שרשור צהריים והלאה יום ד'
7/9/11

לונדרון

New member
../images/Emo41.gifשרשור צהריים והלאה יום ד'../images/Emo238.gif7/9/11../images/Emo41.gif

נא לשרשר את כל העדכונים, ההודעות והתגובות לכאן
צהריים טובים והמשך יום נפלא לכולם

easternstar

New member
היה לנו פעם סקר במי אנחנו תומכים בגמר?

אני חושב שכבר אפשר לדעת מי יהיו בגמר ואפשר לנסות ולראות מה יחסי הכוחות בפורום. המתמודדים בגמר להערכתי יהיו. 1. איתן ודניאל 2. גב וקרן 3. אורטל 4. אתי. מכיוון שהחמישית לא ידועה אפשר להוסיף בסקר שלנו כמה אפשרויות. במילא סמוך לגמר אפשר לפרסם סקר חדש. הרעיון עלה כיוון שנכתב פה שרוב הפורום כולל אוהדים של אורטל והיה מעניין לדעת אם זה נכון וכמה גולשים בכלל יצביעו.

dindan84

New member
אם אסמס בגמר-לאורטל.והיה ותלך - דניאל תקבל

כמובן שתלוי באם אסמס עד היום סימסתי פעם לליז - ה"ליהום" עליה הרג אותי (ערגתי ת'צמי שהלכה) ולפני שבוע לאורטל

לפי דעתי חן לא תהיה בגמר, ליהי תהיה במקומה

ונינה,דנה ומור יודחן בשבוע הזה ובשבוע הבא וגם בגלל שהעלו את חן להדחה במקום ליהי..

easternstar

New member
הגיוני. מראש לא היה להן סיכוי לקחת את המיליון

אם גב היה בוחר בחן היה לה סיכוי אבל במצב הקיים יש סיכוי קלוש שתעלה לגמר במקום ליהיא. מה שמעניין אותי הוא מה שכתבה גולשת שנוצר אצלה רושם שרוב מי שהיא קראה תומך באורטל והיה מעניין לדעת: 1. כמה תומכים יש לאורטל בפורום. 2. כמה תומכים יצביעו יחסית להצבעות קודמות בסקרי הפורום. 3. מי בכלל מתכוון לסמס לגמר וכמה.

את התגובה של הגולשת שרשמה על אורטל לא ראיתי.

אבל אני מניחה שאורטל נמצאת במקום טוב, כדי להגיע לגמר. לגבי הסימוסים לא שווה לסמס, כי ההפקה מחליטה מי יזכה בסוף. יכול להיות שהיא תזכה ויכול להיות שהיא לא תזכה, הכול תלוי בהפקה.

easternstar

New member
הינה התגובה. אני לא מסכים עם הניתוח שלה אבל

כפי שאת רואה לא כתבתי תגובה.
היא טועה לחשוב שבפורום נמצאים רק אלה שמתוכחים על הפייבוריטים.

אי אפשר לדעת כמה אוהדים יש לכל אחד

יכול להיות שיש אוהדים לאורטל, אבל לא כולם כותבי בפורום

easternstar

New member
גם מבין גולשי הפורום יתכן שלא כולם כותבים

לפי ניסיון העבר בפורום הזה לא משכנעים האחד את השני ולפעמים הויכוח לא מגיע לשום נקודה.

klapim

New member
טוב בואו נשבור עוד מיתוס

תפרס לא ההפקה משלמת וגם לא ערוץ 10 כך שלא איכפת להפקה מי יזכה הפרס הוא בחסות החברה לשעונים בנוגע לגמר.אני בטוח שבגמר אסאמאסים יהיו בפקוח כי החברה שנותנת תפרס חייבת לדעת שהכל מבוצע כדין אחרת יתבעו אותה אחרי פרשת מרגול אני בטוח שהפקה לא תקח צאנס ולא תעוות תצוצאות.

מקווה באמת שיהיה פיקוח בכל תוכניות הראליטי .

גם אני חושבת שלהפקה אין סיבה לדחוף מישהו לניצחון. מה זה באמת משנה להם אם הם מקבלים את שכרם מהחסות?

easternstar

New member
לא חושב שיש אפשרות שלבנים תהיה השפעה בגמר

הרי הבנים בעצמם והמתמודדות העצמאיות עומדים לבחירת הקהל. לי נראה שהגמר ברובו כבר כמעט סגור.
2 זוגות ו3 בנות.

למעלה