שרשור עדכוני ערב -
13/08/11

goodpink

New member
איילת לא הקורבן לא משנה כמה ינסו להציג אותה

כקורבן היא ממש אבל ממש לא במיוחד מערכת יחסים שלה עם ענבר וענת במיוחד עם ענת. ענת היתה לצידה של איילת לכל הדרך מה איילת עשתה בשביל ענת חוץ מלקנא על החברות עם ענבר חוץ מלקנא שהבנים נתנו לענת יחס חוץ מלא לסבול שענת הכינה את המשחק לקרן... ובכל זאת ענת היתה איתה לכל אורך הדרך ותמכה בה באדונים שלה...ומה עם הכאב והתמודדות של ענת וענבר הם לא שם בשביל איילת הן שם בשביל עצמן יש להן את הכאבים שלהן והתמודדיות שלהן הן לא צריכות להיות מרוכזות כל היום בדאונים של איילת ולהרים אותה ושהיא כועסת אם הם לא שם כי הן צריכות להיות כל הזמן לצידה ולהרים אותה הן לא יכולות להיות אדם לעצמן. מה זה השטויות האלה. יציגו את איילת כקורבן בפרק זה לא משנה אני יודעת שהיא לא קורבן אלא בחורה מאוד מרוכזת מעצמה שלא נותנת לחברות שלה הזדמנות להתפתח ולפרוח מבלי לגרום להן לרגשות אשם. התמסכנות אצל הבנים עוד יותר גרועה בנקודה הזו להוציא את עצמה כקורבן כאשר היא ממש לא הקורבן. הן לא רוצות להיות בדאון ולרדת לדאון כל פעם עם איילת הן היו איתה 5 שעות במסיבה של קרן ואפילו תודה היא לא אמרה להן. שהיא בHAPPY היא עם הבנים עם בנות אחרות וכו אבל שהיא בדאון הן צריכות להיות איתה אבל איפה מקום לעצמן ולדאון שלהן ולכאבים שלהן.

goodpink

New member
מי ענת? חחחח בכלל לא. יותר האנשים שפעם אחר

פעם לא קולטים דברים בכלל. ענת הצביעה לאתי ואורטל לדעתי רצתה להצביע לאתי כל הזמן רק חששה וענבר ניסתה להשפיע עליה אבל בסופו של דבר השכל והלב של ענת גברו. היא אמרה שהיא תצביע אתי ואורטל כבר בבוקר. אתם לא במצבה היא לא צריכה להקריב את עצמה בשביל הקיום של איילת שם בנוגע למערכת יחסים שלהן זה לא במקום וענת עשתה יותר בשביל איילת מאיילת בשבילה איילת בעיקר קינאה לענת ולא פירגנה לה זה מה שהיא עשתה אבל הן עדיין אוהבות אחת את השניה שלושתן והכל בה מטוב. ענת מבינה את המניעים של האנשים שהצביעו לאיילת והיא יודעת שהם באים מדאגה לה. במיוחד ענבר. היא גם יודעת את המניעים של האנשים שמצביעים לענת עצמה...והם לא כל כך נעימים...היא נכנסה לדאון בגלל זה בצהריים זה ממש פגע בה.... אז מה שהיא אמרה לאיילת נכון.

goodpink

New member
ענת לא העמידה את איילת נתחיל בזה שנית זה דעתה

והסיבה שענבר חשבה להעמיד את איילת. רוב העמדות של איילת לא היו מסיבה אחרת על לחשוב על טובתה בגדול... וזה לא כל מה שענת אמרה... איילת גם יודעת שענת לא העמידה אותה להדחה בגלל זה היא אמרה לה את היחידה שמבינה.

Rach31

New member
ענת וענבר מגעילות אותי ברמות קשות!

היום היה שיא השיאים, זה פשוט לא ייאמן!

didush100

New member
ליהיא מקנאה או שרק נדמה לי?

בן התיישב ליד איילת והתקרב אליה ממש וליהיא נראית לי על קוצים מזה

easternstar

New member
החמצתי חלק מהאקשן היום. מה הצביעו צמד "אחותי"

אתמול חשבתי שאיילת ברשימה אחרי העבודה הקשה של ענבר. מה שמעורר בי בחילה הוא הנימוק ש"הכל מאהבה". את מי שכנעה מנהיגת שלישית "אחותי" ומי הצביעה לאיילת? מה קרה עם הפיצוץ בין צמד "כפרה" לאתי? רץ להתעדכן בVOD ובסטטוסים בארועי היום.
אני חושב שאני יודע למי ילכו 20 הסמסים שאני מקציב השבוע.

לא היה ממש פיצוץ בין צמד כפרה לאתי

אבל הן רבו על משהו. בכל מקרה, לא יודעים מי הצביע למי.. אבל היה לענבר יום גדוש בשיחות אסטרטגיה לשכנע את כולם להצביע איילת. בוא נגיד שאיילת בטוח מועמדת. רוץ מהר להתעדכן בVOD ומהעדכונים פה. הסטטוסים בוואלה לא שווים.

easternstar

New member
../images/Emo140.gifתודה סוז. רץ להתעדכן.

עדיין בלי להתעדכן נראה לי ש20 הסמסים שלי יהיו לאיילת. היה נחמד לראות את ענבר, מנהיגת טריו "אחותי", מקבלת את איילת חזרה בקולות הקהל..

בוףברכה

New member
בדיוק...שהוא..

נתן לו..פאף..מה
(אירגון..)..... אני..הורדתי..ראש..(לא תאמתי..יצא ככה.... פרק טוב..היה..

רגע רק רגע

Active member
את נורמלית?!

לתת לה עוד נושא וסיבה לדבר. גם ככה היא לא שותקת לשניה. כשאני שומע ת'קול שלה, אני חוטף צמרמורת מהסוג שחוטפים כששומעים צפורניים מתגרדות על זכוכית

למעלה