שרשור עדכוני צהריים ואחה"צ
12/08/2011

לונדרון

New member
../images/Emo41.gifשרשור עדכוני צהריים ואחה"צ../images/Emo82.gif 12/08/2011

חלק עסוקים עם ההכנות לקראת הסופ"ש, אז תריצו עדכונים שלא נפספס....
שיהיה המשך יום נפלא לכולם/ן

ליאורי13

New member
במילה אחת איכססססה ../images/Emo5.gif../images/Emo178.gif

בא לי להקיא על זוג "הנאהבים" בנשיקה אחת קנתה אותו

תאמיני לי שאת לא רוצה שנעדכן על הנשיקה הדוחה

של בן וליהי עכשיו!!! זהו ליהי גמרה את המכסה של הנשיקות המאולצות שלה עם בן להיום. עכשיו היא רגועה. בעעעעעעע

noaxxx

New member
../images/Emo240.gif בן סוף סוף אמר לליהי ש.. די

מקווה שיצא ברור... עכשיו הוא מסביר... אני לא רוצה שתתקרבי.. אני לא רוצה שתתרחקי.. תעשי מה שטוב לך... ליהי מאוכזבת, היא לא מבינה למה פתאום הוא לא מעוניין... ואומרת שהיא מרגישה שהוא לא רוצה שהיא תתקרב בן: אני לא רגיל לאמצע, אני מרגיש משהו שהוא התחלתי ומעניין, ניסיתי להתקרב ואני רואה שלך קשה. אולי את משתדלת אבל אני לא רואה את זה. אני מרגיש שאנחנו מנסים בכח... אני רגיל שאם אני בעניין של מישהי, אני רגיל להראות את זה.. ולהרגיש את זה בחזרה. כשמישהי רוצה אותי ומראה את זה גם אני מרגיש יותר פתוח.. ליהי: אני מצטערת, אני לא מרגישה שאתה מנסה להתקרב אלי, זה שאתה מידי פעם נותן לי איזה חיבוק לא נותן לי את ההרגשה הזו. ... אתה מנסה להתקרב אלי אולי רק במישור הפיסי.. אף פעם לא קראת לי לשבת לנהל שיחה בן: אני מראה חום, עניין,.... ליהי: אני מרגישה שאתה לא באמת סגור על עצמך.. כן מעניין אותי להתקרב ומנסה לעבוד על הדברים בעצמי שקשה לי איתם. בן: את מעניינת אותי ומושכת אותי ואת אומרת שגם, אבל אף אחד מאיתנו לא מרגיש את זה ליהי: אני לא יודעת.. אני עדיין רוצה. אני לא יודעת אם זה בגלל שאנחנו לא מתאימים.. בן:אמרתי לך כבר לפני שבועיים, שמבחינתי להיות איתך כל היום, לשבת איתך... אבל זה לא קורה ליהי: בחוץ יותר קל לבנות את זה, בהדרגה... אני יודעת שאני עבדתי על דברים עם עצמי.. בן: אולי הדרכים שלנו להתקרב הן שונות.. חפרתי על זה ביומיים האחרונים... ולא טוב לי.. מצד אחד נחמד שיש פה משהו, קצת עניין ומצד שני אני מרגיש שאני נותן אחרת ממך... מצדך זה להציע לי קפה ומצידי זה זה לבוא לתת חיבוק... האמצע הזה לא בא לי טוב. אנחנו כביכול כבר 3 שבועות כאן יחד (ליהי: מבחינתי זה מאז שעדי הלכה..) הקשר הזה הוא הזוי, זה לא לפה ולא לפה. ובן ממשיך... מוזר שלמשל אנחנו במטבח.. ואנחנו מתנהגים כמו אורן ו... (פספסתי חח) אני מבין את המצב אבל אני מכיר גם את החיים... ליהי: כאן זה לא באמת החיים, זה לא כמו שהייתי מפתחת קשר בחוץ בן: אצלי דווקא כן, אם זה היה זורם ומרגיש לי נוח, היינו בפאזה אחרת לגמרי. יכול להיות שזה חוסר התאמה, אבל בזה שאני מרגיש שאת שונה ממני, את צריכה את הקטע החברי...