../images/Emo243.gifליהי במהלך מפתיע עושה יו טרן לבן ../images/Emo243.gif
אחרי דיבובים אין סופיים מבן ודמעות: "קשה לי שאין לי אותך". בן: "אז תזרמי ... מיום ליום... אני מרגיש כמה קשה לך ... אני מרגיש שיצאתי טמבל, אני מבין כמה קשה לך... תזכרי כשנצא החוצה ניהיה חברים טובים ..ואם את לא יודעת מה בדיוק את מרגישה אז אל תחשבי על זה"... לפני כן הוא פירש לה את מצבה שהיא חוששת ...שהיא מבולבלת... ליהיא :"אני לא מבולבלת בגלל המשחק או אף אחד אחר, חוץ מעצמי"... היא חוששת שמרעילים את בן נגדה...בן משתף שהחברים שלו מגנים עליו כדי שלא יפגע. הוא לא הרגיש ממנה כלום ולכן שם מחסומים , זה הפתיע אותו שהוא הראה מי הוא, נתן מעצמו והבחורה לא נתפסת עליו כפי שציפה שיקרה... וקשה לו עם זה. אך הוא חושב שיחד עם זאת הוא יוצא מזה לאט לאט ...כי כמה שאת מבולבלת אני לא הגבר שיכול... ולכן את צריכה להמשיך הלאה ולדעת ללכת עם הלב שלך. -אם את מבולבלת אז זה לא - כי מה שחשבתי עליך, החוויות שעברתי כאן, עם מגדת העתידות והכלב וההתעלפויות כל החוויות...אני לא מסכימה עם ההחלטות שלך הן לא נכונות.. אבל זה בסדר.. תקשיב לאחרים ....בן: " זה לא זה ... את ידעת מההתחלה שאין לך אלי רגש".... בן מודה שהוא מרגיש טמבל על שניסה ונתן - ומצד שני הוא יודע שכשאוהבים ( רומז אליה) זה לא אמור להיות יותר מידי קשה... יהיה בסדר ( נשיקה) לפחות נצא מפה חברים... תמיד תהיה לי פינה בשבילך... עברנו המון יחד... ליהיא: קשה לי בגללך בן : רוצה שאני אלך? ליהיא:לא !! [ מתייפחת] בן:" מודה , גם לי קשה"...