שרשור עדכוני צהריים ואחה"צ 17/8/2011

goodpink

New member
חחחח למישהו יש אינסטנקטים של בן חחחחחח

ממש לא אוהבת את קרן .... לא אוהבת לא את קרן לא את דניאל ולא את אורטל רק רואה לאן התוכנית הולכת הפייבורטיות שלי היו: איילת למיליון ענבר היתה בסדר הבנתי מאיפה בה סימפטיה אליה ראיתי את היתרונות והחסרונות שלה כבר בהתחלה עוד שכולם רק אהבו אותה... וענת בכלל... לא משנה מי אני אוהדת לדעתי דניאל ואיתן יהיו מול ענבר וגב וקרן או אורטל כמישהו לבד לבחירת הצופים למיליון

meytula

New member
חזרתיייייי,צהריים טובים לכולם../images/Emo24.gif

היה משהו מעניין??

easternstar

New member
../images/Emo13.gifליהי ובן נפרדו אחרי חפירה ממושכת

היתה חפירה מתישה מאוד.
צהריים טובים

meytula

New member
החגיגה מאתמול נמשכת../images/Emo12.gif

אני שמחה שהכל מתחיל להתגלות ואולי זה יפתח לבנים את העיניים עוד יותר והם יבינו שליהי וקרן רחוקות ממה שהן מציגות אין איתן היה עם דניאל היום? צהריים טובים

easternstar

New member
../images/Emo13.gif דניאל היתה בבית חולים הבוקר

וכנראה חזרה מוקדם מהצפוי. איתן ודניאל בבריכה ביחד ולא משדרים כלום..

meytula

New member
מה חדש?!../images/Emo46.gifתמיד הם עושים את זה

תודה על העידכונים
מחר יש שידור רגיל או מקוצר??

meytula

New member
../images/Emo6.gifדיי רק עכשיו קלטתי שזה אתה

חשבתי סוזי הגיבה לי בדקתי ואכן יש שידור רגיל,כנראה כניסת הבנות החדשות
מזל טוב על האדום,הולם אותך

השיחה בין קרן ללהי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

קרן לא סגורה על הראש שלה בחיי,,,,,,,,,,,,,,,,,, בא לה להגיד לאיתן שהיא לוקחת צעד לאחור,, ואחרי דקה היא אומרת לא בא לי לוותר תחליטי ! קרן לא מבינה למה הוא בחר בדניאל,,,, אל תביני,, את לא חייבת,זכותו,זה מה מתאים לו,זה מה הוא רוצה. הוא לא חייב לקרן כלום גם לא הסברים ובטח לא הצטדקויות שתפנים. זה שהיתה מלכת הכיתה לא מחייב שתהיה מלכת הוילה שתפרגן. מה חשבה?שהיא יפה השטיח פרוס לפניה? לא ! זו לא הדרך שלה להתנהג?תפסידי,, שלא תשחק משחקי אגו. היא לא תהיה שלמה עם עצמה?לא נורא תהיי חצי ותפסידי. היא לא יכולה לשחק משחק לא מי שהיא?שלא תשחק שתהיה היא. אומרת שאיתן אידיוט ,ילד מגודל?אז למה היא נלחמת עליו?איזו בחורה רוצה להלחם על אידיוט וילד מגודל?תרפי...יש אחרות שאוהבות. בקיצור קרן לא אמיתית,משחקת משחק מלוכלך, כפי שחשפו את ליהי יחשפו גם אותה. קרן במציאות לא היתה רואה אחד כמו איתן ממטר.

שאפולי

New member
למה לא? הוא שווה אותה עשרות מונים.

וסתם לידע כללי- היא רודפת אריו במציאות כבר כמעט 4 שנים.

לא מבינה את ההפקה הזאת, אף שיחה של איתן

ודניאל לא משודרת. הם כבר שעתיים בברכה, בשיחה ולא מראים אפילו דקה ...... הרבה יותר מענין לראות את קרן מקריאה רשימת קניות?? גם כשהם בחצר הבנים, תמיד סוגרים מצלמה , אז את אומרת לעצמך, טוב, יראו בשידור ולא. נאדה. כלום. לא מראים שום דבר...

easternstar

New member
יתכן שהוא מספר לדניאל מה ההפקה אמרה לו

ברור מהתגובה שלו שאיתן ידע שגב מגיע. הוא גם אמר שאישית הוא חיבב את גב. הרעיון של רווק נוסף לא היה אהוב עליו אבל לגב עצמו לא היתה לו התנגדות.

לא מאמינה שכבר שעתיים הוא מספר על זה......

חוץ מזה שיש להם בעיה של הגברה בבריכה.......השיחות משם בקושי נשמעות גם אם מראים אותן. אחכ הם מתלוננים על רייטינג נמוך...

למעלה