין להם מקום ניטרלי לפרוק בו איריס אחת פעם בשבוע לא מספיקה.

Klayhamn

New member
יש בזה משהו...

היו צריכים להשאיר את הקופה של איתמר ופשוט לתת להם להתבכיין אצלו ושהוא רק יקשיב. ממילא הם לא מחפשים עצות אלא סתם מישהו לספר לו הכל

אני בטוחה

שאם פעם ביום כולם היו נכנסים לדבר עם איריס... ושהיא הייתה משמשת להם, לא רק פסיכולוגית אלא בכלל.. הכל מה שנקרא.. הם פחות היו מתבכיינים בחוץ.

קשקשה9

New member
היא כל פעם מפתיעה אותי נחדש-כלכך צעירה

ועם זאת כלכך בוגרת וחזקה באופיה

דידי 9

New member
להיות תחמנית-כל אחת יכולה! להיות בבן אדם-לא

כל אחת יכולה. דניאל תחמנית :) על חלק היא מצליחה לעבוד ועל חלק לא! זה כל ההבדל

למעלה