שרשור פרק 141 - ההפך

היא אמרה בפרוש: "מצטערת אבא אבל...

מכאן אני אמשיך לבד" שזה כנראה אומר שהיא תשלוט על העולם בעצמה, אלא אם יקרה משהו ברגע האחרון (אולי נניח דילן ישמע מה קרה באמת ויסיק מסקנות לגביי הבן שלהם ><)

8דושנקה8

New member
תפנית מפתיעה בעלילה

למרות שזה כבר עלה פה בפורום אני נטיתי להאמין לרומי. אולי כי סופי פשוט לא נשמעת אמינה, אבל כנראה שזה קשור למשחק שלה. כל הקטע עם דילן וסופי נראה מאולץ ולא דרמטי כמו שהיה אמור להיות אבל לפחות נפטרנו ממנה סוף סוף. בכלל אני לא ממש אוהבת את דילן בעונה הזאת, הוא לא הגיבור שהתרגלנו אליו. אם קאיראן מת אז איך ג'יני וצ'יף ישתחררו? הרי לא בא בחשבון שאחד מהם ימות. אני לא מאמינה שגיורא יסתכן בסוף טרגי. כבר ממש מרגישים את הסוף ויש עוד כול כך הרבה דברים לא סגורים...

מישהו 2

New member
כשחושבים על זה

עם כל הכבוד של התפנית הזאת, סופי עדיין לא יצא טובה ומושלמת אחרי הסיפור הזה

לא ראיתי את הפרק אבל מהתגובות...

אני מבינה שעליתי על הנחשית הזאת רומי. ידעתי פשוט שזאת היא, הריי קודם כל למה לקאיראן לשלוח את דילן מספינת זאב הים אם סופי היא הבת שלו. וחוץ מזה רומי תמיד הייתה נראית לי מוזרה כאילו היא מסתירה משהו וסופי פשוט הייתה החשודה כי כל הקלפים נזרקו עליה זה הכל. מה שכן הנביא לא אמר מי מסוכנת לדילן...

לול, מהרגע תרגמו את הנבואה ידעתי שזאת רומי.

אבל ידעתי שהיא עובד עם קריאן OOOOOOO: כמה גאוני הגיורא הזה, ממש מוזר שהוא החליט לגלות את זה 2 פרקים לקראת סוף העונה XD פרק ענקקקקק, רק מראה שחבל שהסידרה תגמר :S

Shir Sparotty

New member
זה היה צפוי שזה פתטי.

סליחה,אבל כל הרעיון בתוכניות של גיורא זה הטוויסטים וההפתעות. מההתחלה היו כל כך הרבה רמזים שזו סופי,שזה היה ברור מאליו שזו מישהי אחרת - ומכיוון שהדמות החדשה היחידה היא רומי - מן הסתם זו הייתה היא. נשאר עוד פרק אחד-העונה הזאת הייתה הכי מאכזבת בעולם,הכי-הכי-הכי שיש. לא יצאתי מופתעת ובמתח משום פרק, העונה ה2 הייתה מעולה וכנ"ל לשמיניה. פשוט אכזבה.

תמיד חשדתי ברומי!!

לא סבלתי אותה! אבל בכל הסרטים בדר"כ מתברר בסוף שמי שהיה הכי טוב הוא הבוגד בסוף... מה שעדיין לא הבנתי זה למה שקאיראן ירצה שכל העולם יושמד? ולמה שרומי תסכים איתו? אולי רומי בסופו של דבר לא תקשיב לאבא שלה?

ny22

New member
מנהל
בכוונה לא רציתי להמר מי הבת של קאיראן...

ידעתי שיש סיכוי שמדובר בהטעייה אחת גדולה. ככה זה אצל גיורא יש המון המון טויסטים בעלילה! הייתה לי תחושה שאולי מטעים אותנו וזאת לא סופי...

סאמוואן

New member
וואו איזה טוויסט מטורף!!

הייתי בשוק!! בחיים לא הייתי חושדת ברומי.. אבל מה זה אומר עכשיו?? שדילן יוצא קירח מפה ומפה כי הוא הרג את האהובה שלו.. ורומי גם ככה היא הרעה... האם זה אומר שליבי תחזור לדילן בפרק האחרון איכשהו?? אני אישית מאוד מקווה שזה יקרה כי זה לא אותו דבר בלעדיה..

לאאאאאאאאאאאאאאא!

למה רומי?! למה?! היא הייתה הדמות האהובה עליי מאז שליבי מתה! (היא ואנה) למה דווקא רומי?? :| :|

ny22

New member
מנהל
פרק מעולה!!!

סוף כל סוף יש פרק עםתפנית מפתיעה. היה פרק ממש טוב וכל הכבוד לגיורא על הרעיון!

or19951

New member
טוב, אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי

מעניין אותי מה יקרה בשני הפרקים האחרונים.. נשארו רק שניים נכון?

Idan00

New member
דבר אחד לא הבנתי

למה לקראת הסוף היה קטע שבו דילן כיוון אקדח לכיוונה של סופי, וקאיראן התנגד, כלומר תפס את רומי (שהיא הבת שלו) ואיים לפגוע בה אם דילן יפגע בסופי? מה אכפת לו מסופי? הרי היא לא באמת הבת שלו.. למישהו יש הסבר?

liron sa

New member
כדי לגרום לכולם לחשוב שסופי היא הבת שלו

ושהוא מגן עליה. בכך דילן ידע סופית שסופי הבת של קאירן ויהרוג אותה. מפה ועד החברות עם רומי- הדרך קצרה, וקאירן ורומי השיגו את מטרתם.

מישהו 2

New member
זה היה משחק מושלם פשוט...

לא היו אפילו דברים קטנים שרמזו על זה שרומי היא הבת של קאיראן בסוף.

נכון...

ואם לא היו את הספוילרים שדילן צריך לבחור יכול להיות שיאישית לא הייתי מעלה על דעתי שזאת רומי. אבל בגלל שדילן צריך לבחור אז זה לא היה נראה לי הגיוני שהוא נטש את ספינת זאב הים ולבסוף יהיה עם סופי בשנה אחרת, וסופי עוד התחתנה עם ארנולד >< ככה שהייתה לי הרגשה שזאת רומי, אבל עד לרגע האחרון חשבתי שאולי הבת שלו זאת מישהי חדשה, כי רומי פשוט נראתה הכי לא... ובאמת משחק נהדר של רוני הדר, מחליפה מדהימה לאביגייל, חבל שהיא לא שיחקה בעונה שעברה...

למעלה