שרשור ערב-אורטל ואורן התנשקו?

../images/Emo41.gifשרשור ערב-אורטל ואורן התנשקו?../images/Emo41.gif

אהבתי לראות אותם ביחד עכשיו.. אבל שוב.. כרגיל.. פספסתי. הייתה נשיקונת שם?

סתיו7337

New member
היא לא נמשכת אליו, זה ברור כשמש!

אני מהמרת שבחוץ זה לא ימשיך (או יתחיל, או מה שזה לא יהיה...)

אורטל כן נמשכת לאורן, ואם כבר מדברים על קנאה,

אז איתן מגלה קנאה, השאלות החטטניות שלו לאורן לא מותירות ספק בקשר לקנאתו. "מה הרגשת בהתקרבות הפיזית לאורטל"?. ועו שאלות מביכות.

סתיו7337

New member
יכול מאד להיות שאיתן גם מקנא, אבל לגבי אורטל

ראינו באיזו קלות היא התקרבה לאיתן ולגמרי אפשר היה להבין שיש שם משיכה. גם במקרה של אורן אפשר להבחין והפעם להפך, לגבי חוסר המשיכה שלה אליו. הגוף של אורטל אומר הרבה יותר מהמילים (שאגב, גם במילים אורטל אמרה את זה)

הקשר הכי יפה ומעורר אמפתיה.

אני וחברותיי מצאנו את עצמנו, לראשונה ב24/7 מתרגשות מההתקרבות של אורן ואורטל. זה כל כך יפה, מלא בכבוד, חיבהועדינות. ללא ספק הם הזוג המקסים ביותר, דוקא בשל היותם מעולמות שונים. לא יודעת מה יהיה על עתידם, אך כרגע זה מרגש.

efrat800010

New member
לא ממש נשיקה אלא

נשיקונת על השפתיים ל 2 שניות אבל אורטל היתה ממש מובכת

efrat800010

New member
ובעצם מי שהכי הובך מכל הסיטואציה היה

איתן הוא פשוט שכב שם לידם מידי פעם זרק איזה משפט בתוך תוכו הוא עדיין נמשך לאורטל....

לגיטימי

אי אפשר בחיים שבנאדם ימשך רק למישהי אחת. אבל משיכה פיזית זה לא מספיק.

דקל69

New member
לא חושבת שאיתן עוד חושב על אורטל, זה ברור

שכאדם הוא מאוד סולד מימנה ולא מאין לה. נראה לי שהוא יותר מוטרד ומפחד שאורטל לא משחקת באורן ודואג לזה שהיא אמיתית איתו. הם צחקו ברביעיה (איתן ודניאל, אורן ואורטל), פשוט מוזר לו שלאחר כ,כ הרבה התלבטויות של אורטל והספורים ששמע מאורן לגביי הזוגיות היא פתאום בטבעיות נשכבת איתו במיטה כשהוא חצי עירום ומתנהלת כאילו היא זוגתו. בעוד יומיים הוא יקבל אותה באופן טבעי (כפי שנהג בקשר של ליהי ובן9, הוא צריך להתרגל לעובדה ולהאמין בזוגיות הזאת. אל תשכחי שאיתן מההתחלה התכוון ,לוותר" לאורן על אורטל בגלל המשיכה של אורן אליה. עוד לפני שבחר בדניאל ורצה אותה. לדעתי הוא חושש לפגיעה של אורן, ברגע שישתכנע שאורטל אמיתית הכל יזרום.

הם חמודים

ואני לא מסכימה שיש ביניהם רק חברות יפה ושאין ביניהם כימיה. אני חושבת שיש ביניהם כימיה, לפחות צד אחד בוודאות נמשך לשני.. אני חושבת שגם אורטל באיזשהו מקום נמשכת אליו.. כאילו, אני לא הייתי מסוגלת להיות בכזו סיטואציה שברור מאליו שהיא מעבר לידידותית עם מישהו שאני בכלל לא נמשכת אליו.

דקל69

New member
אורן בוודאות נמשך אליה בטירןף, אצלה

המשיכה הגיעה מאהבת האדם. היא כבר הודתה ליוני שאין לה משיכה פיסית, ברור שהיא לא היתה נוגעת בו ולא מתקרבת אליו אם לא היה לה רגש (לא מדובר על ליהי), אבל המשיכה בעיקר נובעת מכך שהיא בוטחת בו, סומכת עליו ובעיקר כי הוא חבר אמיתי שלה, היא בחרה בנפש לפני שהתמסרה בגוף.

efrat800010

New member
היא נמשכת אליו בגלל האישיות שלו שאותה היא

כל כך אוהבת החיצוני מושפע מהפנימי

efrat800010

New member
../images/Emo13.gifכן ברור שיש כימיה תנסי להיזכר

בהם ב3 שבועות הראשונים לכאורה אין קשר לחלוטין ברגע שהיא הכירה את אופיו ופנימיותו במשך חודשיים היא נפתחה אליו והמחסומים ירדו כך הוא אליה היתה משיכה פיזית נטו ולאט לאט הוא גילה אותה,עוד צדדים אצלה שהוא אוהב והם ממש חמודים יחד הזוג היחיד שאני יכולה לראות השאר מגעילים אותי

למעלה