שרשור עידכוני אליסה מה-20.9 ועד לאחרונה

always be me mc

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

מקווה מאוד שהשרשור הזה יתקפל כי מרוב תמונות לא רואים פורום

always be me mc

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

וזו הייתה התמונה אחרונה שאני שמה(כי דיי כמה אפשר מאירוע אחד?
) למי שרוצה לראות את כלללל התמונות(ויש הרבה באמת) שיכנס לפה: http://dark.phoebe.free.fr/cpg1418/thumbnails.php?album=1175&page=1 אגב זה המקום גם לציין שכל התמונות מהיום הזה לקוחות מהאתר אז זה רק הוגן שיקבל את הקרדיט

always be me mc

New member
ראיון עם אליסה בקשר לסדרה../images/Emo63.gif:

אומנם כתוב לא לשכתב אבל תרגום זה דבר הכרחי אז: אליסה מדברת על להיות 'רווקה' בשביל רשת ABC תאריך: 22 לספטמבר מראיינים: Access Hollywood אליסה מילאנו עומדת לחזור לרשת אשר עזרה להפוך אותה לכוכבת, והיא דיברה איתנו על הפרטים שסביב לחזרתה. השחקנית אשר קיבלה את ההזדמנות הגדולה שלה כשהיא מגלמת את בתו המתבגרת של טוני דנזה בתוכנית 'מי הבוס?'(ומאוחר יותר מצאה הצלחה ב'מכושפות') אמרה לנו שהיא מתרגשת לחזור לאיי בי סי בשביל קומדיה חדשה. 'בנובמבר אנחנו מתחילים את ההפקה של הסדרה החדשה שלי לאיי בי סי הנקראת 'רווקה עם הורים' שנבחרה לאמצע העונה. בקומדיית המצבים שבאורך חצי שעה אליסה מגלמת דמות בשם לו. 'מדובר על משפחה לא מתפקדת עם הרבה בלאגן אבל גם עם הרבה אהבה', מסבירה אליסה על הסדרה. ולמרות שהסדרה לא תתחיל עד ינואר הבא אליסה אומרת שהיא מתרגשת להיות מעורבת בזה. 'אני מאוד מתרגשת לחזור לעבודה' אמרה בהתלהבות. ולפחות אחת הסיבות שבגללן היא נרגשת מהפרויקט היא הקאסט שאיתה: 'זה מדהים', היא אמרה 'זה עם אנני פוטס, בו ברידג'ס, אמנדה דמטר, מגאן פיי ואריק וינטר'. קישור לכתבה: http://www.accesshollywood.com/alyssa-milano-talks-getting-single-for-abc_article_11370

CharmedRulez

New member
וואי! המון המון תודה על הטריילר!

ממש לא ראיתי את זה ובאמת חיכיתי למשהו בסגנון שייצא! נראה חביב ביותר, קצת וייט-טראש כזה, אבל אני אתמודד בגבורה. איזה יופי. נקווה שימשיכו לפרסם את זה כמו שצריך! תודה רבה!!

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifביקורת מאתר thefutoncritic על הסדרה../images/Emo70.gif

