שרשור פרטים

בלה בלה וחסה מערבית

אז ככה , אני ערן , כרגע מחיפה, שומע רדיוהד הממממממממ משנת 96 נראה לי שזה יוצא המממ 6 שנים, פנאטי מאוד לכמה להקות וזמרות רדיוהד אחת מהן, שומע המון טורי, המון מטאל הקיצוני ביותר(בלעקר בשקל )מנהל פורום מטאל , בן 24 וחצי . מובטל.
np:tori amos - i cant see new york

In Limbo

New member
../images/Emo124.gif אחהמ...

שלום אני רעות, כמעט בת 19 (בינואר) משרתת במשטרה צבאית בקריה. כן כן אני שוטרת (
) אז אל תעצבנו אותי (כי לעצבן אנשים זה התפקיד -שלי-). גרה ברמת גן, שומעת רדיוהד בערך מכיתה ז´ שזה בערך משהו כמו 7-8 שנים, אוהבת אותם מיאוד מיאוד אבל לא פנאטית (לעומת כמה אנשים פה..אחהמ..שרה..) חוץ מזה שומעת גם סמשינג פאמפקינס ושות´ אבל גם רוק ורוק כבד (נירוונה,דפטונז, טול וכו´) ועכשיו תסלחו לי, כי מאוד כואב לי הצוואר משום מה,אז אני אלך לי לישון.

polyethylene

New member
שרה מבקשת להדגיש ../images/Emo85.gif

שהיא לא פנאטית !!!
the selfifh gene - radio time

Bquiet

New member
אוקיי אני במצב רוח המסוים הזה

לא כותבת כאן הרבה, בד"כ קוראת... בת 21 מי-ם, אוהבת את רדיוהד מאז 1999, תמיד חיבבתי אותם, אבל ממש להשתגע מהם התחלתי בהופעה שלהם בקיסריה. היה מחשמל. אוהבת מאוד מאוד את כל מה שעשו, כולל מה שלא עשו (תום יורק עם REM, אנדי יורק והלהקה שלו, סטרנג אאוט וכו´)... הלהקות האהובות עלי ביותר הן רדיוהד וסיגור רוס (תקשיבו לאחרון שלהם!!), ועוד המון המון אחרים. NP: amon tobin

-

קוראים לי יונתן, אני בן 23 ואני גר ברחובות. אני כרגע בין עבודות או לחילופין מובטל היי טק מה שנשמע יותר טוב. מנגן גיטרה מגיל 12 אבל זה נהיה הכי רציני רק אחרי השחרור. מתעסק גם בצילום (סטילס וגם וידאו) ומולטימדיה. מכיר את רדיוהד מאז קריפ, אבל אוהב ושומע מאז דה בנדס, 7 שנים. שומע המון דברים שונים מגוונים, ג´אז, רוק, אלטרנטיבי, מטאל, קצת מתקדם ועוד כל מיני דברים שקשה להגדיר. ולא פנאט. elbow - bitten by the tailfly

Esmena

New member
_(גם רוצה,למהמהקרה)

איסמנה, עובדת במפעל חמוצים, ורוב חייה המשעממים והריקניים מתרכזים בהצקות לגברת שרה על סטריט ספיריט.

ryonatan

New member
גם לי קוראים יונתן

ואני מהוד השרון בן 18 וממש קצת... חולה על רדיוהד כבר שנה לפחות, בעצם חולה עליהם מההופעה שלהם בארץ (שפספסתי) מתגייס עוד שבועיים לתותחנים! איזה כיף לי! (נוט) - העתק מחולונית) הייתי בנוער העובד גם מלא זמן אבל עזבתי בי"ב לצערי... זהו, אני שומע המון המון דברים, בעיקר חדשים אלטרנטיב, רוק, בריט, וקצת אלקטרוני עכשיו שומע - THE MUSIC - PEOPLE

*Jeane*

New member
אני-

יפעת,20,מושבניקית. חיילת לקראת שחרור... מגיל 8 או 9 כבר התחלתי לשמוע Queen (השפעה של האח הגדול שאגב-היום טעמו קלוקל למדי...) בגיל 12 הכרתי את הDoors ואח"כ Smiths,Suede... ב1997 רדיוהד כבר נכנסו לחיי באופן יותר רציני. וחוצמזה אני תמיד שמחה לשמוע על דברים חדשים מרגשים ומרעננים. אני אוסיף משהו אישי: כל הקטע הזה של ´שרשורי היכרות´ והמפגשים, אני לפעמים לא בטוחה עד כמה זה עובד באמת...(הממ, מישהו מבין אותי?........) R E M > Daysleeper

גם אני

אני בת 18 וחצי מנס ציונה (כן, בין ראשון לרחובות...). רוב זמני אני דודה של ליר (שמלאו לה במזל טוב שנתיים לפני חודש בדיוק!) ושאר הזמן אני שומעת רדיוהד, פרל ג´ם, סאונגרדן, פיקסיז, אינפקציה ומנהרת הזמן (אני אוהבת את בוני M!!!). האמת היא שמאז שגויסתי לצבא התחלתי לשתות הרבה, אבל מצד שני שתיתי הרבה גם לפני, אז זה לא ממש משנה...

e-shfiyut

New member
קצת באיחור...

אני לירן, בת 17 מחולון. שומעת רדיוהד בערך שנתיים שלוש... אוהבת לשמוע בעיקר גראנג´ ואינדי... מחכה שיגמר כבר הביצפר, ושיגמר לי הזמן של המלווה לרישיון. זהו בערך
smashing pumpkuns - killer in me

למעלה