שרשור ערב-אורטל ואורן התנשקו?

מייטולהההה, איזה כייף שאת פה ../images/Emo24.gif

ואפשר לסמוך על הדיווח + תמונות ! הייתי עם החצי והילדים ברמת הגולן, היה מצ'ו מצ'ו. חזרנו עייפים אך בקריז על 24/7
(אני , לא הוא חחח) איך אני שמחה לקרוא על דניאל, כאילו שלא ידענו שהיא בן אדם מדהים, אבל תמיד כייף להווכח שלא טעינו. צילמתי תמונות אתמול, חלק העלתי מקוה שראית את המהממת ושובי דובי
.

meytula

New member
ערב טוב לך יקרתי../images/Emo24.gif

וואו נשמע ממש כייף,הייתי שם לפני חצי שנה עם המישפחה והיה ממש כייף אבל מעייף
למי את מחכה תעלי אותם אחד אחד,תעשי לי סיכום יפה לשבת
היא מדהימה,אפילו יוני שהוא תמיד מגן על קרן ואתי אמר היום שדניאל היחידה ששוה משהו בבית הזה.היה נחמד לשמוע את זה ממנו

meytula

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifוואווווווווו

איזה תמונה צלילוש,שיחקת אותה

meytula

New member
היא כזאת מאמי יואווו../images/Emo99.gif

תודה תודה תודה על התמונות המדהימות

היתה להם משימה בבוקר, כמו בהישרדות

צינזרו את המשימה זה מה שמיטל כתבה לגבי השאלות והתשובות הנה חלק‬ meytula כי לא אמרו את הכל הכי חסר טאקט -אורן הכי מצחיק-אורן הכי רכלנית-אתי הכי סכסכנית-אתי הכי לא מגיע לה להיות בגמר-אתי הכי תמימה-דניאל הכי מגיע לה לזכות בגמר-דניאל הכי משתמשת במניות שלה ופלרטטנית-אורטל האישה האידיאלית-קרן הגבר האידיאלי-איתן אחרי המשימה, אתי בכתה ואמרה שאף אחד לא יתקרב אליה. בגלל שבחרו בה כסכסכנית בוילה שמו גם את הסרטון הזה http://dor.walla.co.il/?w=//1858769/@vod הנה סרטון שאיתן מנסה להרגיע את אתי http://dor.walla.co.il/?w=//1858784/@vod היתה נשיקה קטנה בין אורטל ואורן במיטה http://dor.walla.co.il/?w=//1858825/@vod אתי איימה שהיא תעזוב את הבית לפני כמה שעות וכמובן לא עזבה.

meytula

New member
אפשר להוסיף גם שדניאל לקחה בהכי נאמנה

שזה מבחנתי הכי חשוב מכל הבחירות

יוווווו מסכנה אתי, תכלס, היא אדם חולה שלא

מודע לעצמו.... קרן אידאלית? למי ? אולי לגב. חחח תודה מיצי

../images/Emo6.gif

מחר נדע את מי את ענה ועל מה. ונינה ואתי אמרו שלליהי לא מגיע להיות בגמר. איתן אמר שאתי לא מגיע להיות בגמר, זה עוד סיבה שהיא היתה עצבנית עליו. היתה גם שיחה של חן וונינה לגבי גב וקרן

הנה תקציר השיחה של ונינה וחן

השיחה בין ונינה לחן- תקציר‬ efrat800010 ונינה אומרת לה שגב לא בא לחפש אהבה,היה נחמד ביומיים הראשוניים ואח"כ הוא נצמד לקרן בשביל המשחק ואח"כ התקרב אליה כדי ליצור משולש חן "בטוח היה משהו בינו לבינה" על כך שזה לא יכול להיות ששבועיים הם במיטה בלילה בשעות הקטנות ולא היה כלום "כנראה זאת הדרך שלה להביא גבר" "כמו שהיא שכבה עם איתן ככה היא שכבה עם גב" ונינה אומרת לה שמה שחמור בעינה מבחינת קרן היא הקשר שלה עם הבנות,הקשר עם הבנות היא אסטרטגית ומניפולטיבית ונינה "היא מתמסרת בקלות" חן "לשכב עם גבר אחרי חודש ועוד בתוכנית ריאליטי - מה נשאר לך? זה דבר שלא נתפס אצלי" חן טוענת שזה לא אמיתי שקרן שכבה עם איתן והתאהבה בו ופתאום אח"כ היא עברה ישר לגב היא לא מסכימה עם הדרך שלה-"בן אדם לא יכול להיות בסדר עם כולם אלא אם כן את מטאטאת את הכול מתחת לשטיח" חן טוענת שקרן תלויה בגברים בבית כי אם לא היתה עם גבר או במע' יחסים היא לא היתה מחזיקה מעמד בבית.... חן"כולן כאן שחקניות אין ספק כבר חודשיים ושבוע משחקות מול הטלויזיה... אני לא רואה אף אחד ממטר במיוחד את האנשים הקטנים ונינה"תשתמשי בענווה שלך,לא צריך להתלהם פה, גם עם אתי אני רואה שהיא נאכלת זה שאתה חופר בזה זה לא טוב ... הן דיברו גם על ענבר ואיילת והקשר בניהן....

למעלה