שרשור צהריי שבת מספר 2

צרצרה1

New member
גב לא מנשק את קרן פנים מול פנים בסרטו

בסרטון. כבר ראו כמה פעמים את ה"תנוחה" המיוחדת הזו שהוא מצא כדי להימנע מנשיקה צרפתית איתה. הוא מניח את ראשו לציד ראשה של קרן. כשהפה לכיוון הכתף. לעשות קולות של נשיקה אפשר גם עם קיר... מה שבטוח - שהוא עדיין לא מנשק אותה בפה - גג נשיקה של "חברות" שפתיים כווצות אל שפתיים כווצות.

anonimit75

New member
לא יעזור לכם כלום, יותר ויותר אני משתכנעת

שגב לא משחק...שהוא באמת התאהב... אנחנו עוד נראה בקרוב הרבה צרפתיות... אי אפשא לשחק ככה.. הבחור בא בשביל המיליון ומצא עצמו מאוהב...אני באמת מאמינה בזה

izmeral1

New member
על איזה נשיקת הברזל" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין שם שום נשיקה. יש הסכם הוא והיא מתחבקים ות.............פחחחחחחחח. אז הסרט לא מראה על נשיקה אלה על חיבוק. כן חזק.? שהוא נותן לך לחשוב.לא רק שלא היתה שם נשיקה. אלה סוג של. ועוד נשיקה אמיתית גורררת עוד נשיקות זהו כוחה של הנשיקה. נשיקה גוררת עוד . על מי הם עובדים נכון עובדים טוב על הכסף הפרס שווה הרבה יותר מהנשיקה שלא היתה גם כאן. כדי לחבק והתרפס אחד על השני. זה הם עושים ממש כמו שני שחקנים והבמי תמיד ליד. בושה להפקה ועל מה שעתה למען קרן. יותר נכון למען גב והכי נכון למענה בלבד. שלא יהיו כותרות ביום שאחרי. על התבוסה של הכנסת גב מס 2 של הרווק" למה בכלל הטיול הזה. האם חשבתם טוב. מחר תדעו כול האמת על הטיול הזה. זא באותו טיול הם יעשו מה שפה לא עשו . למען ההפקה . לא זה למראית עין בלבד. לא מאמינה שיש השקעה בטיול הזה לצלמים או עין בחדר עם צוות הפקה מצלמת את החדר. וזה דורש הרבה כסף. לא מאמינה שזה מה שנקבל. ולהומור השחור. אוי יש עוד זוג משובאת. או בנפרד קרן והכפילה שלה חחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחח. את גב קצת קשה לשיבותההההההההההההההה חחחחחחחחחחחח פחח אז והיה נכון גם כאן היו ממשיכים בכיף" שהיה " והזוגיות האמינה" שהייתה לי לנו לא אומר ממי או יחבוקים הזויים או נשיקות בחטף פחחחחחח. תמצית הסרטון אומר הכול ועוד הסירטון עלה על סיטון. ואלי היה צריך גם את הטיטניק להמציא כאן חחח. שבוע מבורך לכולם

רינתי77

Active member
דידי, תכתבי איפה שאת רוצה, פשוט ככה יותר

מסודר וככה גם לא תפספסי אף פנינה שלי...

meytula

New member
קרן ואורטל בשיחה על געגועים

קרן מספרת שהיא הגיעה למצב שהיא נהנת לעשות כביסות ולשטוף כלים
תאכלס הם מסכנים משמעם להם כבר אורטל מתגעגת למישפחה כל המפגשים עם המישפחה והחברות חיזקו את תחושבת הגעגועים אצלה ואצל קרן

למעלה