שרשור עדכוני לילה
- 14/08/11

רגע רק רגע

Active member
כפרה ../images/Emo24.gif

את האוזניים הכנסתי בשבילך. אל תיכנסי לי לסרטים. אין לי כוח לרכל עליך בפורום ולהעמיד אותך להדחה מאהבה

יא ז'רלול נעלול

אני הבנתי שהאוזניים היו בשבילי, לכן אמרתי שמגיע לך חיבוק.
אתה תרכל, אבל יש לי חיילות שידווחו לי הכל!

אף אחד

קרן ואתי אכן השתעשעו להן בקטע של לגעת בסמארטפון של דניאל.. מה שסיפרו לדניאל ואיתן זה שזה היה רעיון של קרן ואתי לא רצתה. בפועל זה היה רעיון של שתיהן ביחד. לדעתי גם אורטל לא יודעת האמת, היא יודעת רק מה שאתי סיפרה לה ולדניאל. היא סיפרה להן חצי אמת.

sunflower11

New member
ואורטל אמרה לאיתן שקרן חשבה להסתכל בסמארטפון

של דניאל או שאמרה לו שהיא הסתכלה בו?

shoa

New member
אני המומה שאתי סיפרה להן את זה , היא הייתה מע

מעורבת בסיפור, הן השתעשעו הכל נאמר בצחוק ואתי כמובן סיפרה לדניאל ואורטל שקרן ביקשה ממנה לבדוק בסמארטפון והיא לא הסכימה. ועוד נשבעה באלוהים , איזה אדם נבזה!!!! אני מחכה שכל הסיפור הזה יתפוצץ ונראה איך אתי תגיב כשקרן תציג בפניה את הדברים כפי שאתי הציגה אותם. בעצם אני מוכנה לתשובה של אתי שתעמוד על שלה שקרן ביקשה ממנה. מתאים לה ,אולי אתי תפתיע....

noaxxx

New member
אין ספק בשורות משמחות, אבל היה קטע חדש עם קרן

פתאום מסתבר שקרן מפחדת פחד מוות מאתי... קרן סיפרה אצל איריס על מקרה הטרדה שעברה בצעירותה, ושבזמנו כמעט ופתחה בהליכים.

noaxxx

New member
קרן כ"כ פוחדת שאתי תחשוף אותה...

שאצלה בראש נעשה קישור למה שעבר עליה, מבחינת הפחד, בצעירותה (ואני לא מאמינה שהיא המציאה את זה). היא מרגישה שאתי יכולה להוציא את כל האויר מהבלון שהיא ניפחה, וממשיכה לנפח, מתחילת התכנית. וזו כמובן פסיכולוגיה בגרוש, לא לקפוץ על ה'אבחון'. אני חושבת שזה מעולה שאתי לא מועמדת. היא עדיין לא סיימה את תפקידה בתכנית כי היא היחידה שיש בידיה את המידע שיכול להפיל את קרן.

למעלה