שרשור עדכוני צהריים 09/08/2011

דידי 9

New member
חחח לונדרון נכון. גם אני חשבתי על זה, לא יודע

יודעת איפה יהיה לה טוב יותר. אני חושבת שהיא בהחלט מיצתה, ושהיא אדם חיובי, אבל הנוכחות שלה בבית מיותרת לגמרי

sunflower11

New member
אני דווקא מאוד מחבבת את ליז ועצוב לי שהיא לא

אה לידי ביטוי כפי שיכלה. ודווקא הייתי רוצה שתישאר כי באות בנות חדשות ומצבה יכול להשתפר.

פעם שלישית שהוא נותן רמזים לפני הדחה

בפעם הראשונה- שאל את לינוי איך תרגיש אם תהיה מודחת... בפעם השניה- ענה לבן שאולי אין לו הרבה זמן להיות עם עדי... ועכשיו בפעם השלישית- אומר לשלוש בנות בחצי חיוך לארוז היטב, חוץ מלאחת- ליז...

ענבר מתגלה כבוגדת עלובה מאוד,זרקה את..

"חברתה" הטובה ביותר איילת עבור נזיד עדשים זול,ועוד איזה זול-אתי,ליהי,קרן. עצם זה שהיא מסוגלת להוציא בפומבי את רצונה שאיילת תודח מצביע על מוסר לקוי אצלה.אותה איילת שליוותה אותה רגע ברגע באותה תקופה שהרווק רק רצה להעיף את המטען החורג שלה מהבית,אותה תקופה שאיילת התחננה לאיתן שרק יזרוק לה מילה או יחס, אותה תקופה שהיא בחרה להוציא דווקא אותה לאיוורור מחוץ לוילה. ענבר תקעה סכין בגב של איילת,חד וחלק. צר לי שאיילת בחורה תמימה מידי כדי להבין זאת,אם איילת היום מודחת בגלל טיפטופים רעילים של ענבר,אזי הרצחת וגם ירשת יחול במקרה זה ממש כפי שקרה עם לירון.

elvis18

New member
אני חושב שהיא לא רוצה לשחזר את מיקרה

ג'קי\נופר ...היא כל הזמן שמה בשביל איילת ובגלל זה אף אחד לא רואה אותה ...כמו שהיא ,ההבדל בין שניהם שאת ג'קי גילו מוקדם בעונה וכל ההתאבות שלו וכל מה שהלך שמה זה היה מדורג בשבועות הראשונים כולם מתו עליו ,אבל בשבועות האחרונים כל מה שהוא עשה זה רק נופר ..ובגלל זה ,הוא איבד הרבה מכוחו . ענבר לא רוצה להיות תקועה בדיוק באותו חרא ,היא לא הייתה במצבו והיא לא כלכך פופולרית כמוהו כדי לעשות כזה מהלך שגם יחזיק מים עד סוף העונה ..ולכן ההתנתקות שלה מאיילת זה הדבר הנכון ביותר לעשות . זה לא אומר שהיא צריכה להתעלם מקיומה ,אבל בהחלט זה אומר שלא צריכה להיות דבוקשה אליי 24\7 ...עדיין יש פה תחרות על מיליון שקל ולענבר יש סיכוים מעולים - רצוי שלא תפקשש אותם

הכניסו לה לראש שלא רואים אותה בגלל החיבור עם

איילת,אבל זה ממש לא נכון.אמנם איילת בחורה דומיננטית,אבל גם בשקט בזמנו של ענבר והעיצות הטובות שלה היא בלטה,לצערי היא השתנתה מאוד. היא לא באמת זנחה את הזוגיות,היא רק המירה אותה באחרת-ענת והיא. לגבי גק' ונופר וזוג בריאלטי,יש דוגמאות לכאן ולכאן,אלירז ואלין למשל-הצלחה. חוץ מזה יש גם זוגות בוילה שלא בדיוק מאפילים אחת על השניה באופן מהותי-קרן וליהי,דניאל ואורטל לאחורנה.ליז ועדי בזמנו. ענבר לא יודעת הרבה דברים שאיילת עשתה למענה,והיא לא לוקחת קרדיט עליהם.שהיא תצא בחוץ ותראה הכל,היא תתבייש במה שהיא עושה לאיילת כרגע. ואני מזכיר לכולכם בזמן שהכי הרבה איילת צריכה חברה טובה להשען עליה.

