שרשור עדכוני לילה 17/8/2011

merilue

Well-known member
השרשור המתאים כאן הערב הוא

מי יותר פתאטי מול גב ליהי-לא עברה שעה והיא מבולבלת "נגעלת שבן נוגע בי" בן-"גב,תרגיש הכי בנוח" גב:"ברור!!!"-בן מסמן טריטוריה?או מתחיל בליקוקים למתחרה שלו ? איתן-הרווק האטרקטיבי החדש- כבר לא רווק ולא חדש ואף פעם לא היה אטרקטיבי דניאל-כבר לוקחת ל"משרד" את גב??ואיתן בדיוק יוצא בחוץ ורואה אותם ביחד-נתת לגב את הטלפון שלך??WHAT??? יוני-נגמר ליוני הסרט,נכנס פסיכולוג חדש תותח על,בלהבין סצנות,אנשים,ולא חי בסרט הכי חשוב,ולא מזיק שהוא כזה יפה!!! פחות מ24 שעות גב מחולל סערה בבית,נפתחו שערי השמים "הוילה",והוא עוד לא אמר מילה,כל זה נע מסביבו,מחכה לראות כשהוא יתערבב,ואז תחל העונה שחיכינו לה-הרווק האמיתי יש לגב הילה,יש לו כריזמה יותר מלכולם שם ביחד בבית,הכי אהבתי שכולן בתחילת הערב נחוגו סביבו,הוא בוחן ומסתכל ושואל:"זהו,זה רק אתן?וואוו"--גב,כן זה מה שנשאר,האיכות הועפה החוצה ע"י הרווק האיכותי עלאק,שהקיף עצמו בנחשות ושלח הביתה את השפויות באמת מקווה בשבילו שיחכה לחדשות ולא יעשה צעד עם אף אחת שם,כולן כבר הסריחו מידי-מקווה שישאר מגניב וסאחי אמיתי-זה גבר גבר!

היא נתנה לו את הטלפון

בפעם הקודמת שהוא היה.. ואני לא חושבת שיש בזה משהו. היא לקחה אותו לצד כי היא אמרה שהיא טעונה עליו וצריכה לדבר איתו. לא הראו לנו על מה דיברו.

merilue

Well-known member
אני חושבת שהיא רצתה להיראות קולית

ואמיצה ולקחה את גב ליד כל הבנות לשיחה,יש לה שטיקים כאלו ילדותיים ,אבל היא ילדה גם אם גב אמר,למה את פונה אליו עכשיו,ביום הראשון לוילה,ליד כל הבנות שעוטות עליו?חכי יום,תני לו לנשום,אבל היא חייבת להיות בולדוזר,ולהסתער,להראות ולהיראות מה יש לנשים היום,כאלה גרועות במשחקי הפיתוי כ"כ OBVIOUS

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifמרי, פגז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאני רואה שחידשת את המלאי../images/Emo8.gif

merilue

Well-known member
היי נועה,לא היו לי אנרגיות כ"כ טובות

גם לא הרגשתי טוב,וגם בסידורים מטורפים לבוא לארץ,אז מצטערת על ההיעלמות יקירה אבל---רואה כל יום,קוראת כל יום,כולכם מדייקים את הרגשתי,וכל מילה מיותרת,בימים האחרונים כ"כ נגעלתי מהבנות והבנים שכל פעם שרציתי לרשום משהו,הינה מישהו רושם את הרגשתי בדיוק!! בימים האחרונים ההכל כ"כ שקוף בעיניי,שאין תובנות,את מבינה?יש עובדות בשטח,יותר מספקולציות לגבי הגועל שהולך שם ועכשיו בנימה יותר חיובית--גב הורס את הבריאות ,הלוואי וילך לו,וירים את התכנית,לא יודעת למה,אבל התמלאתי באנרגיות טובות יותרחחחח(בעלי עומד לצאת עליי)

noaxxx

New member
ובהמשך לרוח הדברים שלך,מסכימה איתך לגמרי../images/Emo3.gif

דייקת. אין טעם שאני אחפור על אותו הדבר... אז את בארץ עכשיו? מגניב, ככה לא ננטוש אותך כאן כשאצלך רק היה מתחיל הערב

merilue

Well-known member
לא נועה עדיין לא,לחגים אני באה

במסע קניות לחגים ,קשההההה חחח את שומעת את אתי?????בשיחה לגב חושבת שזה יוני ,מבלבלת לו את המוח,והוא רואים על פניו שלא בעיניין,מסכן מרגיש מחוייב עינבר אומרת לגב :"מחר אתה עושה שיחות אישיות,תיקח אותי"--אוי לא,רק שלא יקלקלו את גב,שלא יהפכו אותו ליענטה זקנה רכלנית,אבוי לי,שלא אתאכזב כמו עם עינבר(הנפילה של כל תולדות הריאליטי לדורותיו,למה לא הלכה,למה?)

noaxxx

New member
קניית מתנות לחג זה בהחלט תיק כבד, מזדהה../images/Emo13.gif

לגבי השיחה של גב ואתי, דווקא נראית לי שיחה נחמדה, אולי רק בגלל העובדה שהיא היתה רגועה לשם שינוי. היא כזו צעקנית בדר"כ, שכשמגיע רגע שהיא מנהלת שיחה בשקט, זה ממש נחמד. לגבי השיחות האישיות של גב מחר, לא הבנתי למה ההפקה הרגישה צורך להנחית את זה עליו, במקום לתת לדברים להתפתח מעצמם.. אולי הם רצו לוודא שהוא לא פוסח על אף אחת, מהסיבה שגם ככה אין לו הרבה אופציות. ו... המשך סידורים נעימים, העיקר לקחת בקלות

izmeral1

New member
אז יופי צעקו בן ליהי רוצה את גב פחח=

פחחחחחחחחחחח היא כול כך ערמומית שהיא טטפל בזה יופי ויש לה את המחמנת מס אחת של הראליטי קרן תעזור לה מיד. תעשי כך והופ את יוצאת מזה. לא עוזרים הרבה הצעקות תמיד? אבל יש לזה הפקט. של השתלשלות הדברים. ובן ערמומי מצעשה אחת גם הוא מבין דברים. פח הינה זה בא מיד הנחשונה ליהי עושה זאת. זה משהו בשני אלה. האחת ליהי והשניה קרן שהיא הבוסית אפילו אצ אירס היא הביסה חברים ראו איך כתבתם שהיא תנצל את אותה השיחה העלובה שעברה אתמול לילה טוב יש אקשן מחר. בע"ה הצגה של ליהי עוד פעם מצלמה שלה.

efrat146

New member
../images/Emo5.gifאוי לא סחי זה לא טוב

איזה מהממת ענת ראיתי אותה בשידור, במציאות היא עוד יותר מתוקה
. הקהל שם דיי מזלזל במנחים. שהיה קטע שהם אמרו משהו בקשר לבן וליהי שזה מרגש אז היה כזה שקט ומהתרשמות שלי לא קונים את הסיפור שלהם

easternstar

New member
../images/Emo13.gif נתנו לגב לוח שח עם כלים לא משהו

כעת נראה איך גב יכול לשחק בפוזיציה לא קלה.
מסכים עם רוב הניתוח.

דניאל אומרת לגב

שיש לה משהו להגיד לו, שהיא טעונה עליו.. הם הולכים הצידה כדי לדבר...בחצר.. והמצלמה עוברת. DIE!

למעלה