שרשור עידכוני אליסה מה-20.9 ועד לאחרונה

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifשרשור עידכוני אליסה מה-20.9 ועד לאחרונה../images/Emo41.gif

זה יהיה ארוך? בטח אבל זו אליסה ואנחנו אוהבים את אליסה לכן זו מתנתי אליכם לכבוד סוכות
תהנו ובבקשה לא לקטוע אותי עד שאסיים

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif ראיון ראשון

הראיון הראשון שאני שמה פה הוא ראיון של אליסה ממסיבת קדם האמי של Entertainment Weekly
שאם אתם לא זוכרים אז אליסה נראתה בו כך
http://www.youtube.com/watch?v=Sed0y89yDsQ המ ומה כבר אפשר לומר על הראיון? בקיצור אליסה מדברת על היציאה לאירוע כזה שהוא איזון נחמד בין עבודה ובילויים, שהיא אוהבת להתלבש יפה ולהרגיש כמו נסיכה(גיחכתי בקטע הזה כי היא ממש התלבשה מכוער
) מתי שהיא יוצאת לאירועים שכאלה שכידוע לנו היא לא משתתפת בהם כל יום ולכן הם מיוחדים.

always be me mc

New member
23.09.08../images/Emo13.gif

אליסה סועדת עם קייט ספייד(ממה שהבנתי היא גיסתו של דיוויד ספייד) ב- BLT steak(מסעדה בלוס אנג'לס)

always be me mc

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כנראה השנה אליסה החליטה שהיא רוצה לשמח אותי ולכן התחילה ללבוש הרבה כחול

Natali Milano

New member
חח צודקת

אליסה תמיד חייבת להרוס תהופעה שלה עם איזה סוג נעליים חח

always be me mc

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אליסה דופקת הופעה

CharmedRulez

New member
אוקיי משהו דרמטי לא הובהר פה.

שלדעתי ממש מצחיק ולא מצאתי רגע דל כדי לשתף אותו איתכם. כוווווולם (אני לא!) חשבו שאליסה הייתה בטקס האמי השנה. בשמלה לבנה מזעזעעעעעעת! וכתבו בעיתונים, ואף אחד לא האמין שהיא תלבש כזה דבר מכוער. יומיים אחרי בערך, כשהיא הייתה שם, היא מצאה את החתיכת קרטון הזאת והייתה חייבת לכתוב עליה ולהצטלם כדי להגיד "אני לא לבשתי את השמלה הלבנה הזאת!!!!" התמונה פה בצד. התמונה עם השמלה הכחולה נשאה כותרות בסגנון will the real alyssa milano please stand up....? חחח הן לא דומות כל כך לדעתי... אבל לא משנהההה

always be me mc

New member
תודה על המידע ../images/Emo24.gif

סיפור מאוד משעשע
וכפי שכתבת אתה פירטת ופירטת יפה אז השארתי את זה

always be me mc

New member
25.9 אליסה בשדה תעופה של ל"א../images/Emo160.gif

סליחה מראש שזה משורשר ככה אבל חשוב לי לשמור על רצף הזמן ומה לעשות שרק עכשיו שמתי לב לתמונות האלה שפורסמו לאחרונה אז זה מה שיש

always be me mc

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

מסכנה גם היא צריכה להעביר את התיקים דרך המכונות

always be me mc

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

בעע מזל שאליסה לא מסתכלת חח

always be me mc

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

אליסה: יאללה נו איפה התיקים הארורים האלה?

למעלה