שרשור פרטים

Major Thom

New member
../images/Emo41.gif שרשור פרטים ../images/Emo41.gif

בזמן האחרון נוספו המון חדשים .. ומאחר והחדשים לא מכירים את הלא-חדשים, והלא-חדשים לא מכירים את החדשים, ואפאחד לא מכיר אפאחד, פחות או יותר, ואפאחד לא טורח להוסיף את התיאור שלו ללוח אירועים, וגם קצת בגלל שנורא משעמם לי עכשיו, החלטתי לפתוח שרשור הכירות שמח ועליז בו יספר כל אחד על עצמו בכמה מילים וכמה מספרים
אז אני: איריס, חולונית גאה (נוט), בת 17, שומעת רדיוהד שנה וטיפה, פנאטית יותר או פחות (תלוי במצברוח), שומעת בריטפופ ואלטרנטיבי וקצת אלקטרוני ועוד כלמני שטויות שיוצא. ו .. זהו. נראה לי. עכשיו תורכם
super furry animals - some things come from nothing (ונוסבאום ממשיך להתמוגג?
)

polyethylene

New member
רעיון טוב ../images/Emo45.gif

אני שרה, בת ½24, תל אביבית, שומעת רדיוהד 10 שנים, את שלב הפנאטיות נראה לי שעברתי כבר לפני 6 או 7 שנים...
מקשיבה למוסיקה אלטרנטיבית, חוטאת בקצת בלינק 182, בריט פופ ואמינם כשבא לי, ובגדול נהנית מהחיים וממוסיקת הרקע שמלווה לי את פסקול החיים. גרה עם שותף מדהים שאותו אני לא אחליף בשום דבר אחר בעולם (חוץ מטובלרון), וזהו נראה לי...
רדיו בעבודה - משהו מזרחי, בא לי להקיא...

A Pig in a Cage

New member
היה לפני כמה חודשים

אבל בכל זאת... אני דור, בן 19 מראש העין, ג´ובניק עם יותר מדי זמן פנוי מול האינטרנט, מסתבר... שומע רדיוהד שנתיים-שלוש, לא ממש פנאטי (היו תקופות טיפה יותר בעבר, עכשיו לא ממש). שומע בכלליות בריטפופ, אלקטרוני, פרוגרסיב רוק ומטאל ועוד כל מיני סגנונות יותר שוליים. ואני שונא את ההגדרה "מוזיקה אלטרנטיבית", אז אני לא משתמש בה

Bquiet

New member
אני סקרנית

למה אתה שונא את ההגדרה "מוזיקה אלטרנטיבית"?

היי

שלום ^-^ קוראים לי תומר אני בן 14 מבאר שבע.... התחלתי לשמוע רדיוהד במקרה מצאתי אותם ושמעתי אותם בתקופה הכי חרא שהייתה לי בחיים... הקשבתי שוב ושוב לOCK ופשוט לא נמאס התחלתי לקרוא את המילים והכל... וכך התאהבתי בלהקה... אני שומע אותם בערך כבר שנתיים.. פנאט של הלהקה אני לא.. אבל בהחלט אני חושב שהם הלהקה הכי טובה ששמעתי.. הכי טובה בעולם... אני שומע בעיקר רוק... אבל לא רוק מסחרי ושטויות כאלה כמו בלינק סאם וכל אלה... כמו נגיד נירוונה.. ועוד... אוהב קצת מטאל.. סלייר בעיקר.. בקיצור סתם חירטטתי פה דברים שלא קשורים.. אז שמח להכיר את כולכם :)

היי אז

אני תמר בת 16 מרמת גן.. ואני חדשה מאוד מאוד- מהיום:) אני מתה על האינטנט דרך מצוינת לפתח שגעונות ולאללמוד שומעת רדיהוד ככה שנתיים לא בפנטיות שומעת הכול- פשוט מה שיש בדיסקמן או בWINZIP ועם רשימה של 600 שירי- בריטפופ (הכי הכי שווה),רוק, מטאל, גראנג´, רוק ישראלי ואפילו דאנסים... אני מעבירה את החיים בבהייה בשומר מסך שלי...

JuveFan

New member
היי היי

אני נמרוד, בן 20 מרחובות, משרת בגולני כבר שנתיים (עוד שנה לשחרור!!!), אני לא שרוף על רדיוהד אבל יש להם שירים מצויינים ואני שומע אותם בכל הזדמנות ואני מכיר (כך לפחות נראה לי) את רוב השירים שלהם. אין לי בעיה בעיה לשמוע כל סוג של מוזיקה, חוץ מהבקסטריט בויז הסמרטוטים האלה ושאר להקות היפיופים האלה וגם את בריטני שפריץ אני מתעב יחד עם שאר הזמרות האהבלות האלה שחושבות שהן יודעות לשיר. אני גם לא סובל מזרחית. נתראה בפורום!

המ..

אילנית, בת 16 מחור ושמו גדרה, שומעת רדיוהד בערך שנתיים והם עדיין הלהקה האהובה עלי. יש לי כמעט את כל הלהקות שאני אוהבת בפרטים שלי, אבל האהבות הגדולות שלי חוץ מרדיוהד הן לד זפלין וסמשינג פמפקינז, ובטח עוד כמה שלא קופצים לי לראש עכשיו.. אני אוהבת רוק קלאסי, גראנג´ ואלטרנטיבי, גם הרבה רוק ישראלי, שונאת לחלוטין טראנסים פופ ומזרחית. חוץ מזה זאת השנה השלישית שלי שאני לומדת גיטרה.. מה עוד? אני עדין בבי"ס, ובתקווה להוציא רשיון נהיגה עוד איזה חצי שנה.. אא..אוהבת לקרוא?.. טוב אין לי יותר מה לכתוב.. :) אז זאת אני בקיצור
alice in chauns- would

Superunknown1

New member
אני בתור!

