שרשור עדכונים של
לילה

לא בדיוק

הוא אמר שהיא לא דופקת חשבון לאף אחד.. שהיא ביזנס וומן כזאת, שמה את הקלפים על השולחן תמיד, חותכת!

ליהי מתנצלת בפני בן

היא אמרה שהיא נפלה למקומות של הכירה ושפעלה מתוך פחד. היא אמרה שהיא כל הזמן ניסתה למצוא חן בעייני אתי, ושהיא הושפעה גם מקרן של הפסיקה להלל את אתי. היא אמרה שאתי עשתה לה טרור על הזמן שהיתה עם בן: שהיא לא דיברה איתה יום שלם. בן אמר לה שאתי שאתי חילקה לא מעט מחמאות ושגם אתי הזכירה את החסרונות של ליהי.

NevaEva

New member
ליהי: "כל כך חבל לי שליז לא פה"

ואוו.. פשוט ואוו. ואתי היא היחידה שדיברה עם ליז בגלל המצלמות... כן.

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשיחה ''טבעית''

על מי ליהי עובדת??

ליהי מתוקה שלי

זאת את מדברת או קרן? התבלבלתי כבר. כמה את מקשקשת כמה. מתגעגעת לליז, מצטערת שליז עזבה... מלכלכת על אתי כמובן.

lantora

New member
אני רוצה שההפקה תראה לוילה את כל זה מחר

זה החלום הרטוב שלי

בן אמר לליהי עכשיו במילים יפות

שהיחידים שהוא סומך עליהם שדוברים אמת זה הוא עצמו, איתן ואורן.

הלוואי שיצעקו לבן שלא יאמין למילה של ליהי

כולה מדברת עכשיו למצלמות יענו,... אני לא באתי לשחק .. ממש לא היא עם בן כי היא רוצה להיות איתו.. מסכן בן, חשב שהיא באה להיות שם בשבילו ובינתיים הוא שומע רק על אתי

הזוגיות של בן וליהיא ../images/Emo99.gif

בן מסונוור מליהיא.... והוא כזה אדיוט שהוא בחיים לא יקרא נכונה את התמונה. כל מה שליהיא תגיד הוא יגיד אמן... אין לו שום ביקורת... שום תובנות.... והיא, זקוקה לו עכשיו כי היא מרגישה מאד לבד במערכה... אז פיתאום היא מלטפת אותו ומחזיקה לו את היד.... ומנשקת אותו (בחיים לא ראיתי נשיקות חסרות תשוקה כאלה....) אני מאמין שהיא זקוקה לו מהמקום של הצורך העז בחום ובהגנה... אבל בפועל, אין יותר מזה כלפיו....

rotlit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifבאמת??????

rotlit

New member
ליהיא נראית טוב אבל הפה שלה לא קשור לפרצוף!

וזה הורס הכל

למעלה