שרשור עדכוני צהריים ואחה"צ 17/8/2011

noaxxx

New member
לונדי, הם אמרו אתמול בתכנית שהבנות נכנסות

בקרוב... הם כבר לא יכולים להתחרט. או שכן? מה שבטוח, כלום לא בטוח....

noaxxx

New member
למיטב זכרוני כן.

רציתי להביא קישור, אבל מסתבר שעכשיו וואלה דורשים את הורדת הסרגל שלהם כדי לצפות בפרקים השלמים (תפסו תחת..)

noaxxx

New member
OK אני גם חושבת שאורטל היא האופציה הכי טובה

בשבילו להגיע למיליון, ולמרות שהיא לא נשרפה במשחק עדיין, היא ללא ספק נכוותה (ע"ע אורן...) ולדעתי, לענבר יש עדיין סיכוי אמיתי איתו, יש מצב שהוא ינסה להחיות/להחזיר את האהבה הגדולה שהיתה לקהל אליה, ובתכלס היא יותר מתאימה לו מאורטל. לא הייתי פוסלת אותה על הסף מבחינתו. צריך גם לזכור ש... הבנות החדשות שייכנסו, תהיינה תעלומה בעיניו בדיוק כמו בעיני השאר. הוא מאבד את היתרון שיש לו כרגע. יכול להיות שזה יגרום לו להעדיף להתעסק עם מישהי מוכרת מאשר עם חידה.

easternstar

New member
הבעיה שענבר נכוותה קשה במקרה של איילת

השאלה מה גב ראה בימים שהתכונן לכניסה לווילה. הרוב קרה ביומיים לפני כניסתו. אני מסכים שכרגע הבחירה היא בין ענבר לאורטל. לדעתי הבחירה הטובה יותר למיליון מבין השתיים היא אורטל. אורטל תמיד יכולה להגיד שאורן לא פירש נכון את החיוכים שלה.

noaxxx

New member
בגדול, אנחנו מסכימים, אבל רק רציתי לציין ש...

לגבי ענבר ובכלל.. זה לא משנה מה הוא ראה או לא ראה, בימים לפני הכניסה שלו. אני בטוחה שההפקה דאגה לצייד אותו במקס' כלים/ידע ועידכנה אותו בכל מה שקורה שם.. *וגם תיקון קטן- ההתפרקות של ענבר אחרי צאתה של איילת קרתה אמנם ביומיים האחרונים אבל כל היחס הדוחה שלה לאיילת, התחיל הרבה לפני. (למקרה שאתה לא חושב שהוא הספיק לראות ושההפקה לא עידכנה אותו)

easternstar

New member
אנחנו ראינו את היחס גם הרבה לפני

השאלה גם מה ההפקה מספרת לגב. אני לא בטוח שהיא מספרת להם הכל.. אני זוכר שקלטנו את אופיה האמיתי של ענבר עוד לפני שטסתי לחו"ל. הסיפור עם איילת היה השיא. ראו הרבה סימנים קודם. השאלה מתי התחילו לדון עם גב על כניסה לוילה ומה ההפקה רוצה להגיד לו. אני מאוד מקווה שענבר לא תהיה הבחירה שלו..

חני 57

New member
אורטל אמרה בפירוש שהיא לא בענין

של אורן לליהי נדמה לי ואם היה כך היא היתה אומרת לו !!!

אוי ואבוי לאן הגענו,גב וענבר כואב לחשוב על זה

חוץ מציצים (שגם הם לא לטעמי) אין בה כלום!!! מוזנחת עד כאב, הליכה של ברווז, חפרנית, פלצנית, וקלה להשגה... איך כל זה קשור לגב??

easternstar

New member
גב בא לקחת את המיליון. הוא לא בא להתאהב

אני מקווה מאוד שהוא ראה את היומיים האחרונים ולא יחשב שענבר היא התמימה חביבת הקהל..

חני 57

New member
היא חביבת ההפקה לא חביבת הקהל

'ש הרבה שאלות איך היא נשארה ,ויש כל מיני דברים שהיא יודעת לפני כולם .משהו מחשיד בהישארות שלה בווילה ,לדעתי ענת הייתה צריכה להישאר במקום החפרנית המסריחה ענבר!!!לדוגמא ענבר ידעה על סבב השיחות עם הבנות ופלטה זאת אתמול אפילו גב התפלא איך היא יודעת!!!משהו מסריח עם ענבר ,אני לא יכולה לראות אותה!!!

goodpink

New member
על הסבב אמרו בשידור אחרים לא שמעו? אבל כן היא

היא אכן יודעת דברים לפני כולם שבאמת מחשיד לדוגמא: על העובדה שבן ואתי היו אמורים לדבר על הנושא של החיות היא ידע כבר בבוקר וסיפרה לענת... ובן אמר בפעם הראשונה משהו על זה רק בערב ... היא ידעה שהולכים להיות כל מי משימות עם הכלבים לפני כולם וכל מיני דברים שהיא יותר לפני כולם... היא היתה חביבת הקהל בנוסף לעובדה שהיא חביבת ההפקה...הם ביססו את מעמדה בקרב הקהל כבר אחרי שראו את מעמדה בעקבות הסטשן עם הפסיכולוגית... הם כבר בנו עליה כקלף לא ידוע במירוץ למיליון ... נתנו לה פוקוס זמן מסך ועריכה טובה כל מה שקרה עם איילת לא הראו יותר מידי...גם סידרו את העריכה יותר לטובה יכל להיות יותר גרוע לדוגמא בפרק האחרון אם היו כוללים את השיחה שהיא אמרה לענת שהיא לא רוצה אפילו להגיד בוקר טוב לאיילת השיחה אחרי ההדחה של איילת שהתחילה להאשים את איילת השיחה עם ענת בבוקר למחרת ששוב האשימה את איילת השיחה עם קרן שהאשימה את איילת

easternstar

New member
העריכה לא הראתה כל מה שענבר עשתה../images/Emo4.gif

נקווה שלא יריצו אותה למיליון

noaxxx

New member
לגבי המיליון.. לגב יש יתרון..

הרבה אנשים שאהבו את גב בהישרדות, והתאכזבו כשלא זכה, לדעתי יתמכו בו ולא בהכרח משנה במי הוא יבחר. העיקר שיבחר, כי כדי לצאת עם הפרס, הוא חייב מישהי לצידו. מקווה שהוא לא יתחיל להתפזר ליותר מידי כיוונים. לענבר אין סיכוי מולו בקטע הזה.

easternstar

New member
זו תוכנית של זוגות. גב צריך לבחור בחביבת הקהל

כדי שגב יזכה במיליון הוא צריך לבחור במי שהקהל יבחר עבורו. לדעתי כרגע זו אורטל, אבל השאלה אם גב יטעה ויבחר בענבר. אני מקווה שהוא מתוחכם מספיק לא לבחור בה. אם תגענה בנות חדשות אפשר לבחור גם מהן. הבעיה תהיה אם גב וענבר יופיעו כצמד לבחירת הקהל.
זה מצב שלא הייתי בוחר.

noaxxx

New member
אגב, גב בדיוק אמר לאורן ובן ש..

שלא יבנו על הבנות החדשות יותר מידי.. ושניהם לא מבינים.. אז הוא אומר להם, איזו בחורה איכותית תסכים להיכנס בשלב הזה לוילה?

easternstar

New member
גב צודק../images/Emo13.gifאא"כ יביאו את הביץ' האולטימטיבית

שתתחפש בעור של כבשה אבל תהיה מוכנה למשחק אסטרטגי על המיליון.

למעלה