לא
N noaxxx New member 12/8/11 #29 מסתבר שהיתה שיחה בין ענבר ענת ואיילת ולא שמענו כי הראו לנו את בן וליהי, חבל
ר רגע רק רגע Active member 12/8/11 #36 לענבר יש רגשות אשם... כיוון שהיא יודעת שאיילת הייתה איתה ברגעיה הקשים כשהיא עצמה הייתה מדוכדכת עד אין קץ. ואני בשלי - ענבר, סתמי
לענבר יש רגשות אשם... כיוון שהיא יודעת שאיילת הייתה איתה ברגעיה הקשים כשהיא עצמה הייתה מדוכדכת עד אין קץ. ואני בשלי - ענבר, סתמי
N noaxxx New member 12/8/11 #41 נכון, ענבר מנסה רק להצטדק כל הזמן, גם טון הדיבור שלה משדר את אותו הדבר. אני חושבת שאתה יכול להוסיף את ה 'סתמי' לחתימה שלך..
נכון, ענבר מנסה רק להצטדק כל הזמן, גם טון הדיבור שלה משדר את אותו הדבר. אני חושבת שאתה יכול להוסיף את ה 'סתמי' לחתימה שלך..
K Klayhamn New member 12/8/11 #59 ואני רק רוצה להעיר ש... ענבר ושות' מספרות עכשיו ש-"איילת מביאה את זה על עצמה" אני רק רוצה להזכיר את האירוניה, כשבן ניסה לשכנע את איילת לגלות קצת רחמים לליז -- איילת אמרה שהיא "לא מסכנה, והיא מביאה את זה על עצמה". מישהו אמר קארמה?
ואני רק רוצה להעיר ש... ענבר ושות' מספרות עכשיו ש-"איילת מביאה את זה על עצמה" אני רק רוצה להזכיר את האירוניה, כשבן ניסה לשכנע את איילת לגלות קצת רחמים לליז -- איילת אמרה שהיא "לא מסכנה, והיא מביאה את זה על עצמה". מישהו אמר קארמה?
N noaxxx New member 12/8/11 #69 ../images/Emo45.gifוואלה נכון זה יכול להתאים... http://www.youtube.com/watch?v=6ynrSEjHyRI אם לדייק... אז.. דקה 2:00
../images/Emo45.gifוואלה נכון זה יכול להתאים... http://www.youtube.com/watch?v=6ynrSEjHyRI אם לדייק... אז.. דקה 2:00
ר רגע רק רגע Active member 12/8/11 #73 כולם חוטאים בזה... וכמו שכעסנו על איילת בזמנו, כך עתה. הפעם הכעס מופנה לזו שאמרה משפט זה. אין איפה ואיפה
כולם חוטאים בזה... וכמו שכעסנו על איילת בזמנו, כך עתה. הפעם הכעס מופנה לזו שאמרה משפט זה. אין איפה ואיפה
N niva99 New member 12/8/11 #30 ענבר לקרן בלחש:"הייתה לי שיחה נוראית" שאלתי את איילת האם היא רוצה להיות פה. ואז הן מרכלות על איילת" להפגע זה בחירה", "מרגישה לא טוב עם חוסר הסובלנות שלי- ואני לא יודעת כבר מה לעשות"...
ענבר לקרן בלחש:"הייתה לי שיחה נוראית" שאלתי את איילת האם היא רוצה להיות פה. ואז הן מרכלות על איילת" להפגע זה בחירה", "מרגישה לא טוב עם חוסר הסובלנות שלי- ואני לא יודעת כבר מה לעשות"...
N noaxxx New member 12/8/11 #45 זה לא רק שהיא מכרה אותה, אלא תמורת מה היא עשתה את זה... הכל בשביל להגיע למרכז הבמה... וזה הופך את העניין לעוד יותר מרגיז
זה לא רק שהיא מכרה אותה, אלא תמורת מה היא עשתה את זה... הכל בשביל להגיע למרכז הבמה... וזה הופך את העניין לעוד יותר מרגיז
ר רגע רק רגע Active member 12/8/11 #51 צודקת. ענבר חושבת שמרכז העלילה נמצא בידי קרן. לדעתי, המהות של ענבר היא - בבקשה, אני מתחננת... תראו שאני קיימת.
צודקת. ענבר חושבת שמרכז העלילה נמצא בידי קרן. לדעתי, המהות של ענבר היא - בבקשה, אני מתחננת... תראו שאני קיימת.