שרשור צהריים והלאה יום ד'
7/9/11

easternstar

New member
אולי ההפקה החליטה שגב צריך לנסות עם חן?

הרי בפעם שעברה הם הכריחו את איתן לצאת לדייט עם קרן. אולי הם מכריחים את גב לצאת עם חן ו"לזרום" יותר, כמו שדרשו אז מאיתן? ההפקה הזו הזויה שאין דברים כאלה.

גב הוא אסטרטג וכאסטרטג הוא לא ישלוף את

האקדח במערכה השניה אלא רק במערה האחרונה והאקדח הוא דימוי לאקטים רומנטים פיזים גב יתחיל להתנשק וליצור מגע אינטימי עם בחורה שם רק שבוע שבוע וחצי לקראת הגמר מוקדם לו עוד לשלוף את זה מה גם שאני בתיאוריה שיש מצב שבכלל הוא לא באמת נפרד מהחברה שלו בחוץ ושהם רק הגיעו להסכם שזה למען הכסף או שהוא הסתיר את זה מההפקה אם גב אומר לבן משפט כמו אני וקרן הגענו להבנות בקטע הפיזי זה אומר דבר ברור מאוד בין שלל השיחות הערוכות והמצונזרות של גב וקרן גב הסביר לקרן שהשיקול שלו להתקרב אליה הוא נטו משחקי ושזה יועיל לשניהם להתגבר ולנצח את הצנון ומשדלת ההימורים

goodpink

New member
קודם כל חן לא תיתן לו.ואולי מכחירים אותו

להיות צמוד לקרן ולא מתאים לו. הוא וחן בכלל לא מדברים ואחרי שהוא יצא מהפסיכולוגית הם עדין לא דיברו. ככה שלא נראה לי. הפסיכולוגית כמו שאמרתי AKA ההפקה מנחה את קרן מה לעשות לפי מה שאנשים אומרים בחוץ. גב אני מניחה לא אוהבת הנחיות שנופלות לו מלעמלה ככה זה שאתה מוכר את עצמן והיושר הפנימי שלך ונצמד למישהי מלאת רוע וגועל נפש כמו הרפש קרן.

easternstar

New member
אני מסכים איתך שהפסיכולוגית נותנת להם הנחיות

רק שאנחנו לא יודעים מה ההנחיות.
נראה בפרק הבא. הם לא יוכלו להסתיר מאיתנו. אנחנו נבין.

talibatata

New member
מה גב חשב לעצמו בדיוק כשהסכים לכנס לוילה

מה זה מכריחים, הרי לשם כך הוא נכנס, הוא פשוט לא מספק את הסחורה. אז ההפקה נותנת לו בראש. לפי מה שהבנתי הוא יצא מהשיחה עם איריס ממש בדאון.

לדעתי הוא השאיר חברה מאחור ובא למליון

לא ייתכן שהוא נמשך לקרן ולא עושה שום דבר פיזי, גם לא חיבוק או נשיקה, היא מתוסכלת ובצדק. היום היא אמרה סוף סוף דבר נכון וכואב, היא לא נשארת עצמה בזוגיות, היא מתאימה את עצמה לבן הזוג אנחנו רואים את זה מן היום הראשון שלה בוילה, המשחקים המטופשים של גב מוציאים אותה רע מאוד, כנראה הבינה את זה היום בטיפול.

goodpink

New member
יותר נכון איריס AKA ההפקה אמרה לה

ואין לי שום רחמים לבחורה הזו שהתעללה בבחורות אחרות שלא עשו לה כלום. אפילו גב לא עושה לה כלום זה היא שעושה ונדחפת אליו וניכנסת למצב...ככה שהמגעילה מגיע לה כל מה שהיא בישלה היא צריכה לעוף הביתה ASAP בגלל כל הגועל והרוע שלה כלפי בנות אחרות. הרחמים אני שומרת לאנשים שמגיע להם רחמים.

talibatata

New member
קרן היום בשיחה עם איריס יצאה בתובנות בקשר

להתנהלות שלה, היא לקחה את זה מאוד קשה, שעות היא התבודדה, התנתקה מכולם. עכשיו נראה אם יהיה שינוי בהתנהגות שלה, יכול להיות שהיא קיבלה תדרוך מההפקה באמצאות איריס,

למעלה