ככה, שחר, בן 15 עוד מעט. מזכרון יעקב- מקום קטן ליד חדרה. שומע רדיוהד בערך... אה.. חצי שנה? כן. בערך. אוהב נורא רוק אלטרנטיבי, מאט´ רוק, אימו, אלטרנטיב מטאל, פוסט גראנג´ בעיקר. אהה.. וזהו? NP: היהודים- ליפול

../images/Emo3.gif

אני שירה, בת 15 מתל אביב שומעת רדיוהד בערך שנה אולי קצת יותר, בכלל לא פנאטית אבל בערך היחידה בעולם שחושבת שתום יורק הוא אחד האנשים היפים בתבל. משתדלת לא להתעסק בזה יותר מדי
זהו!

Fish in the sea

New member
שו נימינים

אני נמרוד(מסתבר שלא היחיד...), בן 19(האמת שעוד 3 חודשים זה יהיה כבר 20), מעביר את חיי בעיקר בקיבוץ חפציבה(עוד שבוע בדיוק בת 80
),שזה יוצא גאוגרפית בין עפולה(
) לבית-שאן(
), השתחררתי מצבא הגנה לישראל לפני כחודשיים(עוד שבוע ויומיים תצויין בדיוק שנה ליום התגייסותי),עובד במפעל לתיקון שעוני מים(שזה לא כ"כ גרוע כמו שזה נשמע) ו...מה עוד אומרים? אההה "שומע רדיוהד" משהו כמו שנתיים וחצי(די אינטנסיביות) ואני ממש גרוע בהגדרות מוסיקליות אז פשוט תקראו כל פעם מה כתוב ב
NP
שלי...(אין לי מה לכתוב בסוגריים הפעם).
the srtokes-the modern age
(השיר הכי טוב של הסטרוקס לדעתי). אההה...ואני חייב להזכיר גם שאני אדום... כרגל| (ואיזה מסכנים האוהדים...)

FakePlasticTree

New member
המשך השרשור

היי, אני שלומי, עוד פחות מחודש בן 20 ואני גר בפ"ת. מעריץ גדול של רדיוהד מאותו יום שראיתי את creep במקום 3 במצעד סוף העשור של גלגל"צ. לא הפסקתי לזמזם אותו שבוע לאחר מכן...

אני כל כך זוכרת את זה!!

בהנחיית...עדן הראל וגיא פינס? כן, זהו. איך ששמחתי שזה הגיע מקום 3 ולא מקום 1 באמת

man-o-war

New member
ערב טוב

אני מתן בן 17.5 ממושב לייד רחובות, שומע רדיוהד כבר כמה שנים (אני לא בטוח כמה), שומע בריטפופ אלטרנטיבי קצת אלקטרוני קצת פרוג רוק וקצת רוק קלאסי ומה שבא.
Radiohead - Idioteque
אגב, צהוב ב

lide

New member
ערב נפלה...

אני שלומי, חייל משוחרר כבר חצי שנה, את רדיוהד הכרתי מלפניי שני חורפים, אבל התחלתי לשמוע אותם בערך לפנייי שנה, אוהב מוסיקה מערבית, במיוחד, ג´ז , בריט פופ...

shalt5

New member
היי כולם!../images/Emo13.gif

אני נתי, נולדתי לפני 18 אביבים וסתיו אחד. חי ועושה חיים בתל אביב בדרך כלל, ומהחודש הבא אני אבלה את רוב הזמן שלי בבסיס חיל אויר 27 בנתב"ג - ואני לא ממש יכול לפרט על התפקיד שלי..
ההתמכרות לרדיוהד התחיל נראה לי בסביבות גיל 14, עם הדיסק הראשון שקניתי אי פעם - OK Computer (זה סתם היה הימור שהשתלם.. הדיסק השני שקניתי היה corrs.. לא ממש טעם מוסיקלי איכותי), ומאז השגתי את כל הדיסקים וחלק מהסינגלים מידת ההתמכרות? לא כמו של רובכם אני משער.. לא יודע את המילים של רוב השירים בעל פה.. אבל חולה על הלהקה הזאת.. כל שיר שלהם פוגע בול במרכז של הנשמה

New member
לא ממש מתלהב משירשורים שכאלו,

אבל נזרום עם ראשי הרדיו פה... אני יניב, פתח תקוואי גאה-נוט! (כן, מעתיק מאיריס, אז מה?!
) וחייל משוחרר כבר חודשיים (וואו, בדיוק היום!
). ער בלילות, ישן בימים ( ובאמצע גם מספיק לעבוד..
) כמו שאתם רואים.. חולה על רדיוהד כבר מלפני 3 שנים בערך, אבל אובססיבי לחלוטין לגבי להקה אחרת *רמז רמז*
זהו, מספיק. יש עוד המון, אבל לא נשאר בי כח
אה כן, כמעט ושכחתי-נוסע בקרוב מאוד (חודש הבא) לראות הופעה של המניקס
ואחריה טס לארה"ב עם כרטיס פתוח לשנה
רעשי מכוניות מבחוץ

Major Thom

New member
אוו, מעתיקים ממני! ../images/Emo13.gif

*מרגישה חשובה* ואם אני כבר פה, אז אני גם אודיע בצער רב וביגון כבד שהתפגר לו מחשבי, ולכן אני תלויה בחסדיהם של אחי המציקים והמאד לא סימפטיים בנוגע לזמן-אינטרנט שלי. עד שאני אצליח לגרום לטכנאי הטיפש לבוא, לפחות
.
כלום. מחשב של אחים. יש כאן רק שרית חדד וכאלה.
*איריס מתגעגעת למחשב שלה*

למעלה