שרשור עדכונים
אחה"צ יום ג'- 16/8/2011

וקרן לא ניסתה להשיג את איתן דרך המיטה?

אז בגלל שקרן מייבבת הדרך שלה לגיטימית יותר? אני כן רואה בדניאל פגיעות, היא פשוט יודעת לשחק את המשחק ולא להראות, ראינו במסיבה שהיא נשברה כשאיתן נעלם, במחשבה שלת.ז יש קשר לזה, אבל המשיכה לרקוד כרגיל, אולי כי קשה לה לחשוף מה היא באמת מרגישה, אני חושבת שלשפוט אותה על זה זה לא נכון. לימודים אקדמאים לא מרשימים אותו כמו בן אדם שפשוט מצליח בכוחות עצמו. זה וויכוח סרק, אני פשוט אוהבת את הדמות שלה, כמו שהיא וזהו זה.

niva99

New member
אכן ההשכלה משקלה עולה

מה גם ושהעסקים הם בזכות האבא שלה ופחות בזכות עצמה . בת.ז מופיע שהיא מתכננת ללמוד מלונאות ונהל רשת של בתי מלון- למה הדבר דומה? לילד קטן שחולם להיות טייס - ובכן זה מרשים - אך כל זה רק דקלרטיבי בלבד בשלב זה...היא קופצת גבוה .. מילולית בלבד. אגב, מהו מודוס אופרנדי?

יש לה שאיפות ללמוד, מה רע בזה? למה להפוך גם

את זה לדבר שלילי? גם אם היא לא עומדת בזכות עצמה כיום (נניח, כי אנחנו לא יודעים) היא עושה רושם של בחורה שתשיג כל דבר שתרצה וכפי שאנו רואים, בדרכים כשרות למהדרין היא עושה את זה בתוכנית.

N o a m V

New member
לכבוד מה הראו להם ?

כולם ראו את זה ביחד ? הראו את כל הת.ז ?

goodpink

New member
של כל מי שעדיין בוילה. לדעתי כדי לתת לאיתן נק

זינוק קצת יותר שווה (למרות שלא באמת שווה) עם גב. שיקבל פחות או יותר מושג על החסרונות והיתרונות של הבחורות ומידע שחשפו מעבר להיכרות האישית שלו איתן שלא תמיד מעידה. שיהיה לו קצת יותר אינפורמציה.

goodpink

New member
כנראה שענת הולכת. לפחות נשארה נאמנה לעצמה

ולא מכרה את עצמה. חבל שגב נכנס והיא לא תיהיה. אני חושבת שענבר באמת אוהבת את ענת אבל היא ממש ממש רוצה להישאר ותעשה הכל להישאר. השיחה עם אתי למה היתה נחוצה? ולא השתיקו שהיא דיברה על מנכל ערוץ הספורט וכמה שהוא אוהב אותה...היא דיברה שהוא עשה לה איזשהו משהו והשתיקו ...

קשקשה9

New member
לא בטוחה שזו ענת

לי דווקא יש הרגשה שזו ענבר או שאולי זו משאלת
שהשתלטה על ההיגיון

לואיזה7

New member
איתן רוצה שענת תישאר

תעודת הזהות שלה ריגשה אותו והוא אמר : "אני מקווה שהיא תחזור היום".

בהתחשב בעובדה שמדובר בעריכה גסה

אני התרשמתי מאוד לטובה. בחורה חזקה, רצינית שיודעת מה היא רוצה מעצמה.

daviddeboymn

New member
שמישהו ירים את הכפפה:

וישלח לענת ספר כדי שיעשה לה החלקה יפנית... כי כבר לא מעט זמן שהיא עושה החלקה יפנית ידנית שערה אחר שערה וזה מחרפן לראות את זה ..

goodpink

New member
שמישהו יקנה לדניאל צחוק אחר הליכה אחרת לקרן

נימוסים וטוב לב...סנטר אחר לליהי סנטר אחר ואישיות וכו וכו וכו' למה אנשים ניתפסים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

to be1

New member
אתי אמרה לענבר שהצביע ליהי וענת ..איזו שקרנית

ושתספר שאמרה לאורטל שרוצה את ענבר בחוץ. כי ענת חלשה

billc

New member
ענבר מדברת לאתי, בעצם היא מדברת אלינו

אל תבלעו את השקרים שלה

למעלה