שרשור עדכוני בוהריים יום שישי 19/8/11

לואיזה7

New member
קרן אמרה שהיא רצתה את השמלה של אורטל...

בתחילה אמרה לאורטל: "את נראית גברת צעירה ואנחנו נראות זקנות" ואח"כ קרן וליהי ישבו בחוץ וקרן קראה לאורטל לצאת ואמרה לה ואמרה : "נעשה סבב בשמלות...", כביכול כדי לאפשר לליהי להחליף את השמלה שלה שלא נוחה לה... הצעה שבעצם אתי הציעה לליהי כשכולן ישבו יחד, אבל קרן השמיעה את זה שוב לאורטל, כי היא רוצה ללבוש את השמלה שלה.

goodpink

New member
השמלה של קרן יותר יפה סקסית כזו למה צריך

להחליף של אורטל ממש סתמית.

נעמה8080

New member
לא על הגוף. הפנים של קרן נראות כמו של גבר

קרן בפנים נראית כמו גבר

goodpink

New member
ליהי אינטרנסטית שחקנית בחורה שמכרה עצמה כדי

להישאר בווילה צריכה לעוף ASAP. לא מרחמת עליה בכלל. לא מוצדק שהיא שם עם כל הזמן מסך שהיא קיבלה לבד ועם בן ועדיין כל הזמן מועמדת ובגלל בן שניצלה היא עדיין שם.

goodpink

New member
ממש לא. לדעתי קרן לא יפה בכלל אבל היא נראית

הכי טוב במידיי המשימה למה אנשים לא יכולים לנסות להיות אובייקטיבים. לא סבלתי את עדי ואמרתי שהיא היתה השניה הכי יפה בווילה.

נעמה8080

New member
יש לקרן גוף יפה אבל פנים כמו של גבר

אני לא אגיד שהיא יפה כשאני חושבת שהיא לא. לדעתי היא מאד רחוקה מזה, יש הרבה שם שיפות ממנה, היא בכלל לא יפה. יש לה פרצוף שמשדר רוע ואנחנו יודעים שזה לא רק הפרצוף.

goodpink

New member
היחדות שיפות ממנה יחסית כרגע בווילה הן ענבר

דניאל. כל השאר בכלל לא יפות. וגם להן יש את החסרונות שלהן. אם מסתכלים ממש מקרוב לפגעמים דניאל לא יפה יש לה פה עקום הפיגמנט על השפה הצחוק העקום... לענבר יש ביביי פייס שלצופים בדרך כלל לא מרגישים מאוויימים ממנו ואמפטים...יכול להוציא מהרבה דברים... כל השער בכלל לא יפות בין המכוערות שהיו בווילה חוץ מאשר לאורטל ולליהי שייש להן גוף יפה אבל פרצוף ממש לא יפה ושלא נדבר על האישיות. בקרן יש רוע וגם לא אוהבת איך שהיא מלבשת רוב הזמן אבל לפעמים כמו במדי המשימה הזו יש לה את הגורם X הזה....זה השיער בשילוב זה שיש לה חיוך ביישני כזה....וגם קצת עצבות כזו... הדבר הכי יפה בקרן זה החיוך שלה והצחוק שלה... ואומרת זאת באופן אובייקטייבי לא הפייבוריט שלי בכלל אבל זה הכל עדיין נתון למשקפיים של טעם אישי

דיי3

New member
קראתי רק 2 שורות וקיבלתי בחילה.

ענבר אולי הייתה יכולה להיקרא נאה, אילו לא היתה לה הבעה של ילדה מפונקת שחושבת שהשמש זורחת לה מהתחת. הבעה של התנשאות, שכמובן נובעת מרגשי נחיתות חריפים ביותר. היא מתנהגת כאילו היא לא מבינה מה אורטל עושה שם, איך מישהו רוצה את אורטל כשהיא שם..... נראה לי שבעיניה לאורטל לא הגיע בכלל להגיע לוילה. צר לי, אבל אני ממש סולדת ממנה. כל הבכי שלה אצל הפסיכולוגית הוא בכי של נרקסיסם. כן יש גם נרקסיסם שלילי.

למעלה