המ כיוון שזה דיי ארוך ופיסקה אחת היא פשוט פרשנות של פסקה אחרת שמספיק טובה לדעתי אז לא תרגמתי אותה אבל את העיקר כן
מבט ראשון על 'רווקה עם הורים' תאריך: 16.09 רווקה עם הורים(רשת ABC): תסריטאית: קריסטין ניומן במאי: מייקל אנגלר אורך הפרק: 23:33 תיאור הסדרה ששיחררה הרשת באוגוסט: הכירו את לואיזה אשר אנו קוראים לה לו. הבחורה בת ה-30 פשוט מאושרת שההורים הגרושים שלה מנהלים חיים מרגשים בנפרד. היא באמת מרגישה כך רק ששניהם סומכים עליה הרבה יותר מדי: האבא צריך אותה שתשמש כהורה מחליפה ואמה סומכת עליה שבמשך 24 שעות ביממה ו-7 ימים בשבוע היא תהיה הפסיכולוגית ואשת סודה. בתקווה שתוכל סופסוף לחיות חיים מלאים לבדה לו מבקשת מהיקום 3 משאלות קטנטנות : אישה מושלמת בשביל אביה, החברה הכי טובה המושלמת עבור אימה ובחור מושלם בשביל עצמה. וכפי שהאמרה אומרת 'תזהר ממה שאתה מבקש' כך קורה ולפני שהיא מבחינה היא מוצאת את עצמה בבית של אביה פוגשת בננסי, אישה נחמדה מדריכת טיירים נדיבה שעובדת בדולפינריום ומי שהולכת להיות אימה החורגת ויש לציין שלמרות שאביה מטורף על ננסי, שני ילדיו הקטנים יותר(אחיה התאומים למחצה של לו) לא סובלים אותה. מכה ראשונה
בינתיים לו פוגשת את מר נכון, בחור חתיך ורגיש סגנון מתיו מקונוהי, שמחבב אותה גם אבל מתגלה שהוא בנה של ננסי משמע אחיה לעתיד של לו! מכה שניה
לבסוף, אמה של לו בעלת הכוונת הטובות מכריזה שהיא סופסוף מצאה את בת הלוויה שהיא חיפשה במשך כל חייה ושהיא לו בעצמה! מכה שלישית ?
אולי אבל זה מעולם לא מזיק כשיש אמא מעורבת... הכותבת ומפיקה קריסטין ניומן('מופע שנות ה-70', 'איך פגשתי את אמא שלך') חופרת עמוק לתוך ההיסטוריה שלה ולב המשפחה כדי להביא את התוכנית החכמה, חמה ושנונה שבאורך חצי שעה. אליסה מילאנו('מכושפות', 'מי הבוס?') מככבת בתור המתוקה, אשר נמצאת קצת מחוץ למרכז המשפחה המקורבת טיפה יותר מדי. וכך מביתה של טלוויזית DreamWorks מגיעה קומדיה בקצב מהיר שתגרום לכם לעודד את לו למצוא את דרכה
מה עובד? 'רווקה עם הורים' היא בת ליווי מושלמת בתצרף ל'סמנתה מי?' וטובה משיכולתם לבקש.. בוא נראה: הגיבורה המקסימה שמנסה למצוא את דרכה בחייה. בדוק
הורים שמשגעים אותה? בדוק
חבר/ה הכי טוב/ה שיכור/ה בדוק
בחור חתיך מעבר לגבול המותר(בינתיים) בדוק
חוש הומור מוזר אבל לא מוזר מדי בדוק
אני מציין דברים אלו כדי שלא תחשבו את 'רווקה עם הורים' להיות חיקוי של 'סמנתה מי?' אלא כדי לציין שאם אתה מעריץ של הסדרה הזאת אז יש סיכוי סביר שאתה תהנה מ'רווקה עם הורים' גם כן וכמי שניסה ומעריץ אמיתי של 'סמנתה מי?' אני מצאתי כמה מרכיבים ב'רווקה עם הורים' שאני נהנה מהם. מילאנו חביבה כמו תמיד–> מתוסכלת אך אף פעם לא עצבנית, בודדה אבל עם זאת במרחק של חיוך אחד משמחה, וחמודה מבלי לנסות יותר מדי, כך שאין ספק שהיא יכולה להוביל סדרה. לעומת זאת דמטר פשוט גונבת כל סצינה שהיא נמצאת בה, בין אם זה בדיון על הערכים של בעלה, בתגובה על בעיותיה המיוחדות של לו או כשהיא מציעה את עזרתה כאשר דברים יוצאים מכלל שליטה. מה לא עובד? לעומת זאת הסדרה עוד לא בדיוק התגבשה כך שכמעט כולם גובלים בקריקטורות. אליזבת' וג'ו במיוחד לא נותנים תחושה של אנשים, הם כמו בדיחה מהלכת על גברת רובינסון והבעל שמתפקד כאבא גרוע. ובכל זאת אני אתן לסדרה קצת קרדיט ואומר שהיא כן מנסה לתת להם כמות מסויימת של עומק לקראת הסוף כך שצופה עשוי להניח שעם הזמן נקבל תחושה והיכרות טובה יותר עם הדמויות. זה בנוסף לטיפשות קצת רבה מדי(לשרירים של וינטר למשל יש אפקט קולי משלהם) גורמים לי להסס ולומר עוד שזה ראוי לטלוויזיה. בשורה התחתונה: זה יכול להפוך למשהו נהדר אבל זה עוד לא ממש שם. קישור לביקורת: http://www.thefutoncritic.com/rant.aspx?id=20080916 ועלי לציין שזה נשמע כאילו המבקר כבר ראה את הפרק הראשון אז אם הוא אומר מנסיון שיש פוטנציאל(גם אם עדיין לא ממומש) אז אני שמחה

always be me mc

New member
טוב זהו חברים!

עכשיו באמת סיימתי(תודה לאל!
) מקווה שהיה מעניין, קצת מצחיק ונחמד
אומנם הבלוג של אליסה בנושא הספורט מכיל חוויות מכל מיני אירועים שלה בזמן האחרון(כמו הביקור בסיינט לואיס) אבל זה ספורט ולא נראה לי שזה כזה מעניין לתרגם או לקרוא אז לא תירגמתי ושמתי פה אבל אם אתם רוצים בכל זאת לקרוא אז כנסו לבלוג שלה: http://alyssa.mlblogs.com/ וזהו, שהיה לכולנו חג שמח
ואני מסיימת את השידור פה עם תמונה של הכלב של אליסה(גיבסון) לבוש כמו אוהד בייסבול

Natali Milano

New member
חח איזה שם גיבסון

אליסה את לא חס וחסה משווה אותו למל גיבסון רייט?

למעלה