שרשור עדכונים של
לילה

goodpink

New member
שהצביעה לאתי מבין הבנות כנראה

וענבר מעצבנת שהיא לא רוצה לדבר עם ענת על הגועל אתי

goodpink

New member
מה פתאטי בזה? חחחחחחח מראה למה יש לה את

הרגישות שיש לה. כמו שהיא הבינה את ליז....

goodpink

New member
לדעתי פאתטי לחשוב ככה...

ואני אעשה מה שאני רוצה...במיוחד שאומרים שטויות

דינה122

New member
קרן הטובה*

אומרת לליהיא:אני רוצה שמחר בבוקר תקומי ותצעקי איפה בן? ותנשקי אותו!די!"!!!!" את לא צריכה לעשות את מה שאומרים לך! תעשי מה שאת מרגישה"""""חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיוווווווווו כמה שקרן מצחיקה!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאא, בעצם בא לי לבכות על שיש רוע כזה!!!!!!!!!!!

adiyon2

New member
איזה זריזה ליהיא

הלכה למלא את פקודתה של קרן במיידי. שוב ליהיא מסורסרת לכיוון בן. אלוהים, שמישהו יוציא את ליהיא משם, זה ממש צער בעלי חיים.

adiyon2

New member
סוזי, איפה הדלי של ההקאה?

בן וליהיא, ליהיא אומרת שטעתה כל החודש הזה. בעעעעע

יודעת מה? אני לא מרחמת עליה בשיט!

הלוואי שקרן תדחף אותה לאינטימיות עם בן ואז נראה איך היא תרגיש! עד מתי היא תחזיק את עצמה לא להקיא אח"כ, שתסבול חודש וחצי עד הסוף ואז נראה איך ה"חוויה" שהיא באה לעבור היתה לה. שונאת נשים כאלו!! ומגיע לה שתיגעל כל יום יותר ויותר, ומקווה שבן יעשה דברים שיגעילו אותה (לא בעיה סומכת עליו)

adiyon2

New member
יש אנשים שהם חסרי ביטחון

צריך לרחם עליהם. בעיני המניפולציות שקרן מפעילה עליה הן נוראיות. איפה ההורים שלה? שיוציאו אותה משם.

NevaEva

New member
חח חייב להגיד שקרן ממש טובה במניפולציות.

ליהי טרף קל

קרן המניפולטיבית הכי גדולה שהיתה בריאלטי

זה אדיר פתאום היא מפילה הכללללללל על אתי קרן אומרת לליהי לכי עם הלב שלך אני יודעת שיש לך רגשות לבן ואנחנו ראינו את ליהי אומרת לקרן שבן מגעיל אותה ופתאום יש רגשות.. כן, רגשות שחס וחלילה יביא להדחתה. קרן מגעילה ברמות על אני אוהבת ריאלטי , ראיתי את כל תוכניות הריאלטי שהיו בארץ נחש כמו קרן, לא ראיתי. קרן עושה בית ספר לכולםםםם ברשע, מניפולטיבות, רכלנות בעעעעעעע

למעלה