שרשור פרק 4|!

n l m

New member
אני דווקא מרחם על דייב

אני לא מבין מה הבן אדם ציפה, שהוא יגיע לפרדייז יפגוש מישהי ופתאום יהיו ניצוצות קמו באיזה סרט רומנטי? חוץ מזה לא נראה לי שהוא ממש מאוהב בשרלה כמו שהוא טען בפרק הקודם מצדו אפילו לעוף עוד פרק, רק שיידע שבשתיי שניות שהוא היה שם מישהי נחשבה כבת זוגתו

Danielushhhh

New member
../images/Emo58.gifדווקא..

תאמין לי שהוא מאוהב בה אתה לא יודע איזה דברים הוא יעשה בשבילה בהמשך

CrAzY MuSiC

New member
אני לא רציתי שאנדון יעזוב

אבל הוא כזה מטומטם אידיוט, הוא בחר באיימי כשאמנדה וקריסטן היו פנויות, על מה הוא חשב לעזאזל
אם הוא היה רוצה להישאר הוא היה בוחר באמנדה או קריסטן מההתחלה
הבנאדם אידיוט... ולא הבנתי את כולם מה הם הולכים לטוני
היו עוד פנויות והם היו יכולים להינצל בקלות.. ודי כבר לרדת על טוני היא אחלה בחורה
[למרות שהיא מ-מ-ש זקנה
היא נראית כמו אימא של כולם] ודייב.. איכס
מסכנה שרלה... הוא כזה מעצבן, מכוער, שעיר בעע
אני רוצה שהוא יעוף מהררררררררר... פייבוריטים שלי: איימי
שרלה
טוני
בו
זאק
כן אני יודע שיש הרבה...
אבל בטח הרשימה הולכת להיקטן.. בקיצור הכי מעניינת אותי שרלה.. אני פשוט חולה עליה למרות שהיא קצת שטנית.. היא גם מזכירה לי קצת [הרבה] את בריטני ספירס

AV80

New member
אני שמח שבחרו בקוויטה

החמודה ולא בדזירה הפרובקטיבית יהיה מעניין

rotem1276

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אני ממש אהבתי את דזירה! היא עושה רושם של פרובוקטיבית אבל היא ממש חמודה ואכפתית.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifמסכימה איתך

בהתחלה לא אהבתי אותה כי היא עשתה כל מיני דברים ממש לא במקום, אבל היא יצאה בסדר אחרי שהיא עזבה במקום מישהי [לא זוכרת מי זאת הייתה..]

rotem1276

New member
../images/Emo58.gif

איימי הייתה צריכה לבחור אחת מהבנות ברית שלה, ואותה היא חייבת להעיף, ומלאני (אחרי שהחזירו אותה) ודזירה היו הבנות ברית שלה ודזירה בחרה ללכת כדי לתת למלאני להישאר... חמודה! זה דומה גם למקרה של קלייה בעדן לנצח, שהיא הלכה במקום ניבין... על זה שנאמר- גירלפרנד
!

אני אוהב את טוני

האם אין לי תקווה? דווקא היה מעניין לראות את הגברים המטומטמים האלה ניגשים לטוני, אחד אחרי השני ומעמידים את עצמם בסכנת ניפוי.

SHTRUDIDI

New member
מקסים...פשוט פרק יפה

נהניתי מאוד לראות את דייב מתלבט ומציק לשרלה שתבחר בו והיא עוד בטוחה שיבחרו בה שניים,אני בטוחה שהיא ממש "שמחה" שהם היו הזוג היחיד שהיה בתחילת הערב.ראו על הפנים שלה כמה היא מאושרת...אבל אי אפשר להאשים אותה,דייב קצת מציק.מצד שני,שניהם קצת מחוץ לחבורה אז זה די מתאים. מי עוד?טוני,שלושה?טוב...האמת שהיא חמודה אבל לא חשבתי שיהיו 3 שיבחרו בה.אמנדה וקריסטין מציקות לי מאוד,קריסטין יותר.טוני קצת הפכה את הערב לאופת סבון עם כל הדמעות אבל זה היה ברור שהיא תבחר במי שהיא בחרה (שכחתי את השם).אנדון לא הבנתי למה הוא בכלל סיכן את עצמו ככה כי זה היה מיותר,יכול היה לבחור מישהי אחרת ולהישאר במשחק.אבל לא נורא.הלך,חפיף. וחבל שהם בחרו בקוויטה בגלל שהבחורה השנייה נראתה כאחת שתעשה בלגן וזה קצת חסר שם.זה נהיה מעניין,מחכה לראות מה יהיה היום...

דרך אגב

זה רק אני או שלעוד מישהו היה נדמה כאילו הם דילגו על פרק? אני בכלל לא זכרתי חלק מ"הפלאשבקים" שהיו למשתתפים (או שפשוט הייתי יותר מדי עייף)

DvirooS

New member
ראיתם ב"בפרק הבא"??

דייב התקרב למיטה של שרלה וזה נראה ממש creepy... בנאדם, תפסיק! סטוקר רציני הדייב הזה

למעלה