חייבים להכניס עוד רווק הביתה - כר אין ענין
D didush100 New member 14/8/11 #83 אחותי שלום../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif מה ניש? אני חוששת לליהיא המתוקה הערב ראית מה קרה שם בצהריים עם האבנים?
אחותי שלום../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif מה ניש? אני חוששת לליהיא המתוקה הערב ראית מה קרה שם בצהריים עם האבנים?
מ מיצי החתולה5 New member 14/8/11 #89 אולי הם רצו שליהי תעמוד להדחה אז בגלל זה קראו להם עוד פעם בבוקר
D didush100 New member 14/8/11 #95 לאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאני אוהבת אותה ממש מקווה שהיא לא מועמדת
E efrat146 New member 14/8/11 #32 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ק קייזר סוזי New member 14/8/11 #11 ממתי לבן כ"כ אכפת מדניאל? פחחח פתאום הוא מזהיר אותה ? מעניין שזה קורה בדיוק אחרי השיחה שלו עם ליהי,אחרי השיחה שלה עם קרן. מעניין.. מפקדת האוגדה גברת דבר (מדבר ושחין), שולחת גרורות שיעשו לה את העבודה השחורה. והם עושים.
ממתי לבן כ"כ אכפת מדניאל? פחחח פתאום הוא מזהיר אותה ? מעניין שזה קורה בדיוק אחרי השיחה שלו עם ליהי,אחרי השיחה שלה עם קרן. מעניין.. מפקדת האוגדה גברת דבר (מדבר ושחין), שולחת גרורות שיעשו לה את העבודה השחורה. והם עושים.
M meytula New member 14/8/11 #18 בגדול הוא לוזר אבל... אני בעד כל דבר שיריחיק את אתי מדניאל.אני ברצינות חושבת שיש לאתי כח שיכנוע עצום והיא יודעת לנפח מוחות בהרבה כאוס.
בגדול הוא לוזר אבל... אני בעד כל דבר שיריחיק את אתי מדניאל.אני ברצינות חושבת שיש לאתי כח שיכנוע עצום והיא יודעת לנפח מוחות בהרבה כאוס.