את לא מסתובבת יחפה בבית?
N noaxxx New member 19/8/11 #151 אפרופו הנשיות של ענבר.. השיער שלה תמיד אסוף למעט בערבי שידור. לדעתי הרבה יותר מחמיא לה פזור..
N noaxxx New member 19/8/11 #159 לא נראה לי שזו הסיבה.. היא טיפוס שדוגל ב-נוחות, כמו שהיא לא משקיעה בלבוש ולא מסתובבת עם עקבים, כך היא גם אוספת את השיער כל הזמן.
לא נראה לי שזו הסיבה.. היא טיפוס שדוגל ב-נוחות, כמו שהיא לא משקיעה בלבוש ולא מסתובבת עם עקבים, כך היא גם אוספת את השיער כל הזמן.
ב בוףברכה New member 19/8/11 #141 יוני...לבש..מדים..ו..תופס..תחת על אורן.. נראה כמו..מלצר..ממסעדת טנדורי.. מקXימום........עולהלה... לתורה...הילד..בר-מצווה... ...בטח..הבלוטה....מה ....שזרקו עליו..
יוני...לבש..מדים..ו..תופס..תחת על אורן.. נראה כמו..מלצר..ממסעדת טנדורי.. מקXימום........עולהלה... לתורה...הילד..בר-מצווה... ...בטח..הבלוטה....מה ....שזרקו עליו..
נ נסיכת הנילוס22 New member 19/8/11 #160 ../images/Emo6.gif הרגת אותי עם הטנדורי באמת דומה../images/Emo6.gif
ב בוףברכה New member 19/8/11 #152 דבר שאני..אוהב..בענבר..זה..שבמשימות היא..הבחורה...הכי...טוטאלית.. היא נכנסת לתוך..המשימה עד הסוף...... ....דואגת להגיד פנקס...,..החוקים..,יש לה מצברוח..משימתי.. .(.גם בכלבים זה היה...עם דיקX..ססס.... כל רגע..היא אומרת..פנקס פנקס...
דבר שאני..אוהב..בענבר..זה..שבמשימות היא..הבחורה...הכי...טוטאלית.. היא נכנסת לתוך..המשימה עד הסוף...... ....דואגת להגיד פנקס...,..החוקים..,יש לה מצברוח..משימתי.. .(.גם בכלבים זה היה...עם דיקX..ססס.... כל רגע..היא אומרת..פנקס פנקס...