גם אני חשדתי בו אחרי שכבר כמה ימים הוא מלכלך עליה בלי סיבה שנראית לעין ואפילו רמז בכמה שיחות שלהם שהם צריכים להצביע לענת בגלל שאין ממנה "אנרגיות טובות" עצוב שמשווקים את הפמליה הזאת כ-"4 בחורים איכותיים" בזמן שכל אחד מהם יותר תת רמה מהשני.
יש לה אנשים כבדים מאחוריה שדואגים לה כל שבוע להיות במקום הראשון למרות שהיא אחת הבחורות היותר ריקות מתוכן שהגיעה לתוכנית ריאליטי צריך להצביע לענת ולקוות שדרכי ההפקה שונות מקופרמן בע"מ
לא יודע איך אנשים לא קלטו את הזיוף המהלך הזה החל מהיום הראשון בעצם אני כן יודע - הרגליים והגוף שלה מעוורים אנשים בתוך (רק הבנים ת'כלס, שאר הבנות עלו עליה כולל אתי שעכשיו צבועה איתה מחוסר ברירה) ומחוץ לווילה... עצוב אבל זה מה יש
לא יודע איך אנשים לא קלטו את הזיוף המהלך הזה החל מהיום הראשון בעצם אני כן יודע - הרגליים והגוף שלה מעוורים אנשים בתוך (רק הבנים ת'כלס, שאר הבנות עלו עליה כולל אתי שעכשיו צבועה איתה מחוסר ברירה) ומחוץ לווילה... עצוב אבל זה מה יש
היא ניזונה מאתי ומהשקרים שלה. מהיום הראשון היה בה משהו מוזר, פשוט היא לא התחברה בבית לבנות לכן הרוע לא יצא חבל. היא עדיין יושבת עם איתן ומנסה לזרוע רעל על קרן, מחכה שאיתן יבקש ממנה לספר לו. איתן מספיק חכם להבין שהאינפורמציה מאתי לא אמינה. הוא שאל אותה כמה פעמים עםהמידע הוא מאתי.