שרשור פרק 141 - ההפך

liron sa

New member
../images/Emo41.gif שרשור פרק 141 - ההפך ../images/Emo41.gif

עוד 2 פרקים לסיום העונה!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אז בסוף רומי היא כן הבת של קאיראן וסופי לא שקרנית.. המוח של היוצרים לא מפסיק לעבוד
אבל.. אם היא הרגה את קאיראן אז גם היא אמורה למות,לא?

ANGELUSPIKE

New member
לא היא לא אמורה למות

זה לא שהיא הרגה באותו בקו זמן לפני שהיא נולדה, היא הרגה אותו בקו זמן שהיא כבר הייתה קיימת, ככה שלא אמורה להיות השפעה.

מישהו 2

New member
תשובה

לא שאני באמת יודע מה אמור לקרות, בגלל שזה קאיראן והבת שלו (מי זאת אישתו?
), וזה לא סתם דמויות רגילות. אבל רק אם היא הייתה הורגת את אבא שלה קאיראן לפני שהיא נולדה אז ככה היא הייתה אמורה להיעלם.

מישהו 2

New member
אוף....

רומי היא באמת הבת של קאיראן, אבל היא הייתה כל כך טובה....

ANGELUSPIKE

New member
ידעתי, פשוט ידעתי

מהפעם הראשונה שראיתי את רומי ידעתי שהיא רעה, היה לה את המבט הערמומי הזה בעניים, וגם ידעתי שהיא הבת של קריאן, רק לא ידעתי איך זה יתברר בסוף, אבל הסוף של הפרק היה מושלם.

Dibil44

New member
גאד!

כמה שזה לא היה צפוי, במשך כל הפרק חיכיתי שיגידו שרומי היא הבת של קאיראן. מדהים לחשוב איך הכל היה מתוכנן, מהצדפה ועד הסוף. ולא הבנתי מה היה האינטרס של רומי להרוג את קאיראן..

וואוו

פרק מעולה... כל כך הרבה מתח בפרק אחד ממש הייתי דרוכה כל הפרק... מעניין מה יהיה בפרק הבא... רומי הרגה את אבא שלה... אתם חושבים שדילן יהיה עכשיו עם רומי והכל יושמד? זה נראה לי קצת טמוא...

טוב התגובה שלך דומה לתגובה שלי..

ולמען האמת אחרי הסוף הדרמטי של השמניה לכי תדעי.. יום ראשון נחכה ונראה.. :) היה פרק טו ואוב :) וכשגילו על רומי נזכרתי בזה שמישהו מהפורום עלה על הקטע של הצדפה ורומי.. לי היה קשה להאמין עד הרגע שראו בגלל שהאדם שחיבר למשימה הזו בינהם היה ציף.. נו טוב מהצד של הכלה התמאצו עכשיו מהצד של החתן.. יום ראשון שני נחכה ונראה מי זה הבן :)

../images/Emo58.gifעכשיו נזכרו להגיד

שרומי היא הבת של קאיראן? תפנית גאונית בעלילה! ולא הבנתי, רומי רצחה את קאיראן(אם היא רצחה אותו בכלל, העונה הזו מאוד מסובכת)כי הוא אמר לה או שהיא החליטה לנקום בו? אה, ואם פול וחבריו עשו הצגה של חטיפה לרומי, זאת אומרת ש-"אנרכיסטים חופשיים" הוא ארגון שקאיראן חבר בו(מפני שאמרו שאין לו מנהיג)?

porky169

New member
יש שני דברים לא סגורים עדיין../images/Emo134.gif

שלא נראה לי שיסגרו אותם. לא אמרו איך אנה גילתה שאסתר היא אמא שלה ומייקי עדיין לא גילה שג'יני הרגה את אבא שלו.

ענק!

ללא ספק בכלל הפרק הכי מותח,הכי מהיר והכי מפתיע של העונה... לא בטוח הכי מפתיע כי הייתה לי הרגשה כבר מאז הנבואה של סבסטיאן שהבת של קאיראן תפתה את דילן היה ברור שלא הגיוני שזאת תהיה סופי כי סופי איתו כבר שנתיים,בדרך כלל באי הדברים משתנים ברגע האחרון כך שיותר הגיוני שמישהי חדשה תגיע אל ליבו של דילן פחות משבוע לפני יום הדין! אני מתאר לעצמי שכמו בעונה שעברה כל העניינים האחרונים יתבהרו בפרק הלפני אחרון (יום ראשון) ואז בפרק סיום ביום שני יהיו ההחלטות הגורליות: צ'יף וג'יני,מי יחיה? (לדעתי שניהם) יהלי יחיה? מקס יחיה? בקיצור מי יחיה ומי ימות! עד כאן חוות דעתי על הפרק הגדול ביותר של העונה עד עכשיו.

maayan961

New member
הא? O:

מה? למה רומי? היא הייתה כ"כ טובה. אני כבר בניתי על רומן בין רומי ודילן וחשבתי שהכל יהיה מושי מושי מושלמיקו O: מה אתם חושבים, שיהיה סוף רע לסדרה? כאילו, הרעים ינצחו, העולם יושמד והכל. דיייייייי, אני בשוווווווווווווווק.

antonio44

New member
אני פשוט לא מאמין שהייתי כזה אידיוט...

והאמנתי לרומי הדוחה הזו והחשבתי אותה כסוג של ליבי תורנית
,איך יכולתי להאמין לפרטים שנחשפים בצורה כ"כ גלויה!,הרי זה היה שקוף שגיורא מנסה להוליך אותנו שולל! אז זאת היא אחראית להכל,היא תיכננה את הכול ברשעות עם אבא שלה,איך היא יכלה לעשות את זה? אני בשוק!!!!
נ.ב:נראה לכם באמת שאפשר להרוג את קאיראן בכזו קלות,עם סכין וזהו??? אפילו שדילן רצח את את קאיראן בתוך אדי היא חזר לחיים אז מה פתאום שסכין קטן ומסכן יהרוג את השטן הזה??

liron sa

New member
איזה פרק !

רומי הרגה את קאירן כי לא הייתה לה ברירה אלא להמשיך מפה לבד או בגלל שהיא התחרטה? זה שרומי (בהנהגת קאירן) הפלילה את סופי לאורך כל העונה בדיוק רב, מזכיר לי את העונה השלישית של השמינייה כשדניאל (בהנהגת יוליוס) הפליל את רוני והכל היה מתוכנן ומדויק. גם בשני המקרים הכל נחשף בפלשבק. עוד 2 פרקים אחרונים :/

אלמוגי7

New member
וואו !

איזה פרק ! ברור שחשדתי שרומי היא הבת של קאיראן אבל לא העלתי בדעתי ש-ה-כ-ל היה מתוכנן , עוד מההתחלה . כואב לי על סופי , ממש עצוב לי בגללה . אבל לא הבנתי כמה דברים - דבר ראשון למה רומי הרגה את קאיראן אם היא הבת שלו ? ומה היה הקטע עם קפטן רוס ובריגס שהרג אותו ?

תשובה

רומי הרגה את קאיראן בשביל שדילן יאמין בה לחלוטין,היא לא התחרטה אפילו לשנייה אחת. בריגס הרג את רוס כי בריגס לא רצה שדילן ושאר העולם ידע שהוא לא אביה האמיתי של סופי.

dekel011111

New member
האם שקארין מת רומי תעזור לטובים ?

האם קארין מת האם היא תעזור בכל זאת לטובים , זאת השאלה ?

למעלה