שרשור ערב-אורטל ואורן התנשקו?

דקל69

New member
מה בכלל הקשר למראה, רוב הזוגות לא יחזיקו

מעמד כי הקצב בחוץ שונה ורק אז הם יגלו את היכולת והרצון שלהם לדברים אחרים. כרגע הם סגורים ומתנחמים בכל קשר, תמיכה ומגע. אני מאמינה שדניאל כן תרצה לבחון את הקשר בחוץ ולנסות אותו, לא סגורה על הכוונות של איתן, בכל מקרה ההפסד כולו שלו. קרן וגב, ליהי ובן לא ישארו דקה מעבר לצילומי ההפארצי ביחד. אורן ואורטל אולי ינסו בחוץ אבל הפער המנטלי ביניהם כ,כ גדול שזה לא יסתדר כמה שירצו. מה שמחזיק את הקשר ביניהם זה ההססנות של אורטל והעובדה שחצי משהותם בוילה התלבטו אם להיות או לא להיות במקום לנסות להיות. המתח וההססנות היא ששמרה על הגחלת. בחוץ כשלא יהיו עכבות הם יגלו את הפער והשוני ביניהם.

סתיו7337

New member
הסיבה שאף אחד מהזוגות לא יחזיק מעמד:

גב וקרן: אני עדיין חושדת שלגב מחכה חברה, או לפחות מישהי בחוץ. ההתנהלות הא-מינית שלו מאד חשודה לי. חוסר הרצון שלו לנשק את קרן מאד מוזר. אורן ואורטל: אין פה זוגיות. אורטל ממש לא נמשכת לאורן ומעבר לזה, הם מאד שונים באופי. אורטל נדלקת כשלא רוצים אותה (היא הודתה בזה אצל איריס) ובאופן כללי הרבה יותר אגרסיבית מאורן, שלא יספק לה מספיק קונטרה וגירוי דיאלוגי. איתן ודניאל: הם כאילו עם הסיכוי הכי טוב מבין כולם שם, אבל איכשהו ממש נראה לי שאיתן עדיין חושב על החברה הקודמת שלו (גם כי הזכיר אותה כמה פעמים במהלך התוכנית וגם כי היה כתוב איפשהו שהוא נפרד ממנה לא הרבה זמן לפני שנכנס לוילה. מציאות חברים. ריבאונד) + ההשפעה שיש להורים שלו עליו ולא נראה שעשתה רושם ממש חזק על אבא שלו. אין לדעת מה אחותו חושבת ואנחנו כבר יודעים שהוא מאד מחזיק ממנה + אין מה לעשות, אבל יש ביניהם פערי גיל, פערי עניין ופערי ניסיון בחיים. אגב, כולם אנשים טובים (...אוקיי, גב עם חצי סימן שאלה) ומה שכתבתי למעלה לא קשור לאופי של כל אחד מהם, אלא להתאמה בין הזוגות שנוצרו. ...שוב יצא לי ארוך

סתיו7337

New member
האמת ששכחתי 2 זוגות ../images/Emo13.gif

נכון, בן וליהי.... אני נוטה להאמין שברגע שיתחילו לריב/להתווכח, תהיה בעיה שם. כרגע הכל פרחים ופרפרים, אבל אני לא יודעת להגיד מה יקרה שם ולו רק בגלל העובדה שליהי מתאימה את עצמה לסביבה בה היא נמצאת. ליד קרן היא הפכה לקרן, ליד אתי היא הפכה לאתי. יכול להיות שאם היא תהפוך לבן (מה שיהפוך אותה יחד עם בן ואחיו לשלישייה) אז אולי זה יעבוד. וכמובן כמובן אתי ויוני. יוני הפתיע אותי כל כך לרעה לאחרונה, כשעמד לצידה של אתי, אחרי שכבר היתה התקדמות ואמר שמבחינתו היא יכולה לעזוב, שאני לא יודעת לצפות את הבנאדם. יש סיכוי טוב מאד שכשייצא החוצה ויראה מה אתי עשתה ואמרה + ישמע מה חושבים עליה בחוץ - הוא יחתוך.

חני 57

New member
על מה את מדברת רואים שהבחור מא

מאוהב ,תראי את החיוך שלו ואת האושר שלו כשאורטל לידו!