הקטע הפיסי לא חשוב לי בכלל. (תרשו לי לגחך) בן ממשיך: את מתקרבת אלי בכל פעם שאני מתרחק... אמרתי לך מי אני ומה אני.. ומנסה להתקרב.. אז את אומרת שלך קשה, אולי גם לי קשה, אולי אפילו יותר ממך.. ואני לא מצפה ממך לפחות ממה שאני רגיל אז... אולי אנחנו לא מתאימים. ליהי: גם אני כבר לא יודעת לפעמים איך להתקרב אליך. בן: בכל פעם שאני מתקרב אלייך, את נותנת לי תחושה שלא נוח לך ליהי: אני לא יודעת כבר איך להסביר לך את זה בן: שוב, אני מרגיש שזה לא לפה ולא לפה. ליהי: גם אני, מאוד חשוב לי להתקרב אליך בן: אבל זה לא קורה, זה לא קורה אולי אנחנו שונים אבל אצלי זה קיים ואצלך עושה רושם שלא ליהי: זה לא נכון, פשוט לוקח לי זמן, גם בחוץ, 3 שבועות אני פתוחה אבל לא עד הסוף הקירבה הזו שיהיה לי נוח כל פעם לבוא לחבק אותך, לנשק... אני מאוד רוצה שזה יהיה, עשיתי דרך אני לא יודעת מה להגיש לך חוץ מזה שאני רוצה בן: הקושי שלך להתקרב גורם לי להתרחק. אני לא יודע מה לומר לך, אני שומע אותך.. אבל... אני כל הזמן חופר, וזה לא בא טבעי... ליהי: בגלל שאין פה הסחות דעת, אתה חופר לעצמך כל הזמן בן: אני לא חושב, אם היה עניין זה היה עובד. תראי את איתן ודניאל... ליהי: אני לא רוצה לשבת על הוריד, אני נותנת ספייס בן: גם אני נותן ספייס, לא יודע מה היה קורה אם הייתי פוגש טחת מכן בחוץ, אם זה היה עובד או לא... ליהי: ... אני לא רוצה לשמוע.. אתה משווה אותי לבחורות אחרות... לי לוקח זמן, אני לא כמו בחורות אחרות.. בשבוע האחרון עשיתי דרך מאוד ארוכה כדי להיות מסוגלת להרגיש... אני לא יודעת מה להגיד לך. בן: טוב, הבנתי, אני מבין את הקושי ו.. נראה מה יהיה. ממש הייתי רוצה להגיד לך, אני לצידך ותקחי את הזמן... ליהי: אני לא רוצה שתעשה את זה.. אניי רוצה שתיזום שיחות... בן: או.קיי. ניסיתי... ואני מנסה.. והייתי רוצה שזה יהיה יותר טבעי ליהי: אבל הסיטואציה היא לא טבעית.. אני עובדת על זה.. שתיקה... בן: נראה, ננסה, אני לא יודע, נראה... אני מאוד רוצה, כרגע פשוט משום מה, זה לא יוצא. הייתי רוצה שזה יהפוך למשהו טבעי, כמו שאני רגיל, את רגילה... נמשיך לנסות... אני לא יודע שתיקה בן: אצלי בראש אנחנו צריכין להנות, שיהיה בכיף... וניתוק של הסיטואציה ליהי: במצס כאן, מאוד קשה בן: כולם עכשיו מסתכלים עלינו ומקנאים.. ואומרים איזה כיף להם... ואיך זה שהם לא עפים אחת על השניה... ליהי: לא אכפת לי מה אחרים אומרים... שתיקה ארוככככה בן: בקיצר, או ששנינו ננסה יותר... ליהי: תסתום ו...ומתנשקים (הסאונד לא משהו בכלל.. חח) ובן תוך כדי אומר לה "אהבתי את התסתום" עכשיו מחליטים שמאוד חם בחוץ... וליהי קמה מהספסל לחפש את הכלב שלהם. עכשיו נשיקה ארוכה בסלון... THE END

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif תודה

עכשיו יהיה קצת שקט מבן, עד החפירה הבאה... איזה פוץ אטומי

easternstar

New member
חחח.../images/Emo140.gif. ממש טלנובלה..אבל איכשהו הסוף

תמיד חוזר על עצמו ובן שוב מתחיל בסרטים. כמו לופ אינסופי.

Klayhamn

New member
כלום לא יעזור

כל עוד היא תביע בו עניין היא תצליח לסובב אותו כנראה גם עד חתונה וגם תצליח לסחוט ממנו את כל כספו ואת ביתו

Klayhamn

New member
ודאי

בגלל זה הוא הלך עליה ולא על עדי הוא סוג של מזוכיסט

easternstar

New member
חחח.. אם הוא לא הבין עד עכשיו../images/Emo163.gif

המצב נראה קצת אבוד

למעלה