דידי 9

New member
לקוסטנזה ול-bll

לא הכניסו לה לראש, והיא גם אמרה לאיילת-וגם ביצעה! התרחקה קצת להראות את עצמה, כי איילת לא רעה-אבל היא חולת צומי באמת. שאתם החלטתם לתפוס אותה כחברה של איילת, כאדם ביישן רגיש וסגור- ואתם לא מוכנים לראות שהיא נפתחה! בעיקר לעצמה! שהיא רוצה לתת לעצמה במה, ולא רק לאיילת. היא עדין אוהבת את איילת, אבל מנסה לחזק את עצמה. היא לא אדם מגעיל, היא אדם מדהים, ולא תפסה תחת כפי שכתבתם, אלא רק הרימה טיפה את הראש להציץ בענבר. זה מאוד יפה-ואל תפרשו את זה כרוע ובגידה באיילת. זה לא פייר כלפי ענבר

דידי 9

New member
אני לא שמעתי או ראיתי, וזה מזור.יכול להיות

שהמתח ביניהן גבר. לא יודעת

דידי 9

New member
קוסטנזה! היי:) התגעגעתי אליך! חחח ולגבי-

ענבר- אתה טועה טעות נוראית! אם אתה היית באותה סיטואציה-היית מרגיש אותו דבר. איילת אמרה לענבר בפעם האחרונה שענבר הייתה מועמדת: "איתן לא יעשה לי את זה, הוא לא ידיח אותך" מה שבעצם נתן לענבר להרגיש שהיא אוויר, ושהיא בזכות איילת שם, והיא רוצה להרגיש בזכות עצמה! מותר לה! איילת שואבת אותה לדאונים שלה כל הזמן בלי הפסקה, ולא מכבדת את המרחב האישי של ענבר להתבטא. מותר לענבר לרצות להתבלט גם. ואני מאוד מחבבת את איילת! שלא תטעה

היי דידי, דידי חברות טובה בעיני נמדדת לא רק ב

אפ אלא בעיקר בדאונים,וענבר לא שם בשביל איילת,להיפך רק מחמירה יותר את הגישה כלפיה. יש קיום בנפרד לכל אחת שם,והנה עובדה שעם ענת יש לענבר צמידות לא פחות פחותה מאשר היתה לה עם איילת,והיא לא מתלוננת על הסתרה או לחסות בצילה. זה משהו בחוסר בטחון וקנאה של ענבר שלא יכולה לסבול דמות שמחה וחברותית יותר ממנה לידה.וזה עצוב לגלות שבמשך חודש וחצי ענבר השתמשה באיילת לאינטרסים שלה.

דידי 9

New member
קוסטי, אני גם חושבת איך חברות נמדדת, אבל-

אם אתה ואני היינו באותה סיטואציה, שבעצם-הן הכירו שם! הן לא חתמו חוזה, ולכל אחת מהן יש את השאיפות שלה מהתכנית. ענבר כל הזמן אומרת שהיא אוהבת את איילת, אבל איילת, כטיפוס-לוקחת מלא מרחב, ובצדק! כי היא מצחיקה, ונעימה, ודומיננטית, לענבר יש בעיה-היא אחרת, היא ביישנית היא נפתחת לאט-וליד איילת זה קשה לבלוט! היא אוהבת אותה, היא בעדה, היא מרימה אותה כשצריך והיא יכולה-והיא חברה אמיתי! היא פשוט התחילה קצת גם לאהוב את עצמה ולפרגן לעצמה ולהבין שהיא עומדת בתכנית רק בחברה של, ולא בזכות עצמה. זו לא קינאה! חוסר ביטחון-אולי. אבל גם הכרה שהיא צריכה לפרגן קצת לעצמה. ואני בעד.

למעלה