Deacon Frost

New member
בלה...בלה...בלה

מעניין שדניאל/קרן/ליהי נצמדו לגברים בשביל להתקדם במשחק, אבל אי אפשר לחשוב את המחשבה האסורה הזאת על אורטל כי היא הדבר הכי טהור שדרך בוילה. מעניין שבכל הפעמים שהוא ניסה ליזום נשיקה היא חטפה עליו את הג'ננה, אבל ברגע שהגמר מתקרב כל האמצעים כשרים מבחינתה.

efrat800010

New member
אורטל לא זקוקה לאורן להמשך הישארותה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דקל69

New member
אורן נמשך לאורטל, אבל זה לא סותר את העבודה

שהוא חושב שהיא בחורה מעניינת, מקסימה ושהיא מסקרנת אותו. הוא חיכה לאות מימנה לפני שיקשר ויפתח רגשות כי היא היתה עצורה. מובן שהוא משתוקק לקטע פיסי עימה בכדי לקדם את היחסים אך לא ידרוש ולא ילחץ לכלום. הם ביססו קודם כל קשר ריגשי, אמון, חברות והכרות מעמיקה לפני שקפצו לזוגיות. אורטל לא איתו בלית ברירה, היא מזמן מהרהרת בקשר עימו, הרתיע אותה העובדה שהיא לא נמשכה פיסית גרידא אך כנראה ששאר השיקולים גברו. אורן מאוד מעוניין בפנימיות ובנסתרים אצל אורטל, כל פעם שהוא מקלף עוד שכבה הוא מגלה שהמשיכה היא לא רק חיצונית.

חני 57

New member
היא לא אמרה את זה ,היא אמרה ש

שהיא לא נמשכת בגלל שקשה לה אחרי שהיתה עם חבר שלו ומעולם היא לא אמרה מחוסר ברירה !!!!

שרון-ב-

New member
"הייתה עם החבר שלו" אפשר לחשוב

מה כבר היה לה עם איתן. זה תירוץ עלוב....

שן22

New member
מור נראת רע המצב רוח שלה בריצפה למרות שהיא

לא אומרת נראה לי שהיא מבינה שהיא הולכת מחר הביתה למרות שנראה לי שבא לה להישאר יש בה משהו לא צפוי, שמתם
בפרק האחרון לשיחה שהיא ניהלה עם גב בחדר ועל זה שהיא הייתה שמחה אם הוא היה נותן לה צ'אנס זה בא משום מקום ואף אחד לא הזכיר את זה

Deacon Frost

New member
ד"א, אני לא שוכח שמחר יש הדחה גורלית

ובעוד שבועיים גמר ככה שמבחינתי הכל מחושב. קדימה, כל האוהדים של אורטל מוזמנים לתרץ את ההתנהגות שלה. ד"א, הטיעון שהיא לא התקרבה עד עכשיו לאף גבר כבר לא תקף.

efrat800010

New member
אורטל לא זקוקה לאורן וכולם יודעים את זה

אורטל יודעת את זה אורן יודע את זה בני הבית יודעים את זה ובעיקר הקהל אורטל מתמודדת לבד על המיליון אורן לא היה צריך "לשמור" עליה כל העונה וגם מחר לא יצטרך היא צברה מספיק כח בלעדיו כדי לזכות במיליון...

../images/Emo140.gifסיון כל הכבוד על השירשורים שאת פותחת

אוף, לא בא לי לראות את השיחות החד צדדיות של קרן וגב- היא משפט ארוך והוא ''כן'', ולא בא לי לראות את ליהי ובן מחכים לשמן וביצים מתחננת להפקה- שילמתי הרבה כסף על הערוץ- תראו לי בבקשה את אורן ואורטל, תודה שלא צינזרתם את הנשיקה- אני יודעת שאם הייתם צופים את זה אז בטוח היה צינזור את מי מענין שאתי יוצאת- עושה את עצמה יוצאת, הלוואי ואני טועה והיא באמת תצא, זה כובע שאני אוכל בכיף

היא לא תצא, כולה דיבורים ורוצה תשומת לב

כל הזמן מאיימת שהיא תעזוב את הבית ולא עושה זאת.

efrat800010

New member
../images/Emo6.gifבגלל זה ניתקתי את השידור

צפיתי את ה 10 דק' היומיות שלי שיחה של ונינה וחן ושל אורן ואורטל הספיק לי

למעלה